Top begeleiding

Mijn ervaring bij rijschool Kemp Lelystad, zeer tevreden over hoe er lesgeven wordt en het begeleiden daarvan.

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
  • Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Helemaal top!

Alles is goed geregeld en op orde. Gezellige en leuke mensen, en geven je de tijd en werken met geduld tijdens het lesgeven.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Prima voorbereiding op het examen!

Hans is een prima instructeur. Informatief sterk, geeft goede instructie en weet goed voor te bereiden op het praktijkexamen.

geweldig

goede begeleiding tijdens de lessen en goede uitleg wat je fout of anders moet doen

Top rijschool & instructeur

Goed eerste contact, snelle opvolging, meedenkend. Duidelijke goede communicatie per email van Alina. Kundige en top instructeur Rob. Beide bedankt!

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

Op kantoor netjes geregeld en leuke instructeur

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Zeer goed ontvangen, begeleid tot na het examen

Zeer goed ontvangen, begeleid tot na het examen, eerlijke begeleiding voor rijopleiding C1 ontvangen van de cursusleider. ik ben zeer tevreden over Kemp Rijopleidingen. ik moest veel handelingen vergeten of niet meer gebruiken, in ongeveer 55 jaren autorijden denk je het allemaal te weten, maar niets is minder waar, daardoor een strenge maar rechtvaardige opleiding gehad, erg bedankt hiervoor.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

Top rijschool!

Goede instructeurs met veel ervaring en duidelijke instructies. Alles goed geregeld, makkelijk contact te houden en alles in te plannen.

Uitstekende instructeurs

Ik heb met veel plezier gelest voor mijn C rijbewijs bij Hans en Roeland. Beide instructeurs zijn duidelijk, zeer vriendelijk en makkelijk in de omgang. Elke les wat nieuws geleerd en nu al heel veel zin om mijn CE rijbewijs te halen bij Kemp. De cursus die vooraf ging voor het behalen van mijn theorie-examens was zeer goed en ook een aanrader.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger), C1 (camper)

Gewoon perfect

Goeie rijschool perfecte uitleg. Mooie grote rijschool waar je genoeg kan beleven met verschillende keuze.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken, De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Nee

redelijk/goed

goede instructeurs alleen ze verschillen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Gemakkelijk, goede uitleg en hoop tot snel!

Tijdens het lessen heb ik me nooit ongemakkelijk gevoeld bij de instructeur. Door de goede uitleg en het rustig aanpakken van de dingen waar je nog moeite mee had ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor m’n rijbewijs! Ik zou Kemp zeker aanraden als rijschool. Erg naar m’n zin gehad en kijk uit naar het volgende hoofdstuk (CE). Bedankt voor alles!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Aardig personeel en gezellig !

Brommer rijexamen geslaagd! bij KEMP, super geregeld en leuk personeel! Ben blij dat ik daar naartoe ben gegaan. Groet, Jan-F

Gezellige scooter dag

het was een mooie dag met een gezellige sfeer!

Van klant naar nummer

Het begin ging goed, fijne instructeur(s). De groepslessen avb zitten vaak 'goed' vol hierdoor heeft de instructeur te weinig tijd voor kwalitatieve ondersteuning. Op eigen initiatief geswitcht naar privé les, super. Alleen jammer dat daar geen pakketten voor zijn. Helaas ging de instructeur weg. Helaas moest ik 1,5 maand wachten op mijn volgende les. Helaas kan het administratie systeem geen credit facturen maken. Tussendoor een paar lessen bij een andere rijschool gedaan. Hier vond ik mijn plezier weer terug! Examen gehaald maar niet dankzij Kemp.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? A (motor)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik niet goed gebruiken

Heel goed, wel aandachtspunt

Meeste was echt goed maar denk wel dat het een minpunt is dat ik 5 verschillen instructeurs heb gehad. Sommige dingen werden dubbel verteld sommige dingen helemaal niet. Ik zou na ongeveer 5 weken mijn examen kunnen doen dat werd 2 1/2 maand. Herexamen duurde ook weer 6 weken.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Goed geregeld en leuke instructeur

Zeer plezierig

Fijne rijschool

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto), C1 (camper)

Motor opleiding

Instructeurs weten waar ze het over hebben en doordat je altijd 2 dezelfde hebt weten ze waar je aan kan werken.

Top rijschool

Top rijschool, vriendelijke mensen, goed materiaal, zeer professioneel

Goed geholpen voor rijbewijs AM

Leuke en leerzame rijles.

Waardering

Goede hulpen word gewaardeerd op hoe ik ben

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? B (auto)

Zeer tevreden.

Er wordt goed met je meegedacht en erg vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Prima ervaring

De uitleg en les waren prima, maar wel veel informatie voor 1 dag. Maar zeer tevreden met het eindresultaat.

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad