goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jannie is de beste, echt een topper!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke aanpak en fijne instructeurs en ook met de helpdesk.\r\n\r\nDeze rijschool is wel redelijk prijzig in vergelijking met andere in regio

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, aardig personeel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelcursus rijbewijs E achter B. Zoek je een rijschool, dan is dit een tip.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb e opleiding fijn ervaren. Meerdere instructeurs gehad en vind het fijn dat ze voor het meer en deel hetzelfde vertellen.\r\nFleur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een geweldige ervaring. Met lessen extreme weersomstandigheden gehad maar met dank aan Arjan & Gerard gewoon door blijven gaan ,jullie zijn super kritisch maar echt super bedankt voor de goede zorgen. Ik ga genieten en hoop jullie bij een vervolg opleiding zeker weer te zien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Van Buren is echt een aanrader. Ik heb veel geleerd in één bromfiets dag....en geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel leuk om te werken met deze mensen, omdat ze erg aardig waren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeers school van Buuren is echt aanrader! het was een hele leerzame dag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne ervaring met administratie en praktijk\r\nalleen de tussenwand van de kantine baart me zorgen.\r\n\r\ngoed bedrijf \r\n\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede instructeurs en zeker de praktijk ervaring vind ik persoonlijk belangrijk. Dit is ruim aanwezig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf van Buuren heeft mij snel en leerzaam aan mijn C rijbewijs en code 95 geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Navin super instructeur, salaris verhoging!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijschool leuke duo rijlessen gehad met mijn collega, Mariusz,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijschool leuk duo lessen gehad met mijn collega,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, juiste begeleiding, gefocust op leerling.\r\nDicht bij huis.\r\n

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker