Ronduit perfect! Goede service + vriendelijk zeker een aanrader.
Communicatie is vlot en vriendelijk!
Ik ben bij kemp bv bezig geweest om mijn c1 rijbewijs te halen. Heb een hele fijne instructeur gehad die mij hierbij goed hielp. Dank!
Betrokken instructeurs Samantha en Noud. Goede instructie. Scherp en streng maar rechtvaardig. Fijne manier.
Mijn zoon ...heeft gister afgereden...leuke instructrice...duidelijke uitleg...en 's middags aardige examinator...en geslaagd!!!
Na 8 uur les mijn C1 rijbewijs gehaald! Tijdens deze uren de belangrijkste en noodzakelijke dingen erin gestampt! Super bedankt voor de fijne lessen!
Goede rij instructeur maakt grapjes tussendoor en leert je alles wat je moet weten.
Goede uitleg, fouten worden duidelijk uitgelegd.Vriendelijk personeel,voelde me op mijn gemak.
De instructeur waren niet eenduidig op taograaf kaart gebruik tijdens examen
Goede begeleiding tijdens het rijden en een fijne manier van terug koppeling.
Ik heb de E achter B dag opleiding gedaan. Had al de nodige ervaring en met de tips en oefeningen klaargestoomd om het examen te doen. Ook dat ging goed. Om 15 uur met een ‘geslaagd’ terug naar huis.
Duidelijke planning vanaf het begin leuke rijlessen en instructeurs! Kan iedereen aanraden om bij Kemp te gaan lessen!
Leuke duidelijke les
Alles klopte. Afspraak is afspraak. Prettige instructeurs. Ontspannen sfeer.
Ik heb in een professionele omgeving op een voor mij, een klantvriendelijke manier mijn CE rijbewijs kunnen halen.
Ben erg goed geholpen door Erik Kemp zelf. Kon na het behalen van de theorie examen vrijwel meteen afrijden. Snelle service!
Met een goede instructeur en goede communicatie mijn C rijbewijs gehaald. In mijn beleving een hele goede rijschool, vriendelijke mensen, goede manier van les geven, alles wordt heel goed en duidelijk meegegeven. Vooral als je nog werkt elke dag naast de lessen word daar super goed rekening mee gehouden. Dat was voor mij vooral heel belangrijkste. Tevens de manier hoe er les word gegeven bij KEMP rijopleidingen. Super tof.
Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk personeel, doen er alles aan om alles goed en snel te regelen.
Fijne rijschool, goede locatie. Vriendelijk personeel, aardige instructeurs.
Goede en ervaren Rijschool.
KEMP kan ik aan iedereen aaraden die op zoek is naar een kwalitatief goede lessen. Daarnaast vind ik het eigen oefenterrein dat tevens als examen terrein dient ook heel prettig. Mocht je er gaan rijden dan wens ik je hele fijne lessen toe! En natuurlijk ook slagen!
Ik ben super begeleid en in 1 keer geslaagd. Het zijn allemaal aardige mensen
mijn rijbewijs C en code 95 hier behaald. Goede instructeurs en een duidelijke communicatie vanuit de rijschool!
Door de vakmanschap van de rij instructeur En de klant vriendelijkheid bleef ik door zetten. Daarom ben ik ook geslaagd voor mijn motor rijbewijs.