Heldere informatie.

Uitstekende service

Bij binnen komst een vriendelijk woord, je wordt uitstekend geholpen en de service is goed

Uitstekende service.

Alles gaat in overleg. Er wordt op tijd gebeld. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk personeel.

Positieve ervaring!

Auto laten keuren, ging zoals afgesproken. Lekker bakje koffie en hij was weer klaar. Zeer net behandeld, kom zeker terug.

Zeer snel geholpen

Door een defecte accu kon mijn auto niet meer zelfstandig starten. Na start met startkabels naar Ron Plomp gereden. Het was al wat later in de middag, maar desondanks zijn ze er in geslaagd de accu nog dezelfde middag te vervangen omdat ik de auto de volgende ochtend weer nodig had! Petje af voor deze service.

Al 25 jaar mijn autobedrijf!

Ik kan alleen maar positief reageren anders was ik beslist niet zo lang klant bij jullie. Fijne direktie en fijne zeer vakkundige medewerkers. Probleem? Bij autobedrijf Ron Plomp staan ze direkt voor je klaar. Ga zo door!

Positief

Vriendelijk en snel geholpen staan altijd voor de cliënt klaar

Top garage

Top garage, word altijd vriendelijk geholpen, denken met je mee, komen er al jaren met tevredenheid.

fijne garage.

ontvangst matig waarschijnlijk door drukte. Het was allemaal een beetje kortaf. bij wegrijden bleek er een voor mij onbekend lampje te branden . Moest terug. snel opgelost.

Snel en goed geholpen

Als er iets niet goed is Dan bellen ze je op

Goede en nette behandeling

Goede en nette behandeling

Zeer goede ervaring.

Fijne garage om te komen.

Ik ben heel prettig geholpen

Even een belletje dat mijn ruitenwisser door de vorst kapot was gegaan,en dezelfde dag weer gemaakt,

Vriendelijk personeel en goede service

Prima geholpen!

Vriendelijk, servicegericht en snel.

pas andere auto gekocht, goede voorlichting, snel geschikte auto gevonden, goede service

Goede communicatie.

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk, professioneel en meedenkend.

Dit autobedrijf is naar onze mening een aanrader

Een goed autobedrijf waar we al jaren klant zijn. Niet alleen bij aankoop maar ook als je gaat voor APK of reparatie is het een fijn bedrijf. Ze luisteren naar de klant en repareren deskundig, zijn altijd vriendelijk ook bij kleine reparaties, en geven vooraf een prijsopgave. Kortom wij vinden Autobedrijf Ron Plomp een aanrader.

Fijne garage met mensen die met je meedenken.

Ik ben al jaren vaste klant, de mensen denken met je mee.

Zeer goed geholpen

Prettig zaak wordt goed geholpen

Toppers

Heel fijn bedrijf ! Ze hebben ons super goed geholpen .

Prima bedrijf

Al jaren lang onze auto's in onderhoud. Denken goed mee. Als wij zeggen doe maar een grote beurt dan kregen we het advies om een kleine beurt te doen omdat het nog niet nodig was. Waar vind je zo'n garage

alles in goed overleg

Meerland 1