goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met volledige inzet van het personeel probeert opel wiefferink tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Op (bijna) elk tijdstip kan daarvoor gebeld worden. de reele en klantvriendelijke benadering van de werkenemers van opel wiefferink spreekt me erg aan! Bedankt en ga zo door!!\r\nPS \'offertetraject\' kan ik eigenlijk niets over zeggen - zou misschien geen verplicht invulveld moeten zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Wiefferink een renault megane grand scenic gekocht. Het was voor ons 2 en een half uur rijden, maar dit was het wel waard. Voorafgaand aan het bezichtigen uitgebreid mail contact gehad met verkoper Tim. Tim is al zijn afspraken nagekomen en is heel eerlijk. Ook de service na de verkoop is top. ik had een heel klein probleem met de auto en hiervoor hoefde ik niet helemaal terug naar Denekamp maar mocht ik in mijn eigen dorp naar een bovag garage om dit probleem te laten verhelpen. Ik zal deze garage zeker aan bevelen aan familie of vrienden. TOP SERVICE!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt direct betrouwbaar over en heeft een prettige manier van benaderen.\r\nZijn alle afspraken keurig nagekomen, de aflevering was professioneel en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wir haben unseren gebrauchten Traumwagen bei Wiefferink gekauft. Haben sich alle sehr gut um uns gekümmert und Verständnis für unsere Sonderwünsche gehabt. Wir hatten die ganze Zeit ein gutes Gefühl dort. Ein besonderes Dank an Herrn Tim Telman.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een hyundai tucson gekocht bij wiefferink en dat is ons goed bevallen , goeie service, goeie prijs dus wat wil je nog meer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige en persoonlijke service. Klantgericht, zelfs klantcentraal. Maakt niet uit welk merk auto je koopt voor welke prijs. Ik kocht hier een occasion van 8 jaar en kreeg een geweldige en persoonlijke service. Wiefferink is super klantgericht, zelfs klantcentraal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij aankoop van onze \"nieuwe\" tweedehands auto zijn weg harstikke goed en correct geholpen, zowel in eerste instantie via de mail en daarna in de garage. Bij afhandeling van eventuele \"garantie\" kan ik nog geen beoordeling geven, maar gezien de eerdere ervaring denk ik dat dit ook netjes wordt afgehandeld... .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een negatieve ervaring is het nu alleen nog maar positief.\r\nBuitengewone service is er verleend nadat ik mijn ongenoegen had geuit over mijn aangeschafte 2e hands auto die toch wat schade bleek te hebben. De auto was zonder bovag-garantie aangeschaft.\r\nAutobedrijf Wiefferink heeft dit geweldig opgepakt en ook echt opgelost ! Een aanbeveling waard voor iedereen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt altijd prettig geholpen en merk dat mijn bezoek altijd op prijs wordt gesteld.

Kloppendijk 46

7591 BT Denekamp