Hele prettige, laagdrempelige benadering van de klant. Duidelijke informatie, geen onverwachte zaken. Proefrit meteen mogelijk, leuke ervaring.
We hebben recent een auto aangeschaft bij autobedrijf de Kruijf, wij zijn erg goed en deskundig geholpen. Echt een aanrader!
Ik heb er een nieuwe auto gekocht Super goed behandelt fijne garage en zeer fijne mensen ze helpen je als mens eerlijk en goed super tevreden 👍🏻
Mijn familie maakt al tijden gebruik van dit bedrijf. De hoogste tijd om daar eens te kijken. Ik werd blij verrast. Goede auto voor een eerlijke prijs. De eigenaar wil dat alles wat hij verkoopt en repareert goed is. Dat was ook te merken met mijn \"nieuwe\" tweedehands auto. Het moest goed zijn en ik moest onbezorgd kunnen rijden. De auto werd erg netjes klaargemaakt. Mijn auto blijft ook in onderhoud bij dit bedrijf. Blij dat ik ook deel uit maak van de klantenkring.
Prettige klantbenadering, erg klantvriendelijk. Geeft een vertrouwd gevoel. Snelle levering. Aan te bevelen!
Afgelopen week hebben we een auto gekocht bij dit bedrijf. Heel netjes en correct behandeld. We staan er nu \"gekleurd\" op, want we rijden nu een fel rode citroën.
Ik heb zojuist mijn eerst eigen auto gekocht bij J.G. de Kruijf. Ik ben ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen en raad dit bedrijf ook zeker aan! Bedankt heren!
Professioneel, klantvriendelijk, pro actief
Door de eigenaar Gert Jan op een prettige wijze geholpen,is al z\'n afspraken netjes na gekomen en zelfs meer dan dat, waar maak je dat nog mee! Auto ziet er om door een ringetje te halen uit,ontvangst met een kopje koffie en alles netjes op papier geregeld, Als alle auto handelaren zo met hun klanten zouden om gaan dan waren ze vandaag nog van hun negatieve imago verlost Gert Jan \"SUPER !!!!
Prima ontvangst. Geen druk of komen tot snel zaken doen. Vertrouwd gevoel.
Goed geholpen. Erg klantgericht bedrijf en geen gezeur over het geven van garantie.
Super ervaring! Het begeleiden van een (total loss) schade en daarna aankoop van nieuwe auto werd keurig en klantgericht/vriendelijk uitgevoerd. Zeker aan te bevelen voor al uw autozaken!
Autobedrijf de Kruijf is een bedrijf waar je op een vriendelijke en professionele manier geholpen wordt. Wij waren op zoek naar een 7-persoons auto. Type auto waar we naar op zoek waren stond niet bij de Kruijf te koop. Gert-Jan is direct voor ons op zoek gegaan en enige tijd later kregen we keurig een telefoontje dat er een auto bij een andere garage te koop stond. Diezelfde middag heeft Gert-Jan de auto opgehaald en eind van de middag stond hij met de auto bij ons voor de deur. Inmiddels onze vierde auto bij de Kruijf gekocht en ook het onderhoud wordt altijd keurig uitgevoerd. Personeel is ook klantgericht en vriendelijk. Ga zo door team de Kruijf !!
Wij hebben heel goede ervaringen met het kopen van onze auto bij Autobedrijf De Kruijf.
Onze ervaring met J.G. de Kruijf B.V. die wij eind Jan. 2016 hebben opgedaan is uitstekend. Nadat we per telefoon een afspraak hadden gemaakt een gebruikte auto te willen bekijken, werden we op een plezierige wijze geholpen. Over de koop en aflevering van een Hyundai IX35 kan ik positief zijn, kleine auto technische minpuntjes werden goed opgelost. Een Autobedrijf dat wij zeker kunnen aanbevelen!
Autobedrijf de Kruijf is klantvriendelijk, neemt alle tijd voor eerlijke toelichting op de gevraagde service en komt na wat beloofd is. Na een onderhoudsbeurt kun je er van op aan dat je weer veilig de weg op kunt.
Vriendelijke mensen en snelle levering van auto. Nog dezelfde week!
Zeer goede ervaring, prima service!!!
Onze Alto (bj2002) begon wat kuren te vertonen. De garage heeft hem eens flink onder handen genomen,hij rijdt weer als een zonnetje. We zijn meer dan tevreden!
Terwijl wij genoten van een vakantie in de buurt, hebben we een auto gekocht. We werden vriendelijk ontvangen. Nadat we de koop gesloten hadden, is alles verder keurig afgehandeld en werd de auto een paar dagen later keurig, echt niks op aan te merken, afgeleverd. Dikke pluim voor dit bedrijf.
Prachtig jong bedrijf. Denkt goed met de klant.
Polderstraat 11 11
6666 LD Heteren