Top garage

2e handse auto gekocht super en zeer goed geleverd en uitleg gehad

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Houden zich correct aan de afspraken.\r\nKomen zeer goed over (Christiaan), bij plezierige onderhandelingen. Auto stond zoals afgesproken klaar voor aflevering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt bij dit bedrijf niet direct lastig gevallen door een verkoper met gladde paatjes bij het bekijken van occasions. Na intresse in een occasion wordt er direct een uitstekende prijs voor je inruil gegeven.\r\nOok kan in positieve zin worden aangeven dat na aanschaf mocht er toch een issue komen met de auto, in goed overleg dit wordt verholpen.\r\nConclusie: traject van bezoek tot verhelpen van issue met auto na verkoop is zeer plezierig te noemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en geen gladde praatjes. Prima geregeld allemaal.\r\nKonden na een kopje koffie zo weer weg rijden in onze nieuwe auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf met een top service.\r\nHeel blij met mijn auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf komt goed en betrouwbaar over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne verkoper. Goed advies. Heb een heel goed gevoel bij deze zaak. Wil ik graag aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige deskundigheid en service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij onvoorziene reparatie tijdens garantie zeer goede communicatie en deskundigheid. Euvel naar behoren verholpen.Topteam
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zaterdag 23februari de Ford Focus 4maanden jong opgehaald,men was vergeten de achtermatten bij te leveren,maar middels correcte nalevering per post alsnog\r\nde zaak goed opgelost, zelfs bij aflevering niet moeilijk gedaan over lakstift op kleur. Welk bedrijf doet deze service nog? Kortom hier komen wij graag terug!!\r\nIk hoop jaren tevreden te kunnen rijden,waarbij de fabrieksgarantie doorloopt tot 5jaar bij maximaal 150000km

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes behandelend , snelle service \r\ntevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over hoe wij zijn ontvangen. Wij waren een week of 4 geleden op zoek naar een zeer jonge auto. Wij hebben proef gereden in een Renault Captur, het weekend erover nagedacht en op maandag besloten te kopen. Wij zijn erg blij met deze auto en raden andere toekomstige kopers deze garage zeker aan, gemoedelijk, gastvrij en gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima eerste indruk,inruil en voorwaarden nieuw gebruikte auto ziet er goed uit, aflevering moet nog plaats vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hebben wij bij garage Wiefferink een heel mooie opel mokka x gekocht deze is door hun op vakkundige wijze voorzien van atmeembare trekhaak en Opc linepakket. wat ons opviel was de klantvriendelijke benaderiing en no-nonsense opstelling. Het hele proces van eerste bezichtiging tot aflevering hebben we als plezierig ervaren en was de reis vanuit noord Friesland zeker waard!

Kloppendijk 46

7591 BT Denekamp