5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Plezier contact en professionele benadering. Erg tevreden over het geheel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk en goed contact gehad. Randy dacht goed met ons mee. Uiteindelijk hebben wij Volkswagen Touran gekocht. Prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als administrateur (te Rotterdam) zijnde moest ik op zoek naar een Seat Arona voor een medewerker uit Breda. Ondanks de grote afstand hebben we uiteindelijk hier de nieuwe auto, binnen 3 dagen, gekocht dit vanwege de eerlijke, duidelijke en snelle manier van communiceren door Rhandy. Prijsstelling was ook helder en het verhaal was en bleef eenduidig. Service, ook achteraf, was klasse. Zo was er vooraf een haal/brengprijs afgesproken wat achteraf goedkoper uitviel en we dus ongevraagd voor een lager bedrag zijn belast. Als we in de toekomst een auto moeten zoeken zullen we Rhandy zeker weer benaderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief en klantvriendelijk bij onaangekondigd binnenvallen nav melding van het bandenspanning-systeem

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

door een kleine miscommunicatie heb ik mijn vorige recensie niet al te best ingevuld ik wil dit goedmaken met name Randy heeft zijn uiterste best gedaan zaken op te lossen wat ook gelukt is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn vrouw kreeg pech. Snel en vakkundig geholpen met haar Skoda Yeti door van der Heide. Top !!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben bij dit bedrijf een relatief jonge 2e hands auto gekocht. Open en klantvriendelijke verkoper. Nadien nog goede serviceverlening gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed bedrijf, goede en vriendelijke verkopers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een Audi A5 gekocht bij van der Heide. Dit is mij goed bevallen.

Uitstekend!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren pech gehad met mijn Octavia. Wegenwacht gebeld en die kwam erachter dat er een verstuiver stuk was. De wegenwacht heeft mij naar Van der Heide gesleept en daar aangekomen vakkundig geholpen. De verstuiver bleek inderdaad stuk en dit zou zo’n 900,- euro gaan kosten, maar door goed onderzoek en adequaat handelen van Van der Heide wisten ze te achterhalen dat dit wel eens met ‘sjoemelsoftware’ te maken kon hebben. Dit betekende dat de reparatie binnen garantie zou vallen, waardoor ik al met al maar een kleine 100,- euro hoefde te betalen. Tevens was het euvel binnen een halve dag verholpen en kon ik de auto ‘s middags alweer ophalen. Dikke pluim voor de medewerkers van Van der heide 👍🏻💪🏻

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aankomst bij dit bedrijf waren de heren verkopers/adviseurs druk! Wij namen daarop een kijkje bij de netjes opgestelde en het zeer ruime aanbod occasions en werden aangesproken door een service monteur. Hij stelde zich netjes voor en vroeg of hij ons kon helpen. Toen wij aangaven dat we in een Q2 occasion interesse hadden heeft hij op een nette manier onze aanwezigheid gemeld bij Rhandy. Die was druk maar kwam terstond naar ons toe en bood ons een kop koffie en verontschuldigde zich dat hij niet onmiddellijk ons te woord kon staan. Service noem ik zoiets dat zoiets eerlijk gemeld wordt. vervolgens is er een prettig gesprek ontstaan met Rhandy die op een ontspannen en leuke manier tot zaken kan/wil komen. Geen druk of opdringerig gedrag maar relaxt en naar ons gevoel een eerlijke jonge man. Zeer klantvriendelijk! Uiteindelijk na een proefrit en beantwoorde vragen over gegaan tot aankoop van de zeer jonge Q2. na 2 wkn hebben we de nieuwe auto mogen ophalen en tussen tijds was er bij vragen snel antwoord via de whatsapp. Het bedrijf heeft via Rhandy en de service monteur een hele goede indruk achter gelaten, heeft klasse en ik hoop dat wij langere tijd een goed contact houden. Autobedrijf van der Heide B.V. en met name Rhandy: bedankt voor de geboden service tot nu toe, TOP!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben echt spijt van dat ik naar autobdealer van der heiden ben gegaan ik heb een slotcilinder links voor voor mijn auto een polo belachelelijk bedraag 128€ Betaald en krijg ik een verkeerde .hoe kwam er achter via een garage hebben ze ontdekt dat cilinderslot past niet staat er op een klein R moest ze uit elkaar halen en ombouwen naar een oudderecilinder voor 35€ dat was afgelop zaterdag dus magazijn was dichtwaren kom ik vandaag 25-02-2019 langs bij hun langs en zegen ze helaas kunnen we jouw niet helpen hoe zo want ben ik niet bij hun laten maken voor 100€ Geen excuses(mijn schuld dikk buld)heel slecht services en ik zal noeit naar van der heiden

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kwamen in januari 2019 voor een Audi A3 en zijn de deur uitgegaan met een Prachtige nieuwe Volkswagen golf. Toen ik hem zag staat in de showroom was ik al verliefd! Het was een plaatje! We zijn super geholpen door Rhandy. Erg klantvriendelijk. Hij nam de tijd ook om alles uit te leggen. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto en elke dag stap ik met een glimlach in de auto. Nogmaals bedankt voor alles Rhandy! Topper ben je!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben hier begin januari tot volle tevredenheid een auto gekocht. Ook zeer tevreden over inruilwaarde van onze oude auto. Verkoper Rhandy was ook zeer klantvriendelijk. Het enige minpuntje wat ik kan noemen is dat wij erg lang hebben moeten wachten tot wij aan de beurt waren...dit kwam doordat een van de verkopers die dag ziek was...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een hele goede ervaring met het bedrijf en vooral met de verkoper Rhandy hij heeft alles top fijn geregeld en een goede service gegeven. In 1 woord TOP

4 sterren: goede service, goed behandeld

Recent een zeer jong gebruikte auto aangeschaft. Het volledige aankoopproces is vanaf het eerste telefoontje tot service achteraf tot volle tevredenheid verlopen! Rhandy is een adviseur en geen verkoper. Door goed luisteren geeft hij je opties, is duidelijk en communiceert snel. Betrokken bedrijf zeker een bezoek en aankoop waard. Een ruime 9,5!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt altijd klantvriendelijk benaderd, je wordt serieus genomen wanneer je een defect aan het voertuig meld. Er wordt met de klant meegedacht. Ook wanneer je zonder afspraak binnen komt voor een klein defect, zullen zij er alles aan doen om je zo snel mogelijk de weg weer op te helpen. Ik heb vandaag de nieuwe auto opgehaald en Rhandy heeft alle tijd genomen om de nieuwe technische snufjes in de auto uit te leggen, hij is in de afgelopen twee weken eigenlijk bijna continu bereikbaar geweest voor vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week nieuwe Polo opgehaald, super tevreden met de service! Bedankt Rhandy!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week een vrijwel nieuwe vw polo opgehaald. Nour-dinne nam alle tijd voor ons en heeft alles duidelijk uitgelegd. Wij zijn super tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een jonge occasion (Tiguan) gekocht. Zeer prettige zaak. Goede informatie over de auto. Bij aflevering wordt de tijd voor je genomen en gevraagd of je hulp nodig hebt bij het installeren van bijv. de mobiele telefoon.

Werktuigenweg 40

8300 BA Emmeloord