Winterwielen wissel prima uitgevoerd.
Zeer vriendelijk, afspraak op korte termijn mogelijk, vakkundig advies wat je van een VW garage mag verwachten en meer.
Als gewoonlijk weer prima geholpen!
Komen alle afspraken uitstekend na!
Vriendelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak. Ik kon snel terecht en de service was prima.
zoals altijd gunstig
Goede communicatie. Vooraf overleg wat er gaat gebeuren. Zo sta je niet voor verrassingen.
Goede ervaringen, werkzaamheden in overleg.
Bij problemen kun je altijd langs komen en proberen ze het zo snel mogelijk op te lossen. Tevens erg klant vriendelijk.
evenals de vorige keer zijn we nu ook weer uiterst tevreden met de vestiging Balk van Van der Heide voor het onderhoud van onze VW T5 camper!
Wat ik niet klantvriendelijk is: Ik heb volkswagen inclusief en dan recht op een gratis wintercheck. Nu ging het om een servicebeurt, en ik veronderstelde dat die gratis wintercheck daarin verdisconteerd kon worden. Dat kon niet volgens degene die achter de balie stond, maar hij zou het navragen. Toen ik de volgende dag de auto kwam ophalen, zat er iemand anders achter de balie en die heeft er niets meer over gezegd. Misschien zijn dat gewoon de regels en dan kunnen zij er ook niets aan doen. Maar is dat nou Volkswagen exclusief? Wat heb ik daar dan aan? Dit komt wel heel flauw over. Ik beveel nu het bedrijf wel aan, maar alleen omdat \'nee\' op die vraag ook weer te negatief is, want verder ben ik wel tevreden. De wat lagere scores in deze beoordeling gelden dan ook het bedrijf, niet de medewerkers.
Werktuigenweg 40
8300 BA Emmeloord