voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heeft veel keuze in jonge auto\'s

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aangenaam .. zeer klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf waar de klant nog koning is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een prima ervaring een Astra gekocht van een jaar oud. Wij komen uit Leeuwarden dus eerst offerte opgevraagd en via foto\'s een inruilvoorstel gekregen. Zijn daar heen gegaan en netjes ontvangen de auto was onder voorbehoud al netjes klaargemaakt dus konden de auto gelijk meenemen. Kan menige bedrijf een voorbeeld van nemen. Dus het is de moeite waard om er een eind voor te rijden ook wat betreft prijs verhouding. Dus Wiefferink bedankt voor jullie service en kom vast weer terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, snelle en goede reactie op vragen, dito offertetraject en aangeschafte auto is top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij auto bedrijf wieferink navigatie update nagestuur de auto is perfect heb dr beste auto dealer gevonden goedkoop en en betrouwbaar. Ik raad iedereen wat een auto wil ga naar wiefferink bedank voor jullie service top zaak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een goed bedrijf. Geen poespas, allemaal straight to the point.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geholpen en super goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snel geholpen. \r\nErg tevreden met mijn aankoop

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben hier een mooie auto gekocht en zijn prettig geholpen en alles verliep vlekkeloos. Alle afspraken worden nagekomen, heb deze garage al aanbevolen bij familie en vrienden.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met mijn aankoop van mijn VW Sportsvan. Echter na aankoop bleken meerdere functies zoals deze op de website waren aangegeven niet aanwezig (Voor aankoop 2 keer gevraagd of alle opties ook op de auto zitten).\r\nHierover constructief overleg gehad om hier tot een oplossing te komen.\r\nEchter na de auto 4 keer (in totaal 12 dagen) bij de garage te hebben gehad voor installatie van ontbrekende DAB, werkt DAB nog steeds niet zoals mag worden verwacht. Na elk bezoek aan de garage heb ik zelf moeten constateren dat systeem niet functioneert.\r\nHet vertrouwen in een oplossing voor dit probleem is er niet meer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit auto bedrijf is een aanrader ben van zuid Limburg naar hun auto bedrijf voor mijn opel mokka x is een aanrader voor bij hun een auto te kopen had een probleem met navi en ze lossen het goed op ze sturen mij de update op .de beste auto dealer wat ik mee heb gemaakt punt 10 .wilt u een mooie goede service ga naar dit bedrijf top bedrijf zal er altijd een auto kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige, prettige ervaring met Wiefferink

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig mooie en goede mokka X gekocht . zeer prettig en professioneel geholpen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, deskundig!

Kloppendijk 46

7591 BT Denekamp