Zeer klantvriendelijke personeel, zeker de eigenaar. Niet opdringerig en vooral vriendelijk. Kwam er toevallig terecht via een collega en ik moet zeggen, het was een zeer goede tip. Vooral de beoordeling van mijn inruilauto. Niet meteen op allerlei dingen afkraken, maar positief in de uitspraken over mijn auto. Ook in de onderhandeling meebewegend, hoewel ik me bewust ben van het feit, dat een autobedrijf weet hoe ze dit moeten doen. Maar als je als verkoper iets goede aanbiedt voor een goede prijs mag dat van mij. Bedankt autobedrijf de Kruijf.
Je kunt er altijd binnenlopen, en wordt gelijk te woord gestaan en als het in hun vermogen ligt ook gelijk geholpen, of zij kijken hoe ze je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Fijne service, ons direct een goed gevoel.
Prettig en deskundig geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Komen afspraken na.
KUNNEN GOED LUISTEREN ZIJN DESKUNDIG EN GEVEN EEN EERLIJK ADVIES
Afspraken worden nagekomen Altijd een correcte afhandeling Geen 9 tot 5 openingstijden
Prettige ongedwongen ontvangst, neemt ruim de tijd voor verstrekken van informatie over aangeboden auto. Snelle en prima afhandeling bij aankoop en afleveren auto. Bij een ieder aan te bevelen bij aanschaf auto.
Drie jaar geleden voor het eerst een auto bij dit bedrijf gekocht: auto was in goede staat, vroeg weinig onderhoud. Bij onderhoud staat er een auto voor je klaar. Ook als ik onverwachts langs kom, word ik zorgvuldig en vriendelijk geholpen. Nadat mijn auto gestolen werd, opnieuw goed geholpen bij dit bedrijf: er werd meegedacht voor een andere auto, advies gegeven. Hoe dan ook: mijn huidige auto blijft bij hen in onderhoud.
Een heel prettig bedrijf. Gert Jan en zijn mannen zijn eerlijk, deskundig en erg behulpzaam. Je betaalt een eerlijke prijs en weet precies wat je daarvoor krijgt.
Polderstraat 11 11
6666 LD Heteren