Top rijschool

Jullie hebben ons op alle vlakken geholpen en dank voor het oppassen van onze hond zodat wij gezamenlijk konden lessen. Fijne, rustige en prettige instructeurs. Voor aanvullende rijbewijzen komen wij graag bij jullie terug! Bram en Lilian Timmer

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Vriendelijke mensen Stellen je helemaal gerust ,

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Snelle goede service en klasse instructeurs

De lessen voor mijn brommerrijbewijs waren prima, begeleiding goed. Ook de scooter waar ik mee mocht rijden was prima. De veiligheidsjas die geleend kon worden was fijn en gaf een veilig gevoel.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Goed geholpen, duidelijke uitleg en postive instructeurs!!

Goede instructeurs

Met plezier les gehad goede instructeurs staan altijd open voor vragen

klant vriendelijk

de rijschool straalt professionaliteit uit met de ervaren rijinstructeur Hans.

Prima begeleiding.

Hele fijne rij instructeur (Hans). Stelt je op je gemak. Meelevend personeel (Johan) . Zeker aan te bevelen.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

In het algemeen goed ervaring

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Kemp is een goede rijschool, vriendelijke instructeurs.

Ik heb een snelle maar gerichte opleiding gehad voor mijn c rijbewijs. Theorie en praktijk gehad bij deze toppers en tot nu toe alles in 1x gehaald. Alleen nog even de code 95 en dan is alles behaald. Ik kan deze rijschool zeker aanraden.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Geweldige ervaring om te leren motorrijden

De instructeurs hebben de kennis om jou op een goede manier te leren motorrijden. De opdrachten van de voertuigbeheersing worden erin gestampt en tijdens het lessen op de weg wordt het op de juiste manier aangeleerd. Ze zijn eerlijk in het geven van advies, daar heeft iedereen wat aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent met het aantal lessen.

Heel goed!

Administratief goed op de hoogte gebracht en gehouden. Voorbereiding met rijinstructeur was niet alleen goed voor de voorbereiding op het examen maar ook praktisch nuttig.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Goede lessen, vriendelijke instructeurs.

Gezellige sfeer, je wordt serieus opgeleid en krijgt goede feedback. Lessen inplannen/verplaatsen gaat overzichtelijk en als je hierbij hulp nodig hebt of vragen hebt zijn ze te gemakkelijk te bereiken en wordt je snel geholpen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)

08:30 zouden we beginnen maar mijn instructeur was ziek. Binnen 20 minuten was er een nieuwe instructeur opgetrommeld en we konden starten. Uitleg was goed en in de middag examen gedaan. Geslagged dus wat mij betreft heeft dit bedrijf gedaan wat ze moesten doen om in 1 keer te slaggen.

Prima opleiding

Goede instructeurs, communicatie prima

Ontspannen voorbereid voor C1 rijbewijs door vakkundig personeel

Vriendelijk en attente medewerkers die met je meedenken voor het theorie deel van mijn C1 rijbewijs, gevolgd door praktijklessen van zeer ervaren instructeurs als voorbereiding op mijn praktijk examen. Met veel plezier en goed resultaat bij Kemp Rijopleidingen mijn C1 gehaald.

Top begeleiding

Fijne, geduldige instructeur. Goede planner en telefonisch vriendelijk geholpen

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? B (auto)

Goede rijschool!

De meeste lessen hebben we van Hans gehad, een goede, duidelijke en kritische instructeur met veel geduld en weet wat de leerling nodig heeft.

Zeer professioneel!

We hebben een hele degelijke opleiding gekregen van Hans Peter. Alle lof voor hem!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Super!

Fijne lessen gevolgd bij Richard!

Gewoon geweldig!

Ik persoonlijk vindt het de beste rijschool die er is, met aardige rijinstructeur en examinator.

ik vond het geweldig.

ik had een dagopleiding bromfiets en ik had een leuke instructeur. ik heb goede tips gekregen en daarom ben ik ook geslaagd!! ik heb er van genoten

Vervelend

Er werd erg veel geklaagd en ik werd erg onder druk gezet.

Geweldige mensen

Iedereen is vrolijk en staat voor je klaar op elk gebied!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Ik was erg tevreden over zowel de communicatie vooraf, als de instructeurs (Samantha en Noud). Zeer vriendelijk en goede lessen. Toen ik Samantha vroeg of zij ook mee ging met het afrijden gaf zij aan dat het niet gebruikelijk meer is, maar dat ze dat wel wilde doen als ik dat wilde. Super.

heel prettige samenwerking

wordt netjes opgeleid