Netjes en goed verzorgde uitstraling. prettige sfeer
Zeer klantgerichte organisatie.
Prettig en vertrouwensvol,
Mooie garage vriendelijke kundige medewerkers. Kortom feestje om auto te kopen !!
Tot Nu toe zeer vriendelijk behandeld.
Ik kom al 3 jaar bij dit bedrijf en vanaf het begin is het altijd top geregeld.
Erg positief. Cpmbinatie van mooie auto\'s en zeer ongedwongen sfeer. Prettige ontvangst. Kregen goed ruimte om de aanschaf te overwegen en ontvingen gelijk een goed bod op de in te ruilen auto. Auto gekocht. Aflevering keurig cfm afspraak. Nadien bleek er iets aan de auto te ontbreken, dat werd direct op een goede manier opgelost. Fijne zaak, aanrader.
super
Vriendelijke ontvangst, goede kennis, behulpzaam bij maken van keuzes.
Prima bedrijf, goede service, en correct in het nakomen van afspraken.
Positief, klantgericht en erg snelle acties!
Erg snel geholpen met duidelijke antwoorden, service en gerichte persoonlijke benadering.
Prettig bedrijf met heldere no-nonsense communicatie en transparante prijzen. Komen gemaakte afspraken keurig na.
prima, vakkundige mensen. Goed aanbod
bijzonder klantvriendelijk en kwalitatief goede auto !
Prima vakkundig personeel en altijd behulpzaam.
Zeer positief en klantvriendelijk
Zeer prettig!! Klant gericht, vriendelijk?
Mooie aankoop bljkt. achteraf duitse schade auto( herstel kosten 4800 euro ) . Nu vertrouw ik de lage km. Ook niet meer.
Ik heb hier in maar 2018 een gebruikte auto gekocht die zij allereerst prima in orde gemaakt hebben. Binnen de garantietermijn heb ik 2 kleine probleempjes gehad waarvan één snel was opgelost en de ander zich voordeed in het buitenland tijdens de vakantie. In overleg mocht ik het in het buitenland laten repareren en één dag later hadden zij de kosten (bijna 600eur) al overgemaakt. Al met al een heel goed gevoel bij Brandsen en zou er zo weer een auto kopen. Duidelijk en eerlijk bedrijf zoals het hoort.
Goed geholpen door Sjaak, informeel en een goede inruilprijs voor mijn oude auto
Albert Plesmanstraat 34
3772 MN Barneveld