Geweldig gastvrij ontvangen.

Een fijne ervaring, geholpen door professionele medewerker!

Prima bedrijf

Tevreden met mijn Volkswagen Polo Geholpen door Rhandy Poelstra, aardige, behulpzame kerel. De deal was snel gesloten!

Prima bedrijf

Goede communicatie, vriendelijk personeel. Rendie Poelstra heeft ons heel goed geholpen, de deal was snel gesloten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima service, vriendelijke medewerkers, top geholpen

Zeer tevreden met mijn nieuwe Volkswagen Golf. Ik ben geholpen door Rhandy Poelstra! Ook zeer behulpzaam als je hem nodig hebt. Telefonisch goed bereikbaar. (Ook na kantoor uren) Naderhand ook telefoontje gehad of alles na wens was. Klasse aanrader voor ieder ander!

Uitstekend!

Onze nieuwe skoda bevalt uitstekend en hebben een goede inruilwaarde gekregen voor onze auto!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima service, vriendelijke medewerkers, top geholpen.

Goed geholpen door Nour-Dinne, niets op aan te merken.

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Autobedrijf van der Heide

Fijn geholpen door Autobedrijf van der Heide. De auto was goed afgeleverd en rijklaar gemaakt. Prima service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wij zijn super netjes en vlot behandeld

Ik zag een super mooie skoda fabia automaat op de site, hebben een afspraak gemaakt en werden geholpen door Randy wat ons erg goed is bevallen, en zullen zeker weer bij van der heiden gaan kijken voor een volgende auto.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Je gaat met een tevreden gevoel naar huis

Ook zeer behulpzaam als je ze nodig hebt. Telefonisch goed bereikbaar.

Top!!!

Ik ben vanuit Eindhoven naar Emmeloord gereden om een proefrit te maken in een bijna nieuwe t-cross meteen verkocht en meteen gekocht!! Super goed geholpen door rhandy. En ga ook zeker weer voor een volgende auto eerst hier informeren!!!! Thanks Elles

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer prettig geholpen, en een goede service

Met de aankoop van onze Passat afgelopen week ben ik zeer tevreden over de service van autobedrijf van der Heide. De verkoper Gerard Vos heeft ons keurig geholpen bij de aankoop en de inruil van van onze Citroen C3. Kortom autobedrijf van der Heide is aan te raden voor een aankoop met BOVAG garantie.

Duidelijke taal

Goede informatie. Goed inruilprijs. Keurige aflevering. Rhandy Poelstra heeft goede uitleg gegeven. Goede verkoper!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aankoop van de Up!

Keurige aflevering. Mooie en giede auto.

Vertrouwd en duidelijk

Aanschaf VW , Verkoop adviseur Nour-Donne heeft veel tijd voor uitleg. Geeft een vertrouwd gevoel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een goede uitleg en komt na wat ze zeggen

Mijn ervaring is dat ik zeer netjes en vakkundig ben geholpen en heb een goede uitleg gekregen

Goeie deal gesloten

Een nieuwe Skoda Citigo volledig elektrisch aangeschaft. Wat een fijne auto. Ik kreeg meteen een goed inruilvoorstel via de website daarna snel een deal gesloten. Fijn geholpen door Gérard. Ruitenwissers waren niet goed. Later nieuwe set ruitenwissers op mogen halen.

Klantvriendelijk

Klant staat voorop ,er wordt reëel en vlot naar een deal overeen gekomen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima persoonlijke benadering en service

Nieuwe auto gekocht. Kantvriendelijk / persoonlijk contact (Gerard Vos) en goede inruil. Bij oplevering alle mogelijkheden van boordcomputer uitgelegd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede auto’s voor een eerlijke prijs

Een volkswagen polo gekocht voor een eerlijke prijs. Ik heb de polo nu ruim een halfjaar en ik ben er erg tevreden mee! Een eerlijke prijs en een goed service. Ik weet geen verbeterpunten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima geholpen, betrokken, eerlijk en duidelijk

Prima geholpen, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken.

Fijne service

Auto gekocht, zaken gedaan met Nour-dinne. Alle afspraken nagekomen. Auto rijdt tot nog toe als een zonnetje. En tot 6 maanden Bovag garantie. Ik raad dit bedrijf aan.

Van harte aan te raden

Een zeer prettige ervaring - er werd goed geluisterd - geen verkoop druk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en een goed team

Ik ben erg blij met de aankoop van mijn Audi S-line. Na me al enige tijd te hebben georiënteerd kwam ik bij autobedrijf Van der Heide. Wat een verademing! Geen 'handjeklap' praktijken, maar gewoon duidelijkheid. Rhandy heeft me goed geholpen door nog enkele zaken voor me uit te zoeken en uitleg te geven. Ook de rest van het team was erg hartelijk en belangstellend. Kortom: een heel goede service van een goed team. Heel hartelijk bedankt!

Ronduit erg goed!

Bij van der Heide heb ik mijn 15 auto gekocht. Heb contact gehad met de verkoper Nour-Dinne en vanaf het eerste begin tot en met de aflevering zeer goed contact gehad. Reageerde snel op mijn vragen en voorzag mij van de gevraagde gegevens en was zeer behulpzaam daar waar nodig. Van alle auto’s die ik gekocht heb heb ik maar 2 keer meegemaakt dat ik zeer tevreden was over de verkoper maar Nour-dinne spande de kroon. Van der Heide mag blij zijn met zo’n verkoper. Kortom, een geweldige ervaring met de aankoop van mijn VW TIGUAN. Nogmaals mijn hartelijke dank.

Gewoon geweldig

Uitstekend en deskundig geholpen door Nour-Dinne Hounchou.

Werktuigenweg 40

8300 BA Emmeloord