Hartelijke ontvangst. Goede begeleiding bij verkoop. Goede uitleg gehad bij aflevering.
Onlangs een VW Tiguan Allspace aangeschaft. Door Gerard Vos erg prettig geholpen, auto is keurig afgeleverd. Mooie voorraad jonge auto\'s wat een prijsvoordeeltje en snelle levering in vergelijk met bestellen van een gloednieuwe opleverde.
Vriendelijk bedrijf. De auto\'s staan er keurig bij. Je wordt er vrolijk (en hebberig) van. Contact met de verkopers zeer prettig ervaren. Uiteindelijk een prachtige Seat Ateca gekocht. Bij de aflevering werd er ruim de tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen.
Kom je om een nieuwe t roc wordt er eerst geprobeerd om een tweede hands aan je te slijten. Vervolgens worden met pen en papier je wensen genoteerd. Wordt je naar huis gestuurd met de mededeling dat de offerte je toegestuurd wordt. Vervolgens hoor je niks meer, nu 7 weken geleden. Ik ben naar een waardig vw dealer gegaan en heb daar mijn t roc besteld. A-point Almere, top zaak!!!
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Ik heb voor u uitgezocht waar het mis is gegaan. Mijn collega heeft bij het noteren van uw e-mailadres een spelfout gemaakt, waardoor zijn mail naar u nooit is aangekomen. Mijn excuses hiervoor! U ontvangt van ons een Service Gift Card als excuus voor het geleden ongemak. Deze kunt u bij ons in de werkplaats besteden. Ik wens u veel plezierige km's toe met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Autobedrijf Van der Heide
Vrijwel nieuwe auto gekocht, uit een heel sterk aanbod betaalbare auto\'s. Bijzonder prettig ontvangen en begeleid bij aankoop. Veel ruimte voor goed overleg.
keurige behandeling met veel openheid, laagdrempelig en geen boordenmentaliteit. Ook met Walters partner leuk en belangstellend gesproken. ook vergeten spuitwerk op deur keurig geregeld door dhr. Vos. alleen mijn lakstift is nog niet ontvangen. verder alles prima door hem geregeld en afgeleverd.
Ik heb verleden week een bijna nieuwe VW Touran gekocht, en ben zeer tevreden naar huis gereden. De verkoop was professioneel en niet opdringerig en alles was volgens afspraak geregeld. Ik kan garage vd Heide dan ook een ieder aanbevelen.
Zeer goed , met kennis van zaken en afspraken nagekomen.
Aanschaf nieuwe auto, Ruim de tijd genomen voor de aflevering, goede uitleg. Correcte en zakelijke behandeling.
We hebben net een auto gekocht bij van der Heide. Geweldige service! Vriendelijk personeel en netjes afgehandeld! We zullen zeker terug komen in de toekomst . Heel tevreden!
De beste autogarage die ik tot nu toe gehad heb. Snelle en duidelijke communicatie, perfecte service. Echt heel prettig!
Professioneel bedrijf dat afspraken nakomt. Veel auto\'s op voorraad en ze konden snel leveren.
Geen mooie verkooppraatjes gewoon goed en zakelijk. Goede prijskwaliteit verhouding. Prima aflevering waarbij ruimschoots de tijd werd genomen.
aanschaf tiguan en touran
Prima dealer, very happy
Betrouwbaar bedrijf dat ik zeker aan zou bevelen bij iemand die een jong gebruikte auto zoekt.
Als zeer prettig ervaren
Nieuwe Auto bij dit bedrijf gekocht, prima voorbereiding, goed mail- en telefonisch contact. Tevreden over aflevering, uitleg auto.
Keurig en correct behandeld. Serieus maar zonder poespas of onnodige verkoopverhalen. Een aanrader.
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord