Alles goed geregeld mooie auto uitgezocht en wij zijn tevreden met onze nieuwe winst. Wij zijn goed geholpen door Harwin de Noord .!
Via internet zoeken kwamen we terecht bij van der Heide in Emmeloord. Electrische auto bleek "als nieuw". Proefrit gemaakt en na een prettig gesprek met Gerard Vos koop gesloten. Voor de aflevering was er wel wat tegenslag, doordat accu niet volledig geladen kon worden. Door noodzakelijke reset verschoof de afleveringsdatum. We werden wel ruim op tijd van eea op de hoogte gesteld. Bij de prijs van auto was vermeld dat we recht hadden op de SEPP subsidie voor tweedehands electrische auto's. Tijdens de aflevering kregen we te horen dat de subsidie helaas niet doorging, omdat de cataloguswaarde 145 euro hoger was dan het maximale bedrag waarvoor nog subsidie kon worden verleend. Van der Heide was echter zo genereus het subsidiebedrag voor eigen rekening te nemen omdat er tijdens het verkoopgesprek vanuit was gegaan dat het subsidiebedrag zonder meer beschikbaar was. Al met al een hele goede ervaring met Autobedrijf van der Heide en verkoper Gerard Vos!
Eerste kennismaking met deze garage. De aflevering van onze nieuwe auto verliep volledig naar wens. Prima uitleg en een vertrouwd gevoel. Wij komen hier zeker terug.
Prima begeleiding en een goeie inruil prijs Vriendelijke verkoper.
Mijn man kwam via een collega uit bij van der Heide. We gingen kijken voor een occasion Seat Tarraco en een Skoda Supurb, maar uiteindelijk zijn we geslaagd met een Volkswagen Passat. Van begin tot einde is er tijd voor ons genomen. Met de proefrit werd ons nadrukkelijk verzocht echt de tijd te nemen voor een proefrit en gewoon lekker een half uur tot 3 kwartier te rijden met de auto. Dit hebben we dan ook gedaan en waren verkocht. Bij het ophalen van de auto was deze gepoetst alsof het een gloednieuwe auto was, kregen we goed en duidelijk uitgelegd hoe de opties in de auto precies werkte. We zijn heerlijk ontspannen en met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts gereden met onze nieuwe auto.
Prima geholpen
I recently had the pleasure of purchasing a Skoda Octavia from Autobedrijf van der Heide, and I cannot recommend them highly enough. Nour-Dinne, the person who assisted me, was very friendly, eager to help, and focused to find pricesely the car I wanted. I have also received fair offer for my old car in exchange. All in all, buying experience was good. I encourage everyone who would like to buy a new car to visit VdH.
Direct na het eerste contact een goed gevoel. Klantvriendelijkheid en profesionaliteit !! Waren er van onder de indruk. We hadden nà de aanvankelijke keuze en proefrit toch besloten de andere kleur te nemen hetgeen moeiteloos kon doorgaan , ècht fantastisch! Kortom, zeer aan te bevelen.
Prettige ervaring. Keurig te woord gestaan en nette afhandeling en levering van de auto.
Het gehele verkoopproces was transparant en professioneel. Het autobedrijf erg klantvriendelijk en staat je snel zowel per mail als telefonisch te woord. De aflevering van de auto was goed geregeld. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Autobedrijf van der Heide en kan ik ze zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare dealer met goede klantenservice.
Vriendelijke ontvangst na een lange rit. Afspraken worden nagekomen en er is altijd ruimte voor vragen. Goede service!
Zeer positief. Het verkoopgesprek verliep zeer prettig, ook de afhandeling bij aflevering was top. Er was iets met de winterbanden, die pasten toch niet als eerder gedacht. Heb compleet nieuwe set winterbanden gekregen.
Vanaf moment van online inruil voorstel, tot het moment van proefrit en aflevering is alles heel vloeiend en perfect verlopen. Zelfs over de kleinste details is meegedacht. Zeker de moeite waard om een stuk voor om te rijden.
Wij werden vriendelijk en correct behandeld. Niet moeilijk doen over een heel kleine beschadiging, dit wordt meteen verholpen. Een bedrijf wat een vertrouwd geeft.
Had direct een goed gevoel bij de inruil van onze Volvo V60 De afspraken over onze nieuwe Lynk&CO Zijn keurig afgewerkt.
Vandaag onze nieuwe Q5 opgehaald. Heel goed geholpen door een vriendelijke verkoper! Geen gladde praatjes maar een eerlijke verkoop en inruil. Ons zoontje van 5 kreeg nog een Playmobil auto mee, heel leuk en attent:) We zouden deze dealer zeker aanraden!
We zijn goed en fijn geholpen door Nour-dinne. Autobedrijf is zeker een aanrader!
Fijn bedrijf met aardige mensen en een uitstekend aanbod van jonge auto’s. Goede inruilprijs gekregen en netjes geholpen. Twijfel of ik een volle tank meehad, zoals beloofd. Denk eigenljjk van niet. Maar all over tevreden
Werd goed geholpen prettige verkoper.
Mooi bedrijf nette wagens, snelle handel. Personeel komt hun afspraken na. Je word heel correct behandeld!
Nu voor de 2de keer hier een auto gekocht eerlijk, fijn geholpen goede service!
Betreft mijn review van 25 oktober. Inderdaad was ik teleurgesteld maar had dat al min of meer verwerkt. Groot was mijn verbazing toen Gerard *** mij belde naar aanleiding van de review. Hij gaf aan dat hij er werkelijk van overtuigd was dat de navigatie al was geïmplementeerd en vond het terecht dat ik teleurgesteld was. Hij bood namens autobedrijf aan om mij vwb de navigatie te compenseren hetgeen ik met bijdschap heb geaccepteerd. Ik ben vol lof over de instelling van de mensen achter dit autobedrijf.
Beste Theo, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een review te schrijven. We hebben van onze collega Gerard vernomen dat het probleem inmiddels naar volle tevredenheid is opgelost. Wij vinden het fijn om te vernemen dat alles inmiddels in orde is. Mocht je nog verdere vragen hebben of opmerkingen dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Robert-Jan Marketing
Originele beoordeling
Goede uitleg en advies bij een nieuwe aankoop van een auto
Mijn auto ingeruild voor een Lynkco 01. Aangekoop en inruilproces voelde als een feestje. Heel fijn bedrijf waarbij Service en Zorg nog met een hoofdletter wordt geschreven. Geen gladde verkooppraat, maar informatie en advies die er toe doet. Kortom, ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan.
Via de app gaspedaal een auto gevonden bij Autobedrijf van der Heide. Omdat Emmeloord voor mij niet naast de deur ligt op basis van foto's van een offerte gekregen met een nette inruilprijs. Reden genoem om een kijkje te nemen en een proefrit te plannen. De informatie bij de auto op de website kwam overeen met de werkelijkheid en na de proefrit was de deal snel gesloten. Het is mogelijk om afleverpakketten erbij te nemen maar op basis van de onderhoudsstaat van de auto was de verkoper reeel en gaf hij aan dat je voor circa EUR 1000,- wel heel veel zekerheid koopt. Reden voor ons om daar vanaf te zien. Ook tijdens de aflevering kreeg ik keurig instructie over de werking van bepaalde systemen. Kortom tot een tevreden klant waar ze mooi aanbod hebben staan van jonge occasions
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord