Zoals altijd goede ontvangst en aandacht voor mens en machine Snel geholpen, grote beurt in 1,5 uur Gebruik van WiFi en koffie Veel meer heb je niet nodig
Uiterst klantonvriendelijk en niet service gericht aan de service balie. Bij het daar de bedrijfsleider op aanspreken, kun je vervolgens vernemen dat je als klant \" geen normen en waarden had\". Bizar. Je wordt niet als klant behandeld, maar afgeserveerd. Mijn vrouw (bijna 60) vroeg bij het wegbrengen van haar auto voor een beurt (afspraak gemaakt door de garage met haar) om een fiets. Vervolgens krijg je een lading \"niet relevante argumenten en redenen\" over je heen omdat JIJ een fiets had moeten reserveren. Een klantvriendelijke reactie is \" Sry , we hebben even geen fiets, kunnen we u even wegbrengen.
Goedemorgen heer Bron, Wij vinden het erg vervelend dat uw vrouw deze ervaring heeft gehad bij ons. Zoals ik in ons telefoongesprek heb uitgelegd wil ik graag met de betrokkenen om de tafel om e.e.a. helder te krijgen. U heeft duidelijk aangegeven dit niet te willen. Wel vind ik het vervelend dat u niet met ons in gesprek wilt maar wel u ongenoegen nogmaals uit in deze review. Mijn uitnodiging voor een gesprek staat wat ons betreft nog open. Met vriendelijke groet, Siem Buis
Balk, prima!
Altijd goed en vriendelijk contact.
Zijn altijd bereid je te helpen. Denken met je mee en proberen altijd de hoogste kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.
klantvriendelijk en vakkundig!
Werktuigenweg 40