Prima geholpen met flinke reparatie!
Als jullie de auto moeten repareren dan is het niet erg vriendelijk om ook nog de starthulp achteraf ook nog in rekening te brengen. Hoe moet ik immers anders bij jullie garage komen? Toelichting: de accu was leeg en er diende even iemand langs te komen om de boel te starten. Willen jullie er nou een klant bij?
We hebben u, conform gemaakt afspraken, weer op weg geholpen. De vooraf afgesproken prijs hebben we voor de vooraf afgesproken werkzaamheden in rekening gebracht. Wij vinden het jammer dat u in eerste instantie aangaf hier wel mee akkoord te gaan maar hier uiteindelijk geen waardering voor op kan brengen.
Ontvangst was netjes. Heb stuurolie bij laten vullen. Dit was wat minder netjes. Veel olie gemorst en heel weinig bij gevuld. Moest er zelf met een doek achterna. Best veel spetters hier en daar. Beetje jammer.
Het ging echt goed!
Zou prettig zijn dat terugroep acties worden teruggekoppeld aan de eigenaar van de auto. Mailtje is voldoende.
Verantwoordelijke man in Balk voor de werkplaats ( Thijs Romer ) zeer sympathiek mens, en denkt fantastisch met de klant mee.
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord