goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf met veel jonge occasions. Goed geholpen door Tim.\r\nHier kan je gerust een auto kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot dus ver zeer tevreden over autobedrijf Wiefferink als het met de auto ook zo blijft geven wij een 10 als cijfer.\r\nGa zo door toppie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden! Het is een leuk autobedrijf waar ik zeker weer een auto zou kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, netjes geholpen met hrt verkopen van onze vorige auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoi...heb insignia 2.0 turbo gekocht.Ben uiterst tevreden over het hele wiefferink team..gastvrij en leuke medewerkers zonder nonsens....super behandeld..zelfs boven verwachting ...topppp. vr.gr Desmont Bekx

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst kennis gemaakt met dit bedrijf. Prima en vriendelijke geholpen. Nette indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer een auto gekocht bij Wiefferink en een eerlijke deal gemaakt. Vindt de afleveringskosten wel erg hoog en dan moet je ook nog vragen om een beetje benzine om thuis te komen. Voor E300,- minder krijg je bij veel andere autobedrijven precies hetzelfde en een volle tank benzine. Hoge afleveringskosten gaat ten koste van je te besteden budget. Was wel blij verrast dat ik een nieuwe set automatten cadeau heb gekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Wiefferink is uitstekend. Voor het eerst een auto gekocht bij een garage en met een goed gevoel vertrokken. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk spontaan bedrijf goed gevoel bij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jonge gebruikte auto gekocht top in orde

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, probleem met garantie geweldig opgelost. Volgende auto koop ik beslist weer hier! \r\n

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot aan de verkoop erg prettig tot er verborgen gebrekken naar boven komen en dan houden ze zich van de domme.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het contact was goed.\r\nalleen jammer dat ik eerst moest tanken voor ik de auto kon meenemen na aankoop.\r\ntank was helemaal leeg.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zocht tijdelijk goedkoop autootje en vond bij hen een nette Saxo VTS met weinig km. \r\nTot op heden weinig klachten gehad.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto Wiefferink heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn Mercedes sls,auto opgezocht in Duitsland bekeken getest alles gecontroleerd lakdikte getest en op schades gecontroleerd.vervolgens aangekocht RDW gekeurd voor het kenteken alarm opgebouwd,auto afgeleverd aan mij.\r\nZeer tevreden Wiefferink heeft alles van a tot z geregeld tot volle tevredenheid!\r\nBEDANKT.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk bedrijf , vakkundig geholpen . Zeer tevreden !!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet leuke auto gevonden. \r\nTerneuzen-Denekamp is behoorlijke afstand maar door de uitgebreide service vooraf gingen we toch. \r\n\r\nPrima auto gekocht. Wat kleinigheidjes maar deze zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. \r\n\r\nKortom een prachtige zaak met liefde voor hun vak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hyundai bij Wiefferink BV gekocht. Prettige ontvangst en deskundig en vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nette ontvangst, keurige afhandeling van de koop van onze auto\r\nnette prijs van de in te nemen auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendeijk bedrijf

Kloppendijk 46

7591 BT Denekamp