Geholpen door Nour Dinne
Christaan heeft mij telefonische/app en per mail super goed geholpen met de aankoop van de auto. alles via telefoon/app/mail geregeld van inruil tot financiering verloop simpel en snel. tot bij afhaal vd auto ben ik pas voor eerst bij Auto bedrijf vd Heide voor het eerst binnen geweest en daar stond de prachtige nieuwe wagen. was alleen sleutels wisselen en wegrijden. geen papier rompslomp en/of andere gekkigheid. goede communicatie en duidelijke afspraken
Ruime keus aan bijna nieuwe autos. Goed geadviseerd door verkoper. Afsraken goed nagekomen. Ik ben tevreden.
Op wat internetsites een aangeboden Golf (type met een E erin) gezien. Nadat het thuisfront akkoord ging gebeld met het autobedrijf. Een tiental minuten later terug gebeld door Dhr Gerard Vos. Vriendelijke man die voor dezelfde dag een afspraak kon plannen voor bezichting en proefrit. Hij besloot het gesprek met: "Als je er bent moet je vragen naar Gerard". Fijn gesprek en ik als koper ervaarde een goede en open sfeer.. In Emmeloord de proefritauto gebruikt en de te kopen auto bekeken in de andere showroom. Die auto was keurig gepoetst en in zeer goede staat. Ik was verkocht. En mijn eigen Golf voor een goede prijs ingeruild. Een trekhaak voor de nieuwe auto was mogelijk. En de luxe kentekenplaten hoorden volgens Gerard op een dergelijke auto. Dit laatste geeft voor mij het gevoel van hoge deskundigheid en uitmuntende feeling met eye candy en klantgerichtheid. Een boekje met instructies van de auto werd keurig per post nagezonden omdat het even niet voorradig was. Kortom vanuit de Randstad is een rit naar Emmeloord de moeite waard.
Mooie auto’s voor een redelijke prijs…. Goed geholpen door Rhandy.
De eerste keer een probleem met de sluiting van de portieren,online direkt hulp aangeboden gekregen.Probleem heeft zichzelf opgelost. Tweede keer een melding van drukverlies banden. Receptionist heeft druk van alle banden gecontroleerd en banden op druk gebracht ,verteld waar ik op moet letten. Op mijn vraag wat e.e.a.kostte:service van de zaak ,perfect dus,
Plezierig bedrijf met kundige medewerkers en gemaakte afspraken worden nagekomen!
Via internet een mooie e golf gezien en vanuit Noord-Holland richting Emmeloord gereden om te gaan kijken. Aangezien ik van een brandstof auto overstap naar elektrisch ,een aantal vragen gesteld wat ik wel en niet kon verwachten. Door Dhr Gerard Vos duidelijke antwoorden gekregen waarin hij ook duidelijk aangaf ,ik vertel het niet mooier dan het is , deze auto heeft alles elektrisch ieder ding wat erin zit beperkt je afstand qua rijden ,maar hij haalt gemiddeld dit aantal kilometers etc.etc Duidelijke uitleg over gebruik subsidie etc. etc . Kijk daar hou ik van ,geen snelle verkoper ,maar eerlijk en duidelijk. Ik rijd nu 2 weken in de auto en werd netjes gebeld of de auto aan de verwachtingen voldeed ,en hoe hij bevalt. Hier worden auto s verkocht om je weer veel rijplezier te geven en niet om alleen maar omzet te maken. TOP , Gr. Jack Oud
Sympathiek en reageert op onze vrsgen
Deze mensen hebben wel veel geduld om alles uit te leggen. Prima!!!!
Afgelopen donderdag ( 10- 02-2022 ) mijn nieuwe tweedehands Citroen C4 Picasso op gehaald. De auto stond er fantastisch mooi bij ( Als nieuw ) Daar bij werd ik ook op een heel prettige manier geholpen door Rhandy Poelsra.( verkoper ) Alleen op weg naar huis viel mij op dat de temperatuur meter op minimum bleef staan , ook gaf de verwarming niet veel warmte af. Volgende dag contact op genomen en het probleem besproken . Daar ik op 90 km van Emmeloord woon werd voorgesteld om naar een plaatselijke Citroen dealer te gaan om de auto laten nakijken Daar bleek dat de thermostaat vervangen moet worden Dit wordt komende woensdag gedaan . Dit is toch wel heel netjes afgehandeld door Garage vd Heiden Tot nu toe erg tevreden
Via de zoeksite "Gaspedaal" vonden we een VW E-Up bij "van der Heide" in Emmeloord. Het inruilvoorstel van onze huidige auto was boven verwachting dus zijn we vanuit Brabant naar Emmeloord gereden, voor een proefrit. Vriendelijke ontvangst door Dhr Gerard Vos, alle ruimte gekregen voor een proefrit in de E-Up. Door de open en eerlijke communicatie was de beslissing snel genomen. De E-Up is inmiddels naar volle tevredenheid geleverd (samen met een fles heerlijke rode wijn).
Netjes geholpen, vriendelijk personeel, mooie zaak.
Via internet kwam ik een mooie T-Roc tegen bij van der Heide, direct leverbaar en voor een nette prijs. Proefrit en aankoop zijn door Gerard Vos goed, netjes en vakkundig afgehandeld. Binnen twee weken werd de auto - met presentje op de achterbank - thuis afgeleverd!
Op goed geluk vanuit Zeeland naar Emmeloord gereden om te kijken voor een Seat Leon 1.5 FR eTSI. Ondanks dat we geen afspraak hadden zijn we zeer vriendelijk ontvangen en koffie gekregen. Het gesprek met Dhr. Vos liep zeer vertrouwd en eerlijk en nam echt te tijd. De zelfde dag heb ik een proef rit kunnen maken met de de beoogde Leon. Na de proefrit weer een zeer goed gesprek gehad onder het genot van weer een kop koffie. De zelfde dag een mooie deal kunnen maken. Bij het ophalen van de auto ook weer zeer hartelijk ontvangen met koffie en de Leon stond al klaar. Na nog een fijn gesprek te hebben gehad met nog wat uitleg over de Leon hebben zijn we vertrokken. Conclusie: De Garage is een echte aanrader, heeft nog oog voor de klant. De verkoper Gerard vos benaderd de klant op een persoonlijke manier. Na een paar maanden neemt hij de tijd om nog even een belletje te doen hoe het gaat en hoe het met de Leon gaat en of hij nog bevalt. Dit is ronduit TOP!
Nu bijna 1 jaar later helemaal enthousiast. Wat rijdt elektrisch fijn. Direct koppel en de rust. In de zomer maanden is de wltp van 260 km goed te halen als je de snelweg maar mijdt. Dat is ook het grootste min punt het verbruik bij 100km per uur. De kachel staat standaard op 18 graden met airco aan (aanpassing met onbelegen) Regenereren doe ik meestal in stand 4 dat maakt one pedal drive mogelijk. Zelf een 16 amp lader gekocht nu weer vol in ongeveer 8,5 uur op 1 fase. Eerste instantie hadden we bij Randy een zwarte ( ambition) gekocht zonder cruisecontrol. Thuis spijt toen een rode genomen met cruisecontrol ( style) dat was voor Randy geen probleem direct de subsidie aangevraagd binnen 4 weken hadden we het op de rekening.
Ik heb echt genoten van de opties die ik beschikbaar vond. Zeer goede kwaliteit auto's. Ik heb gekozen voor een Audi Q3 Sportback en ben er erg blij mee. Zo goed als nieuw en ook over de prijs ben ik zeer tevreden. Ik zet de samenwerking met Van der Heide dan ook graag voort. Zij zullen uitsluitend de service van de auto voor hun rekening nemen. En als ik besluit om te upgraden naar een grotere auto, zal ik zeker met Van der Heide en specifiek Christian van der Veen praten. Christian is zeer professioneel en goed geïnformeerd over de auto-opties. Hij heeft me geholpen de juiste beslissing te nemen om een auto te kopen. Ook voorgesteld de juiste optionele services of functies toe te voegen aan de top. Ik heb genoten van de algehele ervaring met Christian en de volgende keer zal ik rechtstreeks met hem praten.
We hebben afgelopen woensdag de sleutels ontvangen van een VW up! Een prachtige auto. Onze polo kon worden ingeruild voor een mooie prijs. We zijn heel blij met de auto en de manier waarop we tot de overeenkomst zijn gekomen. We gaan veel plezier hebben van deze auto en van een heerlijke fles wijn!
prettige comfortabele E-up gekocht van de heer Gerard Vos en benzine Up ingeruild.
Fijn, dat ik mocht proefrijden in een nieuwe auto, die ik ook uiteindelijk heb gekocht. De elementaire kennis voor het rijden van de auto werd tijdens de proefrit duidelijk uitgelegd. Gegevens voor betaling/verzekering werden tijdig en goed gecommuniceerd. Zeker tevreden over de dienstverlening.
Opel Zafira Tourer ingeruild voor Opel Grandland X en die bevalt prima.
Na gedegen onderzoek kwam ik terecht bij Van ver Heide in Emmeloord. Prijs - Kwaliteit was vrij snel duidelijk. Mede door de vriendelijke en duidelijke Gerald Vos, die in vele opzichten zijn vaak verstaat en een uitstekend ambassadeur is voor Van de Heide. Na goed nadenken, een proefrit en eerlijke inruilprijs voor de 9,8 jaar oude Polo was de aankoop snel beslist. Door de corona crisis, alles op meer afstand, ging en bij de aflevering iets essentieels mis. Maar ze wilden tot het gaatje gaan (en eer te na) de fout ruimschoots herstellen. Uiteindelijk heb ik gezien de afstand daar vanaf gezien. Een terugbetaling was, door de administrateur super snel geregeld. Zo ook het contact met de werkplaats was deskundig, begripvol en uitermate correct. Ik kan niet anders zeggen dat ze een zeer klantvriendelijk bedrijf zijn. Na veel autobedrijven tijdens de corona crisis bezocht te hebben blijkt Van de Heide wel een lengte voor te liggen. Mijn ervaringen, een voorbeeld bedrijf.
Via internet terecht gekomen bij dit autobedrijf. Vanwege de grote keuze en demo voorraad, diverse proefritten gemaakt en aangevuld met de verkoopinformatie van verkoper Gerard een auto gekocht. Goed, netjes en vakkundig geholpen.
Heel vriendelijk en snel geholpen bij het kopen van mijn nieuwe auto
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord