Ik heb hier een leuke auto gekocht, de auto is top! Zeer goede service, vriendelijk en kundig personeel! Ik raad iedereen zeker aan om naar Automobielbedrijf H. Brandsen B.V. te gaan. Groeten, Thuiszorg Popal

Fijne en correcte communicatie

De communicatie vooraf om mijn auto in te ruilen was transparant en duidelijk. Geen snelle verkooppraatjes en er werd tijd genomen om alles rustig door te nemen, zonder enige vorm van verkoopsdruk. Mooie showroom met idem occasions.

Perfecte transparante aankoopservice

Op aanraden van een vriend naar Brandsen gegaan. Goed advies en geen gladde verkooppraatjes. Auto was snel geïmporteerd en geleverd geheel volgens de afspraak. Zeker een aanrader!

Betrouwbaar bedrijf met goede service

Al jaren klant en altijd meer dan tevreden over de goede service. Vriendelijke mensen en prettig in omgang.

Top bedrijf

Snelle handel Geen getouwtrek Altijd goed Vriendelijke en gastvrije zaak

Veel echte/mooie auto’s en top kwaliteit

Prima onderhandelen met Rik mooie auto gekocht netjes afgeleverd geen enkele opmerking, als je opzoek bent naar een andere auto is dit zeker aan te bevelen.

Plezierig geholpen, vlotte afhandeling.

Plezierig geholpen, vlotte afhandeling.

Mooi bedrijf met prachtige auto's.

Een mooie Audi SQ5 gekocht. Vriendelijk geholpen door Rik en plezierig zaken gedaan.

Mijn aankoop en inruil als serieus, zeer prettig en betrouwbaar ervaren

Range Rover Sport gekocht. Prettig en betrouwbaar contact. Komen afspraken na. Bieden auto’s voor goede en niet overdreven prijzen aan. Netjes 6 maanden garantie en afleveren zonder extra kosten, goede inruilprijs. Ik voelde mij serieus genomen, ben nogal kritisch. Onderhandelen over aankoop en inruil op professionele manier. Service is uitstekend! Mijn aankoop als zeer prettig ervaren en Rik is een prettig en kundig persoon die je graag in je bedrijf wilt hebben. Hebben hier eigen nette werkplaats, pluspunt.

Goede en snelle handel en afwikkeling

Prima ontvangst en vlotte handel.

Enorm klantvriendelijk

Vanaf het eerste moment was het contact goed. Ze zijn enorm flexibel en denken graag mee. Zo moest ik nog een laadkabel hebben en gezien de actieradius van de auto was het ook geen enkel probleem om deze thuis te bezorgen. Contact zowel digitaal als fysiek was goed en een testrit maken was geen enkel probleem. Kreeg alle vrijheid en het vertrouwen. Dat voelt goed en geeft een fijn gevoel.

Hele fijne aankoop ervaring

Fijne verkoper, die tijd neemt en zaken uit te leggen en vanuit vertrouwen zaken doet. Ook ophalen van de auto was een leuke ervaring.

Ze doen alles aan een top ervaring, zelfs als het even tegen zit

Mooie auto gekocht Goede service Bij beurt voor aflevering 1 onderdeel was er niet, uitstel van aflevering noodzakelijk, ze vonden het zelf bijna erger dan wij

Zeer prettig

De algehele sfeer en netheid van dit bedrijf doen zeer prettig aan. Vriendelijk personeel.

Zeer correct en vriendelijk.

Professioneel

heel plezierig geholpen en een goede deal gedaan

In goed overleg op een plezierige manier een andere auto gekocht. Ook importeren verloopt vlekkeloos.

Een mooi en eerlijk bedrijf

Fijne en correcte verkoper Rik

Goed geholpen! Fijn bedrijf.

Goed geholpen bij de aankoop van mijn auto.

Zeer goed!

Zeer netjes geholpen door Rik en de auto is tot in de puntjes afgeleverd! Top service!

Keurig bedrijf

Vriendelijk personeel, en lekkere koffie

Zeer net en eerlijk bedrijf.

Ben er zeer netjes behandeld en een eerlijke prijs voor mijn inruil auto terug gekregen. Op voorhand leuk contact gehad alvorens ik de moeite nam om 170 km te rijden voor het bezichtigen en uiteindelijk te kopen van een auto.

Kwaliteitsbedrijf met deskundige en servicegerichte medewerkers.

Brandsen B.V. verkoopt en onderhoudt kwaliteitswagens met een hoog niveau van professionaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid. Zeer tevreden!

Fijn no nonsense auto bedrijf

Net bedrijf wat het vertrouwen uitstraalt dat je er voor je auto op het juiste adres zit.

Vanaf het eerste contact met dit bedrijf, ik was op zoek naar een andere auto, plezierig no nonsense contact. Open, eerlijk en duidelijk. Nergens moeilijk over doen en uiteindelijk daar een Audi SQ5 gekocht. Inmiddels een paar maanden in het bezit van deze auto. Kleine storing gehad, prima opgelost. Zoals ik er nu tegenaan kijk zou ik er zo weer een auto kopen. Mooie zaak ook alles ziet er netjes uit. Geeft direct vertrouwen. Van harte aan te bevelen bij potentiële klanten, vandaar ook de score 10.

Een echt klant is koning gevoel bij aankoop van onze Volvo S80

Vanuit Friesland naar de Volvo S80 in Barneveld gaan kijken. Verkoper Rik hielp ons met info en proefrit. Hele ontspannen, ongedwongen en vriendelijke ontvangst en tot de aankoop overgegaan. Vandaag auto opgehaald en alles naar wens uitgevoerd. Hele proces kwam erg betrouwbaar over. Onze mooie Volvo S80 is inclusief 6 maanden garantie dus wat wil een koper nog meer:) In een woord een geweldige service!!

Albert Plesmanstraat 34

3772 MN Barneveld