goede rijschool

met 10 lessen met a rijbewijs, dit door middel van een goede instructeur!

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Too ervaring met kemp ze zijn heel klantvriendelijk en je word gelijk geholpen als je vragen hebt.

Ik heb een goede ervaring met kemp Lelystad omdat ze heel klantvriendelijk zijn en je gelijk helpen als je vragen hebt of wanneer er iets is foutgegaan. Tijdens de rijlessen was de instructeur ook heel rustig en sociaal. Je wordt hier goed behandeld en vandaar de 5 sterren.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Alles word heel goed en vriendelijk verzorgd goed uitgelegd en zorgen ervoor met examen dat je gerust bent gesteld

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken, De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Professioneel en kundig bedrijf

Ik heb mijn C rijbewijs hier behaald. De communicatie is helder en op tijd. De instructeurs (soms heb je er 2) hebben elk hun eigen manier van les geven maar mijn ervaring is dat dit geen afbreuk doet aan het eindresultaat. Al met al een plezierige ervaring.

Geweldig.

Alles ging zo soepel. Johan alle instructeurs jullie zijn geweldig in je vak. Dit ging sneller als bij mn autorijbewijs. Tot bij de CE weer. Mvg, Batuhan

Top rijschool

Top ze doen top geen aanmerkingen der op tegen ze doen super leuk en goed heb der geen slecht woord over

Top rijopleiding!

Goede begeleiding en ervaren instructeurs. De rij instructeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam en doen er alles aan om jouw te laten slagen.

Helemaal top

Super rijschool met goede instructeurs en een gezellige sfeer

Zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool. Echt een aanrader

waar voor je geld

De instructeur vond ik vrij streng. Echter heb ik daardoor wel mijn examen gehaald. Dus zeer te spreken over de geleverde kwaliteit van de training (aanhanger)

Super rijschool

In februari proefles motorrijden. Gelijk een klik met instructeur hans. Hele goede.begeleiding en advies. Pluspunt is dat ze een eigen oefenterrein hebben dus niet op parkeerplaatsen oefenen...

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)

Uitstekend !

Ik heb zelf een hele goeie ervaring gehad met kemp . Alles gong brij snel achter elkaar door van theorie tot de examens . Alles vrij snel achter elkaar . Ik raad mensen zeker aan om hierna toe te gaan

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Prima instructeur!

Was goed op mijn gemak en de 4uur les was goed opgebouwd. Dank!

Gezellig

Ik heb een dag cursus gedaan voor een achter b ik heb les gehad van samatha. Zij heeft mij duidelijke uitleg gegeven en mij goed voorbereid op het examen. Hartelijk dank hier voor

Uitstekend!

Goeie hulp gehad bij het behalen van mij c1 rijbewijs