Prima service. Altijd goed geholpen en deskundig advies. Geen onnodige onderdelen \"aansmeren\" zoals bv. ruitenwissers als het niet nodig is.
Bedrijf in december 2013 bezocht voor info Up. Geen brochures voorhanden (wat oudere) verkoper zegde toe binnen enkele dagen \"uit Balk\" toe te zenden. Nimmer meer iets vernomen. Nu (elders aangeschafte) Up voor 1e jaars beurt aangeboden.
Goedemorgen mevrouw Visscher, We hebben inmiddels contact met u gehad. Nogmaals onze excuses voor het voorval, dit is zeker niet onze gebruikelijke werkwijze. Met vriendelijke groet, Siem Buis
Prima bedrijf, je kunt er altijd terecht en de service is prima. Alle reparaties worden uitgebreid met je doorgenomen.
Prima ervaring
Prima garage nooit een klacht. Vriendelijk voelt vertrouwt. Geeft goed uitleg wat er aan de hand is en of wat er moet gebeuren Ze nemen de tijd om naar je te luisteren Daarom gewoon doorgaan als klant bij deze garage.
Goed, maar er werd gevraagd of er olie bijgevuld moest worden waarop ik nee zei maar toch staat de olie op de factuur
Goedemiddag heer Romkes, De olie is onterecht in rekening gebracht. Hier hebben wij met u reeds overleg gehad en de credit is reeds verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Siem Buis
Zeer goed, alleen zeggen jullie een haal en breng service te hebben, alleen valt dit in de praktijk nog wel eens tegen. Dit is vervelend als we 5 auto\'s in onderhoud hebben. -Boerderij de Boterbloem -Naus Dienstverlening
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord