Degelijk en betrouwbaar

Goed geholpen met nieuwe auto door Rhandy, Had wel geduld nodig voor mij met me vele beslissingen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wederom zeer tevreden met onze nieuwe auto.

Vorige week onze Tiguan van een jaar oud geleverd gekregen, en zijn er reuze blij mee. De auto op de site zien staan, en gezien de huidige situatie, besloten deze zonder verder bezoek aan de showroom te kopen. Hiervoor bij Van der Heide een Sportsvan gekocht en gezien onze positieve ervaringen daarmee durfden we dit wel aan. Prettige benadering en service, afspraak is afspraak. Goed bevallen dus.

Prettige ervaring

Een zo goed als nieuwe Seat Arona aangeschaft bij van der Heide. Prima verkoopgesprek en uiteindelijk een goede deal gesloten met Rhandy. Bij aflevering was de auto netjes gepoetst en was alles compleet. Kortom uiterst tevreden met m'n nieuwe Arona.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Keurige zaak , vriendelijk geholpen.

Heb een Vw Caddy Alltrack gekocht bij Rhandy . Rhandy is een aardige en welbespraakte verkoper. Ben heel blij met mijn aankoop.

Vriendelijk en vakkundig

Wij zijn op bijzonder plezierige manier ontvangen en hebben tot volle tevredenheid onze nieuwe auto aangeschaft

• Deskundigheid/Vakmanschap

Op zoek naar een Seat Ateca, kwam ik in contact met verkoper Gerard Vos. Tot tweemaal toe (eerst alleen, daarna samen met mijn vrouw) heb ik een proefrit kunnen maken. Vakkundig en geduldig kreeg ik antwoord op al mijn voorbereide vragen. Vervolgafspraken werden uiterst correct nagekomen. Bij aflevering kreeg ik op al mijn hulpvragen t.a.v. uitleg en instructie die uitgebreide hulp, waar ik behoefte aan had. Kortom een prima ervaring met een voor mij tot dan toe onbekend bedrijf in de N.O. Polder. Een uiterst tevreden klant.

Degelijk en betrouwbaar

Faire en goede service bij de aankoop van de auto

• Deskundigheid/Vakmanschap

prima bedrijf, goede service en vriendelijk

Na enige tijd zoeken naar een Skoda superb i.v. en vergelijken op internet uitgekomen bij Van der Heide in Emmeloord. Prima verkopers (zaken gedaan met Rhandy ) die zich aan hun afspraken houden. Kreeg een nette prijs terug voor mijn inruiler en passant op zijn advies direct geswitched van verzekeraar hetgeen voor onze 3 auto,s meer dan 1200 euro per jaar scheelt. Alles direct geregeld terwijl het inmiddels op vrijdagavond ruim na 6 uur was. Bedrijf is zeker een aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en afhandeling!

Rhandy Poelstra heeft mij uitstekend geholpen. Als service is hij mijn aangekochte Up! occasion helemaal naar Amsterdam komen brengen en ook het omzetten van papieren en dergelijke verliep vlekkeloos! Erg blij en tevreden met mijn aankoop kan ik u Van der Heide zeer aanbevelen.

Zakelijk, menselijk en duidelijk

Vanuit Noord Holland bij garage van der Heide gekomen voor een prachtige T-Roc Business R, helemaal naar onze wensen. Op het scherpst van de snede zaken gedaan met Gerard Vos, deze man heeft ons met een eerlijk verhaal de auto verkocht, niet direct.... daar waren twee stevige gesprekken voor nodig die zakelijk maar heel menselijk verliepen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg tevreden en prima aftersale

Hoewel ik niet om de hoek woon was het maken van een afspraak om een auto (Skoda Octavia combi) te bekijken en een proefrit te maken snel gemaakt. Op de dag van de proefrit stond de auto bij aankomst reeds klaar en heb ik deze gekocht. Na de oplevering van de auto geconstateerd dat het stuurembleem beschadigd was. Dit is zonder problemen en naar volledige tevredenheid onder garantie vervangen. Vanaf het eerste telefoontje, het bezoek aan de showroom, het ophalen van de auto tot het vervangen van het beschadigde stuurembleem heb ik prima contact gehad met Gerard Vos. Een aardige en kundige man die zijn vak verstaat, niet opdringerig is en gemaakte afspraken nakomt!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geduldig, vakkundig en respectvol.

Bij de inruil van onze auto tot het afleveren van de nieuwe auto heeft dhr. N. Hounchou ons op een voortreffelijke wijze geholpen.

laatste aankoop Vw Up

Zeer slechte ervaring met de service van een vw Up van bj 2019. mondelinge afspraken gemaakt met chef werkplaats , deze is hij niet nagekomen, , we kennen allemaal het gezegde zeg wat je doet en doe wat je zegt, dit geld dus niet voor de Firma van der heide, ik zou hier geen auto kopen

Te jonge arrogante verkoper

Afgelopen week een Audi A1 gekocht. Mooie auto. Nadat de deal was gesloten begon de jonge verkoper, RHANDY P, zich een beetje arrogant te gedragen. Vreselijk telefoongesprek met deze jonge verkoper Rhandy P. gehad. Mijn vraag was alleen waarom het zo lang duurde dat het kenteken bekend was? Ik zat 2 dagen in Duitsland bij een klant en kon zodoende niet de verzekering zo makkelijk regelen. Na mijn vraag aan deze jonge arrogante verkoper Rhandy P. kreeg ik toch een "uitbrander" dat de manier waarop ik het vroeg was totaal verkeerd en deze verkoper bepaalde wel eventjes wat ik wel en niet mocht vragen. Nadat ik mijn ongenoegen had geuit tegen een manager(de directeur 3x gebeld maar deze belde niet terug, overigens erg jammer dat de directeur Walter Tenninglo zelf niet kontakt opzoekt met nieuwe klanten) en de mededeling had gedaan dat ik de auto niet wilde geleverd krijgen door deze snotneus Rhandy P. De auto is zeer goed afgeleverd door de heer Oostijen op een manier die de meeste klanten graag zouden zien. De jonge arrogante verkoper Rhandy P moet weer één stap terug doen en eerst eens gaan leren hoe je met klanten communiceert want dit gaat te kosten van dit bedrijf. Op de terugweg vanuit Duitsland een andere Audi A1 gekocht bij Huiskes/Kokkeler omdat ik dit niet meer geassocieerd wilde worden met de vreemde werkwijze van sommige medewerkers bij Van der Heide Emmeloord. Schijnbaar geen belangrijke klant als je 2 Audi's A1 koopt.

Top service!

Bij de aankoop van mijn auto kreeg ik al een veel betere entree dan de concurrent. In plaats van gelijk met een vast bedrag voor inruil te komen zonder maar iets mee te bewegen viel er met Rhandy gewoon te praten over prijzen. Verder is de auto ook gelijk voorzien van een nieuwe accu, nieuwe set banden en airco onderhoud. Zo wist ik dat ik ook weer een flinke poos ertegenaan kwam. Het aftersales contact was ook snel en duidelijk en mijn vragen die ik had werden goed beantwoord. Ronduit een top ervaring!

Vakkundig en vriendelijk service

Een mooie auto gekocht bij Rhandy! Goed en vriendelijk advies gekregen over de auto die bij mij (beter) past. Rhandy bedankt voor de uitstekende service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede after sales service

Onlangs een SEAT Ateca occasion aangeschaft. Er waren enkele kleine restpuntjes die zeer goed zijn opgelost. Top service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ze hebben nette auto's in de verkoop

Als er wat is zijn ze zeer behulpzaam.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een leuke,betrouwbare en kundige verkoper

Van een onverwachte proefrit naar een prachtige ateca-aankoop

Uitstekend autobedrijf!

* Zeer goede service * Klantgericht en vriendelijk * Men houdt zich aan de afspraken, kortom een betrouwbaar adres!

Top ervaring!

Goede opvolging. Heldere afspraken en tevreden klant.

Top service

Occasion bij van der Heide gekocht. Prima geholpen door Rhandy en vlot de verkoop afgerond. Het onderhoud aan de auto viel uiteindelijk iets duurder uit dan verwacht, maar ik hoefde slechts een klein gedeelte van een groot bedrag te betalen. Helemaal top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Door Rhandy Poelstra geholpen aan een andere auto (VW Touran), ondanks dat het al 6 uur was geweest heeft hij ons nog netjes te woord gestaan en geholpen, en ervoor gezorgd dat wij daar een auto hebben gekocht.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap

Eerlijk, netjes en vriendelijk bedrijf

Heb al meerdere autos hier gekocht en altijd goed geholpen, eerlijke prijzen en netjes afgeleverd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe bus.

Werktuigenweg 40

8300 BA Emmeloord