22 euro om een lampje te vervangen is even slikken maar goed. ik werd direct geholpen en de koffie is dan weer gratis en ik ben droog gebleven (het regende)
Fijn dat Nicole terug is. Weet waar ze het over heeft en vriendelijk. Kan de man uit Balk nog wat van leren, maar een fries, laat maar.
Uitstekend geholpen goede service klant vriendelijk
Voorheen werd ik gebeld met een prijsopgave als de auto wat geïnspecteerd. Nu een sms dat er geen ongeregeldheden zijn. Bij het ophalen van de auto werd me verteld dat de factuur werd nagestuurd. Ik moest nu zelf naar de kosten vragen en ik vind de prijsopgave vooraf toch veel prettiger.
Positief, correct, wel had ik graag willen weten waar het onderdeel te vervangen zit en hoe het eruit ziet. Banden is gauw duidelijk, maar dit \' kastje \' met verzekeringen o.i.d. wil je wel even zien en ook waar het zit. Niet dat je het zelf kunt repareren, maar gewoon even weten waarom het gaat. Dus waar zit het en wat doet het!
Goed en duidelijk
Werktuigenweg 40