Hele goede rij instructeur en examinator

De rij instructeur was duidelijk en goed in het uitleggen wist wat hij deed, examinator was super aardig en duidelijk was helemaal top.

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? B (auto)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Erg tevreden over mijn 2de instructeur

Na een wat moeizame start samen met Martin die erg geduldig is mijn rijbewijs BE gehaald helemaal goed

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Ik kan Kemp aan een van harte ieder aanbevelen

Zeer goede instructeurs, fantastische cliëntvriendelijkheid (van receptioniste tot boekhouding) en mooie locatie (en voertuigen) met een prettige, vriendelijke sfeer.

Leerzaam

Leuke en aardige mensen en goed en duidelijke lessen zeker een aanrader

Professioneel en vriendelijk

Goede degelijke dagopleiding. Vriendelijke en professionele instrukteur .

Top voor C1 rijbewijs

Samantha en Hans zijn zeer vriendelijke en kundige instructeurs. Heb in 8 uur tijd veel kunnen leren en gelukkig in 1x geslaagd voor C1.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Betrokken instructeurs

Goede ervaring. Goeie instructeurs. Dankjewel.

Enerverend

Na 30 jaar mijn rijbewijs nu weer eens bezig voor mijn e achter b. Lange dag met veel nieuwe verkeersinzichten. Vermoeiend maar succesvol afgesloten.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Nee

Johan was een geweldige steun en toeverlaat

Nadat ik eerst niet veel voelde om vanuit Zwolle naar Lelystad te gaan, trok Johan mij over de streep door zijn onvoorwaardelijke ondersteuning, bereikbaarheid en 06 aan te bieden. Geen spijt! 3 instructeurs gehad in 11 uur les en van allemaal geleerd met een positief resultaat als gevolg. Ook de dames aan de receptie waren steeds erg vriendelijk.

Prima rijschool, goede ervaring

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Fijne, rustige en duidelijke instructeurs

Een pakket genomen om in 8 lesuren, verdeeld over vier lessen mijn C1 te halen. Planning werd door mijn contactpersoon bij Kemp voorgesteld. Het leek mij ambitieus, maar was goed te doen. In overleg eerste les bij een andere instructeur gedaan, daardoor 2 instructeurs gehad. Beide vond ik prettig en communicatie en contact met Kemp was altijd duidelijk en volledig. Ik zou ze aanraden.

Zeer goeie rijschool

Ook met de trekker oplegger (CE) weer uitstekend opgeleid door Hans en Roeland. Goed advies van bijde heren en allebij lekker rustig en vriendelijk. Bedankt!!!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Vriendelijke mensen en heel bekwaam

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald super geholpen door Hans. Ik raad Kemp zeker aan. Gr Brian

Top ervaring

Ik heb vorige week mijn motor rijbewijs behaald bij KEMP, de AVB lessen word er goed uitgelegd en krijg je de juiste tips en tricks van Richard of Hans wat ik fijn vond was dat na het uitleggen je je eigen gang kon gaan welke oefeningen je wilde doen of in welke volg orde maakte niet uit ik heb mijn AVB dan ook in 1x gehaald, De AVD lessen waren heel erg fijn en leuk de instructeurs zijn ook erg enthousiast om andere te leren motor rijden. Ik zou iedereen aanraden om bij KEMP te gaan lessen Hans & Richard bedankt voor de fijne en leerzame lessen!

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

De lessen waren uitstekend en leuk.

Er werd goed uitgelegd en gecorrigeerd, en het was nog steeds leuk en goed te volgen.

Fijne rijschool!

Ik heb met Martin en Hans als instructeurs op de auto gezeten, beide prima mannen. Bedankt voor jullie geduld, goede uitleg en de prettige uren. Tot de volgende.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Leuke rijschool met gemotiveerde mensen

Leuke ervaring opgedaan en geslaagd uiteraard mede door de inspanning van een aantal toppers binnen de organisatie.

Super goede rijschool

Super leuke mensen, zeer flexibel, eigen terrein en alle categorieën zijn mogelijk om bij Kemp te halen. 100% aanrader!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Gewoon een hele goeie ervaring!

Vanaf het begin een goeie klik met Hans en Richard. Van de een krijg je een aai over de vol en de ander zet je op scherp en deze combinatie is een garantie voor succes.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)

Door veel kennis en kunde in korte tijd voor C1 geslaagd!

Binnen een korte tijd, van A tot Z - en tot in detail - op "weg" geholpen, bijgebracht en geslaagd! Vanaf het eerste informatieve telefoontje, tot aan vertrek na uitslag van de examen zijn wij keurig te woord gestaan en begeleid door Johan. Zelfs persoonlijk onze leerboeken aan huis komen brengen was daar een onderdeel van. Tijdens de rijlessen, welke wij kregen van Roeland, is ons veel bijgebracht en ververst. Een fijne en ongedwongen manier van lesgeven resulteerde in een geslaagde praktijkexamen! Verder willen wij iedereen bij Kemp Rijopleidingen bedanken voor de vriendelijkheid, gastvrijheid en het familiaire gevoel wat er heerst zodra je het terrein op loopt. Wij raden het iedereen aan om bij Kemp lessen te volgen en onze volgende proefles (Bus D - op aanraden van Roeland en examinator) komen we bij jullie volgen! Dank allen en tot de volgende keer!

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Duidelijke en fijne communicatie.

Deskundig en flexibel

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Super blij dat we voor Kemp rijopleidingen hebben gekozen!

Super blij dat we voor Kemp rijopleidingen hebben gekozen! Goede begeleiding, vriendelijk en proffesionele instructeurs. Echt een aanrader!

Prima rijopleiding

Echt super rijlessen gehad en zeer leerzaam ! Top instructeurs die dankzij hun ervaring prima uitleg kunnen geven en do's en dont's kunnen benoemen . Hartstikke bedankt Samantha ,Martin en Johan voor de leerzame periode !!

Super!

Ronduit perfect! Goede service + vriendelijk zeker een aanrader.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? B (auto), BE (aanhangwagen achter auto), C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger), C1 (camper)

Klantvriendelijk!

Communicatie is vlot en vriendelijk!

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad