Duidelijk en Vriendelijk

Correct, goede service. Waar mag je nog gebruik maken van een leen auto? Hier dus, top!

Helemaal inorde

Zeer tevreden over de service van Ron Plomp automobielbedrijf na het melden van een lekke band hier werd gelijk actie op ondernomen en binnen 3uur is de band besteld en gemonteerd en weer netjes afgeleverd. Dus ik ben zeer tevreden met de service.

goede ervaring tegen redelijke prijs

reparatie uitgevoerd binnen afgesproken tijd en afgesproken prijs

SUPER

Prima service en redelijke prijzen . Heel vriendelijk personeel.

Gewoon prima, niks meer, niks minder.

Ik kom al heel wat jaartjes bij Ron Plomp voor APK en soms wat service-dingetjes. Altijd prima geregeld daar: vriendelijke mensen, tegenwoordig ook prima koffie voor als je even moet wachten (vroeger niet, maar tegenwoordig wel :-D) en altijd eerlijke prijzen. Als ik wil en kan wachten op de service aan de auto, word ik daar zelfs nog beter bediend (qua koffie/thee) dan in een gemiddelde horeca-gelegenheid in bijv. Amsterdam :-).

Klantvriendelijk

Goeie service en altijd overleg bij onverwachte kosten.

Prima contact

Als altijd goede service en duidelijk.

Prima garage; altijd meedenken, helpen en correct informeren bij onvoorziene werkzaamheden

Vriendelijk personeel en waar het (uiteraard) mogelijk is altijd bereid om je snel tussendoor te helpen. Is al een aantal keren bij ons gebeurd, echt klasse! Dank!

werd weer goed geholpen vanmorgen, was alleen duurder uit dan verwacht. Maar rij voorlopig weer veilig.

Vol vertrouwen mijn auto achter gelaten

Alles is professioneel

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Altijd goede service en vriendelijk personeel en je wordt bij grotere kosten altijd netjes van tevoren gebeld

Netjes geholpen. Gebeld met duidelijke uitleg. Prima afgeleverd na onderhoudsbeurt.

Goede en snelle service

Altijd goede en snelle service.

Uiterst tevreden eerlijke garage

Goede garage met goede service eerlijk en prijs kwalitatief beter dan een dealer

Vlotte reactie op E-mail, telefonisch duidelijk verhaal, doe ik nooit,maar nu Nissan gekocht zonder in real gezien te hebben, van de foto"s en daarna wat in het gesprek vertelt werd klopte 100%, zeer vriendelijk benadering bij aankomst, koffie etc., en zonder moeite toch even door monteur het marterkastje overgezet, prima!!

Mijn ervaringen zijn positief en goed te noenen

Zeer positief

Wederom keurig geholpen, Top Garage

Al jaren zeer betrouwbaar en goed

heel goed

Fijne medewerkers, goede service, goede prijs kwaliteit en kwantiteit

Keurige garage met professionele monteurs en een klantvriendelijke receptioniste.

Vandaag ging ik voor een winterbeurt voor mijn auto. De receptioniste attendeerde mij erop dat in januari 2025 de auto gekeurd moet worden. Ze kunnen dat vandaag ook gelijk in orde maken. Dat noem ik meedenken met de klant. Voorlopig kan ik weer veilig de weg op. Alle medewerkers weer bedankt voor uw inzet.

Zeer prettig en duidelijke uitleg i.v.m. de kosten

zie boven

Een geweldige goede garage en professioneel personeel.

Een geweldige goede garage en professioneel personeel.

Positief

Werd vriendelijk en op tijd geholpen.

Keurig netjes auto bedrijf

Je wordt keurig netjes geholpen en geadviseerd.

Eerlijk en betrouwbaar

Werkzaamheden worden na overleg uitgevoerd en er wordt een advies gegeven.

Prima geholpen en goede service

Meerland 1

1447KA Purmerend