Heel leuk tel. Contact gehad met verkoper.auto via telefoon gekocht.dus was wel spannend..maar auto was dik in orde zoals was gezegt.
We zijn snel en professioneel geholpen. Binnen 2 uur na onze koop konden we onze auto al meenemen. Bedankt Rhandy Oosterloo
Goed geholpen, en de auto is netjes afgeleverd.
Prima verkoop traject. Op internet al informatie kunnen vinden wat ik nodig had over de auto. langs geweest om proef te rijden. Beviel prima en daarna auto gekocht.
Hier is klant nog klant en geen koper
Na een proefrit in een auto welke toch niet helemaal bleek te zijn wat ik zocht wees de verkoper (Rhandy) me op een andere auto …….. na daarin een proefrit te hebben gemaakt heb ik die gekocht. Goed dat de verkoper meedacht toen ik mijn gevoel na de proefrit omschreef, want daardoor kwam de andere auto in beeld!
Vanaf het eerste telefonische contact met Rhandy een goed gevoel over het autobedrijf. Zeer de moeite waard om vanuit Den Haag (toch niet om de hoek) naar Emmeloord te gaan voor aankoop van onze nieuwe e-Golf. Zelfs nu enkele weken na aankoop nog een paar keer contact gehad over hoe de auto bevalt! Rhandy, nogmaals dank voor de goeie deal van zowel aankoop als (na lang twijfelen) inruil en hopelijk tot de volgende keer.
Deze garage was nieuw voor mij maar ik ben zeer positief over het verkoopproces ( inruil en aankoop) waarbij Rhandy mij goed heeft voorgelicht en prettig heeft geholpen. Afspraak is afspraak.
Goed geholpen door Rhandy en een prachtige auto gekocht!
Top garage, volgens afspraak hebben ze mijn auto goed nagekeken uitstekende service en zeer klant vriendelijk ! Hierbij een dikke 10 voor Van Der Heide !
Tiguan gekocht, werd prettig geholpen door Rhandy. Auto is netjes afgeleverd.
Prima bedrijf met mooie auto’s. Verkopers zijn vriendelijk en deden een mooi bod op onze in te ruilen auto’s. Van der Heide is aan te bevelen.
Ik moest wel even wachten voordat ik geholpen werd. Het was druk en er waren niet genoeg verkopers. Dus kreeg ik eerst een kopje koffie aangeboden. Daarna kwam een assistent verkoper mij vragen of ik een auto op het oog had en of ik proef wou rijden. Na proef rijden moest ik weer even wachten tot er een verkoper beschikbaar was. Daarna ging het snel met de koop. De auto werd een paar dagen later keurig afgeleverd.
Met veel plezier mijn nieuwe Volkswagen E-golf gekocht bij Rhandy van Van der Heide. Vriendelijk, redelijk en intelligent. Je kunt dus ook auto's verkopen op een aardige manier, en daar kunnen bergen autohandelaren nog wel iets van leren vind ik. Het is niet om de hoek voor me, maar ik rij er met veel plezier voor om.
Na het vinden van de juiste auto is het gehele verkooptraject snel en soepel verlopen, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Steeds correct te woord gestaan en geholpen
Gisteren in Emmeloord geweest, Prima ontvangst. Wij voelden ons zeer welkom. Vriendelijk te woord gestaan en de koffie stond direct klaar. Men, de persoon die ons in eerste instantie hielp en later ook zeker Rhandy, was zeer open, transparant en deskundig. Er was van onze kant niets op aan te merken. Wij kunnen het bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Op vrijdag een proefrit gemaakt in een Seat. Toen we op maandag besloten om de auto te kopen, wilden we hem zo snel mogelijk ophalen. Hierbij goed geholpen door Rhandy waardoor de auto al op dinsdag kon worden afgeleverd met alle service. Communicatie en bereikbaarheid zijn top.
Vandaag mijn nieuwe Tiguan opgehaald bij Rhandy. Alles netjes uitgelegd en mooi opgeleverd.
weinig tijd voor uitleg, maar wel zeer vriendelijk.
Vanaf het begin open en eerlijk over de aangeboden auto. Overigens na de aankoop gratis een set nieuwe banden gekregen omdat de oude niet meer voldeden aan de normering van de garage.
Vanaf het 1e contact met Gerard zijn we op een prettige, no- nonsense manier geholpen bij onze wens om een Golf te kopen. Fijne onderhandeling met een mooie inruil voor onze vorige auto. Het was voor ons zeker de moeite waard om van Brabant naar Emmeloord te komen. De auto bevalt uitstekend.
onze ervaring is deze: jammer het gevoel te hebben dat de aandacht meer ligt bij de verkoop als bij de klant. kan ook aan de verkoper liggen.
Prettig geholpen, afspraken nakomen.
Op een zeer prettige manier ontvangen. De verkoper heeft een professionele instelling, zonder hierbij dwingend over te komen. Hij heeft begrip voor het standpunt van de kopers. Daarnaast heeft hij kennis van zaken en kan vragen op een correcte wijze beantwoorden.
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord