Service is goed, daar voor moet je betalen.
Na autopech ben ik heel vriendelijk en vlot geholpen door het personeel van Van der Heide.
Na een tijdje weggeweest te zijn ga ik het weer eens proberen bij VW. Enige negatieve ervaringen in het verleden, die mij aardig wat geld hebben gekost, waren onder anderen de aanleiding om om me heen te kijken. Dat is in ieder geval een stuk goedkoper maar niet altijd beter. Heb op dit moment wel vertrouwen in deze garage en de behandeling is ook positiever.
Wij kochten hier wieldoppen voor de winterbanden en sneeuwkettingen en vroegen om beoordeling van onze startaccu. Al deze service verliep prettig en zonder problemen.
Fantastisch
Goed, correct, vakkundig en goede prijs kwaliteitsverhouding en vlot in afhandelen van reparaties
Goede ervaringen bij het maken van afspraken en de service hierbij. Het gaat overigens om een lease auto dus sommige van onderstaande punten zijn voor mij niet van toepassing.
Het is een fijn bedrijf staat altijd voor je klaar.
Het bedrijf gaat goed om met klanten die bellen over een probleem met hun auto. Telkens wordt goed geluisterd en indien nodig wordt er samen met een monteur een ritje gemaakt om er zeker van te zijn dat we het over hetzelfde hebben. Goede communicatie met de klant omtrent (onderhouds) afspraken en reparaties.
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord