Uitstekende service, vakmanschap en advies.

BRANDSEN levert eerste klas auto’s. Uit een landrover naar een Volvo was even een stap. Maar bij BRANDSEN heel prettig contact en goede service, met aandacht voor iedere auto. Het all round onderhoud wordt goed gedaan. Genot om altijd even in de showroom rond te kijken, (mooie auto’s!) te wachten in de wachtruimte met koffie, of in de omgeving te touren met een leenauto. Aanrader !!

Duidelijke afspraken en prettig contact bij werkplaatsbezoek

Heldere afspraken te maken die ook nagekomen worden. En als extra de auto weer gewassen en schoon na de Onderhoudsbedrijf beurt

prima club!

Snel, adequaat, voorbereid, vriendelijk en duidelijk

Alles weer keurig volgens afspraak

Werd weer netjes te woord gestaan aan de balie, kon wachten op de controle beurt en gebruik maken van de koffie en Wifi.

Goede afspraken allemaal vriendelijk super

Schade buiten garantie werd keurig netjes opgelost

Met hart voor de klant!

Gewoon goed. Zoals altijd!

Mijn ervaring met Automobielbedrijf is goed

Deskundig en correct.

Goede service!

Altijd goed en correct

Heel fijn geholpen!

Hele fijne service, werd binnen en week geholpen en de problemen met mijn auto zijn verholpen l. Bedankt!

Snel en efficiënt geholpen

Prettige communicatie, snelle afhandeling van datgene wat er moest gebeuren.

prima!

Aardige mensen. Behulpzaam, vriendelijk en duidelijk.

Als altijd: gewoon correct!

Kom al jaren bij Brandsen automobielbedrijf. Feit dat ik er nog steeds kom zegt genoeg

Weer snel en goed geholpen.

Weer snel en goed geholpen.

Creatief, klantvriendelijk en prettig zaken doen

Al jaren goed persoonlijk contact en het bedrijf is goed in staat om met speciale wensen van klanten om te gaan. Tot nu toe hebben we doormidden van veel creativiteit en flexibiliteit alle wensen voor elkaar gekregen.

Klantvriendelijk en professioneel

Kortgeleden heb ik een Volvo XC40 als occasion bij de firma Brandsen gekocht. Zowel de verkoop als de nazorg hebben wij als bijzonder klantvriendelijk en professioneel ervaren. Geen vraag was teveel en iemand van het Brandsen team belde ons nadien nog op of alles naar tevredenheid was gelukt. Zo'n aanschaf doe je niet elke dag en dan is het belangrijk om op de dealer te kunnen vertrouwen. Dat is bij Brandsen zeker het geval. Kortom een aanrader!

Heel goed geholpen en erg klantvriendelijk

Mooie auto kunnen kopen voor goede prijs!!

Vriendelijk en betrouwbaar

Betrouwbare partner, gedegen advies en goede service.

Al meerdere jaren een betrouwbare relatie voor zowel prive als zakelijke mobiliteit!

degelijkheid

betrouwbaar, degelijk

mega fijne service

Mega fijne service en vriendelijke medewerkers, dank!

Dit is voor mij het voorbeeld bedrijf waar je graag een auto koopt!!!!

Heb hier door bemiddeling van Automobielbedrijf H.Brandsen BV een nieuwe Porsche Cayenne Hybride gekocht wat uitstekend is verlopen. Nogmaals eigenlijk geen commentaar👍

prettig en efficiënt

Snelle , kundige en uiterst vriendelijke service

Goed contact en communicatie

Meer uitleg verwacht van de werking van de boordcomputer en het onderhoudsschema

Geweldig 💯

Mooi bedrijf ,

Briljante, tijdige en nette service, top!

In goed overleg zowel planning, uitvoering als afronding van de beurt en de afhandeling van de aandachtspunten briljant geregeld.

Albert Plesmanstraat 34

3772 MN Barneveld