Brandsen heeft een door ons \"gevonden\" auto uit Duitsland telefonisch beoordeeld en naar aanleiding van dit gesprek afgeraden omdat hij het niet volledig vertrouwde. Vervolgens een vergelijkbare auto gevonden. Het kenteken liet op zich wachten maar ter compensatie een prima leenauto ter beschikking gekregen.
Ik koop regelmatig auto’s, maar dit bedrijf is een klantvriendelijk en servicegerichte autobedrijf, die ik kan aanraden om met een gerust hart een auto te kopen.
Goede service, prettige en heldere communicatie.
Een bedrijf waar je niet hoef te vragen om eens op te schieten. Begrijpen zelf wat commercie inhoud. Ook op service niveau.
Altijd heel prettig geholpen en ze staan direct voor je klaar. Ze maken echt tijd voor je. Erg veel service. Ze maken de auto ook schoon , van binnen en van buiten, na een grote beurt! Prima!
uitstekend!
Eerste contact. Ervaring is goed
Erg goed
Service van het bedrijf past niet bij de klasse auto\'s die er verkocht worden/ in onderhoud zijn. Krijg zonder overleg vooraf, wel aangegeven bij maken afspraak voor onderhoud een volkswagen transporter mee als vervangend vervoer. Dat kan echt niet!
goed, vriendelijk geholpen, netjes overleg en meedenken
We hebben verschillende auto\'s gehad via Autobedrijf Brandsen. We zijn al die jaren goed geholpen en willen graag klant bij hen blijven.
Prima, zeer tevreden. Meedenkend, paraat en vakkennis. Af en toe aan de prijs!
Goed, vriendelijke en goeie service
Albert Plesmanstraat 34
3772 MN Barneveld