Leuke en gezellige werksfeer!

Ik vond het leuk om te lessen! Helaas iets teveel, maar uiteindelijk dankbaar dat ik bij jullie mocht lessen!

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Top instructeur

Een fijne en informatieve lesmiddag gehad. Voor het afrijden nog even les gehad, dat voelde heel vertrouwd. De instructeur gaf duidelijke en hele goeie tips. Gewoon top!!

Super!

Ik heb het in een keer gehaald. Had een fijne instructeur. Dan jullie wel voor de goede begeleiding!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken

top rijinstructeurs

Hebben met geduld en de juiste manier mij van coaching voorzien en gezorgd dat ik mijn C rijbewijs heb gehaald!

Super goed lesgeven

Leuke eerste kennismaking,ontvangst, goed advies Ik heb gereden bij verschillende instructeurs, allemaal even kundig. Veel bruikbare tips , en goede instructies gehad tijdens de les.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Goede rijschool met goede instructeurs.

Open en eerlijke rijschool. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Super naar mijn zin gehad

Hans en Jeroen, jullie zijn toppers. 7 uurtjes gereden op de vrachtwagen en in één keer gehaald. Bedankt voor jullie inzet. Johan bedankt voor de snelle planning. Jullie zien mij snel weer voor E achter C.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

van het eerste tot laatste contact heel prettig!

erg fijne rijschool die meedenkt. Van het eerste telefoontje met de klantenservice tot het slagen was het contact heel prettig. De medewerksters en instructrice waren heel aardig. Ik heb in 1 dag mijn bromfiets rijbewijs gehaald!

Deskundig en goed materiaal

Correct en flexibel geregeld en de lessen daar goed op afgestemd.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Betrokken medewerkers, korte contact lijntjes, professioneel

Snelle reactie bij aanvraag rij opleiding Goede begeleiding qua administratieve handelingen; planning rijlessen, theorie examen en praktijk examen en afsluiting opleiding Fijne professionele instructeur(s), Voortganglijst is fijn in te zien zodat je weet welke vaardigheden je “onder de knie” moet hebben en hoe de vorderingen gaan Super af te rijden in de omgeving waar je les krijgt en examinator ook fijn persoon, stelt je erg op je gemak! Kortom was een fijne periode om te lessen bij Kemp!

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Zeer professioneel en heel klantvriendelijk/ klantgericht

Zeer goede communicatie vanuit Johan. Alles wordt perfect geregeld en verzorgd.

Goede instructie

Goede en duidelijke instructie, gewoon top

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Uistekende ervaring alle afspraken die er gemaakt zijn worden precies na gekomen. Uitstekend personeel en vakmanschap En zeer klantvriendelijk Mijn complimenten aan heer die planning en administratie beheert

Top ervaring !!!

Heb er veel kunnen leren

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Ik heb mij les dag goed en prettig ervaren. Het te leren onderdeel word goed behandeld en veel geoefend.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Doet wat het moet doen, prima dus

Heb alle instructeurs gehad ivm zieken. De laatste paar lessen had ik een vaste instructeur. Dit vond ik zelf fijner, maar kan per persoon verschillen. Prima instructeurs die je coachen door het proces. Van eerste rijles waarbij ik dacht dat ik het nooit zou leren tot afrijden en slagen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Een degelijke rijschool met vakbekwame instructeurs

De rijlessen verliepen prima en de diversiteit aan instructeurs is een pré om alle skills (rijgedrag, techniek e.d.) goed onder de knie te krijgen. De versnellingsbak van de handgeschakelde vrachtwachten is een puntje van aandacht voor de rijschool.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Een gezellige en goede rijschool!

Het was ideaal dat AVB op het terrein van de rijschool werd gegeven en je daar ook examen doet. Met AVD rijd je meestal naar Harderwijk. De instructeurs (met name Hans) waren niet alleen duidelijk in uitleg, maar waren ook erg aardig gezellig! Er werd echt een persoonlijke band opgebouwd! Zeker een aanrader :)

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)

Zeer goeie rijschool

Met veel plezier gelest goeie instructeurs en instuctie gekregen goeie communicatie en altijd antwoord op je vragen c en ce in 1 keer gehaald zeer ervaren instructeurs met vriendelijke dank aan kemp

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Prettige mensen om een cursus bij te doen. Goede planning en coaching

Prima planning, coaching en lessen gehad.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Heel goed begeleid naar de examen

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Nee

Uitstekende lessen

Goede tips, leuke gesprekken maar kritisch op het rijden, precies wat ik had verwacht.

Vriendelijke, professioneel en helder

Met een paar duidelijke en goede lessen mijn C1 rijbewijs behaald. Les mogen hebben van 2 verschillende instructeurs, wat ik als zeer prettig heb ervaren, omdat je van beide net weer wat anders kan meepakken. Instructeurs was zeer ervaren, en erg vriendelijk in de uitleg. Mijn volgende rijbewijs (C of C1E) zal ik zeker weer hier volgen.

Professioneel, bekwaam en resultaatgericht

Ik heb de rijlessen van Kemp als zeer prettig ervaren. De instructeurs zijn allen zeer bekwaam en hebben mij op een prettige manier gecoacht waardoor ik mijn examen in één keer heb weten te halen.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Een positieve en professionele ervaring

Een professionele rijschool die transparant is naar de klant. Ik had les van een bekwame instructrice die heel ontspannen les gaf. Ze gaf mij veel tips tijdens de praktijklessen. Dat heeft mij in korte tijd dat ik les had erg geholpen.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad