Top lessen

Ik heb met mijn brommer praktijk gehaald, en 2 hele fijne lessen gehad en veel geleerd waardoor ik in 2 dagen van niet weten hoe een brommer werkt maar in één keer geslaagd

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Bromfiets (AM)

De rijlessen waren altijd een feestje!

Voordat ik begon aan mijn auto rijbewijs had ik het erg lang uitgesteld omdat ik dacht dat ik het niet leuk ging vinden, maar ik vond het juist geweldig! Alle lessen waren elke keer erg gezellig en ik heb alles goed aangeleerd gekregen en daardoor ben ik in 1x geslaagd.

Heel fijn

Alles werd goed aangeleerd, goede instructies en fijne rijinstructeur

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Goede vriendelijke rijinstructeur en een fijne rijschool

Fijne leerzame lessen waarin je veel kunt leren

Erg goed

Alles is netjes geregeld en goed verzorgd. Fijne lessen gehad en goede voorbereiding voor het examen. Bedankt!

Fijne rijopleiding

Ervaren instructeurs Goede planning Mooi wagenpark

Top!

De lessen voor mijn CE waren zeer leerzaam en leuk! Fijn was ook dat Richard zeer rustig en kalm dingen uitlegde!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Vrachtauto (C1-C-CE)

Het was heel goed te begrijpen en fijne rij-instructeur

Het was heel fijn en goede ervaring gehad

In 1 keer geslaagd !

In 1 keer geslaagd! Dennis bedankt voor de fijne rijlessen!

Goeije ervaring

Ik heb gelest in zwolle en putten daarom meerdere instructeurs en ieder geeft zijn draai om jou te leren rijden in een vrachtwagen. Maar het is maar net welke leerstijl bij jou past.

Heel fijn!

Goede en fijne lessen gehad, erg dankbaar!

Fijne lessen en daardoor in 1 keer geslaagd

Goede en aardige instructeur hij leert je alles perfect en bereid je goed voor op het examen

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Bromfiets (AM)

Max neemt de tijd die ik nodig had en luisterde naar mij en stemde het daarop af! Top ervaring!

Max heeft mij erg geholpen met mijn angsten en spanningen die ik om het motorrijden heen had. Hierdoor heb ik zonder problemen alle motorexamens in 1 keer gehaald. Max bedankt voor alles!

Een gedegen en professionele C1 rijopleiding met sympathieke rij instructeur

Richard heeft mij op een prettige, relaxte en vakkundige wijze de kneepjes van het kleine vrachtwagen rijbewijs bijgebracht. De auto waarmee gereden werd is in perfecte en veilige staat.

Fijne ervaring

Ik heb het als leuk leerzaam en gezellig ervaren Ook heel erg fijn met Gert als instructeur!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Fijne instructeurs en goede communicatie

Ik hier mijn motor rijbewijs gehaald. Ik ben erg tevreden over de motor vooral het handvat verwarming was erg fijn in de winter. Er was altijd de zelfde instructeur terbeschikking en de groepjes waren niet groter dan 2 personen.

goed geregeld

gegaan zoals ik had gehoopt, in 1 keer geslaagd

Fijne rustige rijschool

Fijn rijschool geen stress met het rijlessen of examen

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

een top rij instructeur en veel plezier!

ik heb mijn autorijbewijs gehaald bij rijschool roordink en heb het altijd naar mijn zin gehad. super gezellige rijlessen en veel ervaring op gedaan. meteen de eerste keer geslaagd. kortom top!

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto (B)

Goede en leuk ervaring en prima samenwerking

Prima ervaring, mensen denken mee met lessen maar ook in de planning

Fantastische rijschool

Ik heb super veel geleerd met motor rijden en mijn instructeur was altijd gezellig en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Motor (A)

Super dag gehad en zeer fijne leraar.

Fijne leerzame dag gehad. Jan legt je alles duidelijk, rustig uit en neemt de tijd voor je. Zeer aan te raden.

• Welke rijopleiding heb je gevolgd? Auto met aanhanger (BE)

Ik heb de lessen altijd fijn ervaren, ook was de hulp goed die ik kreeg tijdens de lessen.

Erg goed

Goede begeleiding, de rijschool en instructeur denken goed mee. Ik heb lessen bij Roordink als zeer prettig ervaren, ik zal zeker terug komen voor een volgend rijbewijs.

Fijne rijschool!

Fijne rijschool. Instructeur was geïnteresseerd in mij als persoon.

Nijkerkerstraat 27

3882 PC Putten

0341 - 353 294

Over Rijschool Roordink

Rijschool Roordink voor bromfiets, motor, auto, aanhanger en zakelijke transportopleidingen! Zoek jij een rijschool waar de rijlessen betaalbaar én kwalitatief goed zijn? Kom dan bij Rijschool Roordink lessen.