Fantastisch

Ik ben uitermate professioneel geholpen. NH heeft voor mij een hele afstand afgelegd en alles in mijn voordeel! Ik kan mij geen betere verkoper wensen. En als ik meer kon geven dan een 10, dan had ik dat gedaan.

Super service

Klantvriendelijk en goed geholpen bij het uitzoeken.

Prettig, betrouwbaar bedrijf.

Flexibel en luisteren naar de wensen van de klant om een auto naar je zin te kopen. Voldoende keuze.

Zeer bekwame medewerkers

Netjes te woord gestaan, nemen de tijd voor je. Alle afspraken keurig na gekomen. Nour-Dinne, bedankt voor alles

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mooie auto gekocht dankzij vlotte onderhandeling.

Zonder inruil kregen we vlot een goeie korting op de aan te schaffen auto.

Top service

Traject is netjes doorlopen van a tot z. Inmiddels auto op naam.

Heel goed

Tijdens mijn zoektocht naar een Lync en Co ben ik bij deze dealer terechtgekomen. Ik ben geholpen door een medewerker genaamd Maurice Holtz, echt een top medewerker, zeer vriendelijk, eerlijk en professioneel. Mijn dank is zeer groot.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prettig zaken gedaan, adres om terug te komen

Bij van der heide een elektrische auto gekocht. Nette prijs kwaliteit. Auto werd netter afgeleverd dan afgesproken. Via internet auto die voldeed aan wensen gevonden. Tot dat moment onbekend met deze firma maar aankoop is goed bevallen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service en vakmanschap.

Erg behulpzaam, snel contact per e-mail. We zijn heel tevreden over ons aankoop.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Slechte garantievoorwaarden bij een nieuwe auto.

In mei 2023 een praktisch nieuwe ID4 aangeschaft bij Van der Heide BV. Daar met veel plezier en probleemloos mee gereden tot 20 december 2023. Toen verscheen de melding dat er koelvloeistof moest worden bijgevuld. Leek mij vreemd voor een bijna nieuwe auto. Gebeld met plaatselijke VW-dealer waar ik direct langs kon komen. Er bleek een lekkage in het systeem te zitten en er mocht niet meer met de auto worden gereden. Met Van der Heide contact op genomen. Na wat heen en weer bellen zouden zij de auto komen ophalen maar ze hadden het erg druk en zouden er pas op 12 januari naar kunnen kijken (bijna 3 weken later dus). Afhankelijk van wat er dan zou moeten gebeuren zou ik de auto nog langer kwijt zijn, kon zo nog maar eens weken langer gaan duren. Wat mij erg tegenviel en ik erg slechte service vind van zowel VW als Van der Heide is dat er geen gratis leenauto beschikbaar werd gesteld terwijl ik toch een auto van ruim € 50.000,-- bij hen heb aangeschaft en deze nog geen half jaar oud is en net 12.000 km op de teller heeft staan. Verweer van Van der Heide is dat het een garantiereparatie van VW betreft en dat VW geen vervangend vervoer regelt en dat zij dat in dit geval als verkopende dealer ook niet (hoeven te) doen en dus ook niet doen! Ik rij al ruim 40 jaar auto maar heb nog nooit meegemaakt dat bij een reparatie die onder garantie valt er geen leenauto beschikbaar wordt gesteld. Ik laat de auto nu ergens anders repareren en heb van Van der Heide niets meer gehoord. Al met al niet erg klantvriendelijk en geeft een vervelende nasmaak.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Hele prettige omgang met klanten

Naar Van der Heide gegaan omdat zij meerdere auto's hadden staan waarin ik geïnteresseerd was. De eerste keer heel prettig en uitgebreid geholpen door Senna. Goed advies gekregen, geduldig meerdere auto's laten bekijken. Uiteindelijk een mooi aanbod gekregen. Ik voelde mij totaal niet onder druk gezet om een beslissing te maken. Na de beslissing de auto aan te schaffen ook zeer prettig verder geholpen, snel antwoord bij vragen en ook bij het ophalen van de auto weer heel prettige ervaring met Harwin. Erg blij met de aanschaf. Het was zeker de twee keer 300km rijden waard!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer fijne en vakkundige service

In onze zoektocht naar een lease auto heeft Nour-Dinne ons zeer fijn begeleid en voorzien van passend advies. Alles top is top geregeld van het eerste contact tot aan de levering van de auto en bij vragen zijn ze snel bereikbaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen en een fijn gesprek met de verkoper

Een goed gesprek geha

Goede service, duidelijke communicatie

Ik ben bij de aanschaf van een Formentor goed geholpen door Nour-Dinne. Duidelijk gecommuniceerd, zelfs als het ontzettend druk was. De zaak is netjes en ze doen wat ze beloven. Jammer dat er geen android auto op de auto zit, terwijl dat wel werd aangegeven.

Klantvriendelijk en heldere afspraken

Na een aantal maanden zoeken naar een nieuwe auto (benzine/phev) ben ik terechtgekomen bij Van der Heide. Ze hebben een uitgebreid aanbod en nemen tijd om hun klanten te woord te staan. Ik heb uiteindelijk 2 proefritten gemaakt en uitgebreid gesproken met hun verkoper Gerard Vos. Ze namen alle tijd om tekst en uitleg te geven over de auto's waar ik interesse in had. Niet alleen de voordelen maar ook de nadelen werden genoemd. Ik wilde op de auto ook een trekhaak waardoor e.e.a. uitgezocht moest worden. Ook hierover werden mijn vragen beantwoord (zelfs via whatsapp in de avonduren). Ze proberen je geen onnodige zaken te verkopen, ze luisteren naar je wens en willen je daarbij helpen. Gisteren heb ik mijn Cupra Leon Sportstourer opgehaald en ik heb mijn vorige auto voor een goede prijs kunnen inruilen. Het was fijn om zaken met ze te doen.

Prettig en zonder poespas

Prettig en zonder poespas

Goe

Klant contact als prettig ervaren

Fijn en snel contact

Maurice heeft mij erg goed geholpen. Stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en denkt zeer goed mee in gewenste oplossingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Relaxed, prettig in de omgang en service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfecte service, goede communicatie, auto afgeleverd zoals afgesproken.

Goede communicatie. Heldere uitleg bij aanschaf occasion. Zeer tevreden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne mensen waar je mee kunt onderhandelen.

Goed geholpen, prima communicatie, fijn personeel. Onderhandelen liep prima, Na heel wat geapp en mails zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Prijs stond mij aan, na een proefrit gemaakt te hebben zijn wij tot een koopovereenkomst gekomen. Tot nu toe prima service.

Prima ervaring

Aankoop en inruil auto is mij uitstekend bevallen. Vriendelijk personeel en prima koffie. Proefrit snel geregeld. Alles geheel volgens afspraak verlopen.

Prima geholpen

Goed en netjes geholpen.

Vanaf het begin al goed en vriendelijk geholpen. Aardige mensen met kennis van zaken.

Keurige zaak

Dit is een keurig adres om een auto te kopen. Goede reëele prijs bepaling. Komt afspraken volledig na. Top service.

Werktuigenweg 40

8300 BA Emmeloord

Over Autobedrijf Van der Heide B.V.