Net voordat we op vakantie gingen een tiguan gekocht. Konden we hem gelijk uittesten naar Spanje. We werden goed en vriendelijk geholpen door Rhandy, en hij deed er alles aan om aan onze wensen te voldoen. De deal was snel gemaakt en inmiddels zijn we al weer 4 weken trotse eigenaars van onze nieuwe auto. Wij vonden het een prettige ervaring om met auto bedrijf van der heide zaken te doen en dan met name de vrolijke Rhandy Poelstra.
Wat een fijn autobedrijf dit! Zochten een ID4. Andere dealers reageerden niet of heel traag op mijn mails en stelden veel en ingewikkelde vragen over de inruilauto. Rhandy Poelstra komt binnen een uur met een net voorstel en levert conform afspraak! Gewoon leuk om een auto aan te schaffen daar!
super goede ervaring
Vriendelijke ontvangst, door Nour-Dinne Hounchou Neemt de tijd voor je geduld goede uitleg Denkt mee, professioneel en , belangstellend in de mens zelf. Je voelt je op je gemak Goed vertrouwen. Ik raad iedereen aan hier een auto te kopen,
Fijne garage met reële vraagprijzen en inruilprijzen. Wij hebben hier een mooie Seat Arona FR gekocht en een Mini One ingeruild. Goede deal denk ik voor ons en voor de garage. Prettig en snel contact met Rhandy Poelstra en de mensen maken toch het verschil bij zaken doen.
Goed ontvangen en geholpen door Nour Dinne Hounchou van Autobedrijf van der Heide bij het kopen van een nieuwe Skoda Iniaq. Aflevering van auto was correct.
Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg over alles, onze verkoper Rhandy Poelstra gaf ons zeer goed advies over alles. Hij was zeer meedenkend en relaxed en gaf ons alle tijd om een proefrit te maken en er goed over na te denken om een goede beslissing te kunnen nemen met uiteraard een lekker kopje koffie. Kortom in één woord fantastisch. Zeer goede service. De aflevering was eveneens super te noemen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Geen ervaring met onderhoud /service, maar wel met de aankoop en inruil van auto's. Verkoopadviseur Nour-Dinne Hounchou is erg welwillend en neemt alle tijd om voor alle partijen een goede deal te bewerkstelligen die iedereen tevreden stelt. Hij komt al zijn afspraken en toezeggingen na.
We werden op een zeer vriendelijke en niet opdringerige wijze geholpen door Nour-Dinne Hounchou en dat gaf voldoende vertrouwen voor de aankoop van onze nieuwe auto. Ook de houding van het personeel aan de balie was vriendelijk en geeft aan dat het een goed bedrijf is waar zowel klant als medewerker het naar de zin heeft.
Op 16 Juni hebben we bij Garage vd Heide een Volkswagen Polo gekocht. Na veel wikken en wegen heeft verkoper Nour-Dinne ons toch kunnen overtuigen en alle twijfels kunnen wegnemen wat we hadden. Zelfs contact gehad van WhatsApp, waarin allerlei informatie en foto's werden doorgestuurd. Dit was wel erg prettig. We zijn ontzettend blij met onze auto en vinden dit een super autogarage. Dit is inmiddels onze 2de auto wat we hief gekocht hebben en dat vanuit helemaal uit Limburg, dat zegt toch al genoeg!
Auto gevonden via Gaspedaal.nl, contact opgenomen via contactformulier en kreeg netjes antwoord binnen een paar uur. Uiteindelijk werd er meteen een eerlijke prijs geboden voor de inruiler en hadden we vrij snel een nette deal. En nu ben ik de eigenaar van een 10 maanden oude Polo. Prima gedaan Rhandy, tot over een paar jaar voor de volgende auto.
Professionele en vriendelijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding. Papierwerk netjes behandeld. Deal snel gesloten met lekkere flesje wijn als cadeau :)
Zeer goed ontvangen. Aandacht voor de klant en zijn heel vriendelijk. Prijs kwaliteit is super. Daarnaast goed in communicatie ook na de aankoop.
Recent een skoda Karoq aangeschaft en oude soda yeti ingeruild. De Karoq hadden we gevonden via internet op de site van van der Heide. Vanaf het eerste begin was het contact met de verkoper dhr Oostijen buitengewoon correct en prettig. Het is een pittige uitgave en dan is het wel prettig als de aanschaf procedure en contact met de dealer prettig verloopt. De aflevering ging ook heel prettig en helemaal verrast waren wij dat na twee weken even gebeld werd of alles in orde was. Prima allemaal, we kijken met plezier terug op ons contact met dhr Oostijen.
Op zoek naar een nieuwe auto kwamen wij terecht bij autobedrijf Van der Heide in Emmeloord. Via mail en telefoon kwamen wij in contact met Nour-Dinne Hounchou die ons heel goed geholpen heeft. Aangezien wij niet in de buurt wonen liet hij ons de auto via een video-call zien. Hij bood een prima bod voor onze auto en de deal was snel gesloten. Wij rijden inmiddels al een paar weken met veel plezier in onze nieuwe auto.
Zeer goede ervaring na het kopen van onze nieuwe auto, super service en zeer fijn contact met de verkoper Nour-Dinne. Vanuit Rotterdam naar Emmeloord voor een proefrit waar de auto al netjes klaar stond. Nemen echt de tijd voor je, zeker een aanrader voor iedereen. Super tevreden nu met onze nieuwe auto, met dank aan Nour-Dinne.
Bij een grote aanschaf als een auto zijn goede reviews heel belangrijk. Dat is bij vanderHeide dik in orde. Hoge klanttevredenheid en een mooie selectie Het verkoopgesprek met Nour-Dinne was prettig en ontspannen. Geen enkele druk of zo. Ik wist wat ik wilde hebben en er werd een nette inruilprijs overeengekomen. De auto stond glimmend klaar op de afgesproken ophaaldatum. Er werd tijd vrijgemaakt om de belangrijkste bedieningszaken van de auto uit te leggen en zelfs hulp bij het pairen van de telefoon. Kortom heel tevreden met auto én vander Heide Emmeloord
Onze eerste indruk was best bijzonder. We kwamen kijken voor een auto en kregen van verkoper Nour-Dinne Hounchou de sleutels van de auto's die we wilden zien. Dus zeker geen opdringerige verkoper. We konden alles zelf bekijken en uitzoeken. Een paar weken later telefonisch de auto gekocht. Ook hier was het contact duidelijk en zakelijk. Bij het afleveren van de auto kreeg ik de sleutels en veel plezier met de auto gewenst. Dat laatste had van mij iets feestelijker gemogen, je koopt toch niet zo maar een nieuwe auto. Op vragen krijg je keurig antwoord en tot nu toe zeer tevreden over de gekochte auto. Ontzettend blij met de aankoop. Prijs kwaliteit is natuurlijk moeilijk te bepalen. Het is veel geld, maar dan heb je ook wat. De manier van verkoop zal voor de één onverschillig overkomen, voor een ander juist relaxed. Voor ons was het prima.
Geholpen door Nour-Dinne; uiterst correct, professioneel en vriendelijk.
zeer warm ontvangen door Nour-Dinne Hounchou na een lekkere bak koffie een proefrit gemaakt toen een open en transparant gesprek ,toch eerst huiswaarts gegaan na het weekend teruggebeld dat de koop door ging de auto opgehaald fijn ontvangen leuke attenties gekregen( zeer gewaardeerd ) dus we rijden nu in een volkswagen tiguan met een grijns van oor tot oor dus Nour-Dinne Hounchou bedankt voor alles echt geweldig
De vriendelijke en behulpzame verkoper (Randy) heeft ons prima geholpen. Ook zijn collega's op de andere afdelingen waren erg behulpzaam. Zeker een aanrader.
Wat een leuke verkoper de enige echte Rhandy!! Met z’n leuke en enthousiaste praat heeft hij ons niet 1 maar gelijk 2 dikke wagens verkocht!! Zelfs dik verwend met lekkere koekjes en drankjes. Auto’s zijn in top staat. Afgeleverd zoals afgesproken zelfs met leuke kadootjes Rhandy is echt een topper!! Heerlijke praat en ginne flauwekul!! Groetjes Marijke en Hilde
Een eind moeten rijden voor een proefrit, maar het was het meer dan waard. Er is een ruime voorraad, met precies het model waar ik naar op zoek was. Zeker aan te raden
Vorige week mijn nieuwe VW T-roc gekocht bij van de Heide prima verlopen ik had op marktplaats een auto gezien bij de dealer zag ik een nog mooiere staan in overleg met Randy de inruil bepaald en gesprek liep perfect, ook de aflevering liep perfect. Dit bedrijf heeft veel keuze en prima in omgang zeker de verkoper Randy heeft veel voor mij betekend
Ik heb afgelopen week een andere auto gekocht en de oude ingeleverd, ik werd perfect geholpen door de verkoper Randy. Hij was begripvol en meedenkend. De verkoop ging onderling perfect. Aflevering verliep ook prima al hoe wel Randy een bezige bij is en overal naar mijn mening wordt bij betrokken hij heeft het druk! Maar prima goser! Ik ken deze dealer nog niet zolang dit is mijn eerste aankoop maar kan ze aanbevelen. Ik hoop dat ik nog vele jaren schadeloze km mag rijden met deze auto en zonder veel storingen natuurlijk, Randy bedankt
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord