Bij kemp mijn CE rijbewijs gehaald, alles was snel geregeld. Leuke instructeurs met duidelijke uitleg.
Goede communicatie, zeer vriendelijke klantenservice. Aardige medewerkers. Duidelijke uitleg en goede begeleiding.
Aardige mensen, goeie rijschool.
Top instructeurs Bedankt voor alle tips en tools in het vaak.
Persoonlijke aanpak, goede & overzichtelijke planning, top instructeurs. Top rijschool dus!
Hans is een duidelijke instructeur die ook van een grapje houdt. Met een goeie sfeer zit je relaxed op de motor. Hans kan goed vertellen op welke punten je moet letten om je examen te kunnen halen. Een hele goede ervaring en in een keer het examen weten te halen.
Leuk om weer eens af te kunnen rijden. Hebben de spullen mooi voor elkaar en instructeur Roland krijgt een dikke duim omhoog, bedankt Johan en bedankt Kemp
In 11,5 uur heb ik mijn rijbewijs C gehaald.
Zoals in 1 zin omschreven, persoonlijke en professionele aanpak. Goede begeleiding, ondanks uitdagingen in de planning top opgevangen en ingevuld!
Werdt vanaf het begin allemaal zeer duidelijk en netjes geregeld, zowel theorie als praktijk waren de spullen voorelkaar, top..
ik zal beginnen met een goeie planning van de rijschool. een overzicht van je rijlessen per week . er word netjes bijgehouden waar je meer aandacht aan moet besteden en wat je wel beheerst en wat nog niet. rijles word gegeven met geduld en uiteraard professioneel. ze hebben hun eigen terrein waarop ze als bedrijf veel naar hun toe kunnen trekken. denk dan aan besloten terrein code 95. echt een aanrader!
Was echt super leuk had veel spanning maar de instructor was top en zorgde dat ik minder spanning had heel goed uitgelegd alles en gewoon een top ervaring gehad
Het regelen van alles ging heel fijn. De instructeur was super helder en rustig. Het overige persoon was uitermate meegaand en ondersteunend. Topervaring gehad!
Een goede en leuke instructeur(s). Streng waar nodig, losjes waar kan. Je wordt zo opgeleid dat je eigenlijk niet kan zakken. Ik heb er gezellige en leerzame tijd gehad. Als ik in de toekomst een ander rijbewijs zou moeten halen zou ik Kemp zeker overwegen.
Zoals altijd een geweldige ervaring geduldige instructeurs duidelijkheid en een fantastische leer methode chapeau
In drie lesdagen met drie verschillende intructeurs op pad geweest. Van alle drie zeer veel opgestoken en diverse noozakekijke puntjes op de i gezet. Het verliep allemaal in een zeer prettige sfeer. Als gevolg daarvan verliep het rijexamen nagenoeg rimpelloos. Ook Johan wil ik bedanken voor het plannen en verzetten van de lessen en examen door het gepruts van Keuringarts bv in Den Haag.
Leuke les dag gehad veel geleerd in weinig tijd en in 1 x geslaagd beter kan niet.
Uitstekende service en kwaliteit de juiste begeleiding
Goede communicatie helder en duidelijk net als de rij-instructeur(s).
Fijne lessen en een goede examinator die je op je gemak stelt.
Goede rijschool met vakbekwame instructeurs
- prima organisatie - vriendelijk - theorie en praktijk prima geregeld - Johan belt altijd even op om te vragen hoe het gaat of om te feliciteren...leuk dus !!
Super goed begeleid Bedankt