Prima geregeld, leenauto stond klaar, montage trekhaak vakkundig uitgevoerd.

Super!!

Wat een enorme verrassing vanmorgen voor mijn 50 e verjaardag! Dankbaar en ontzettend blij voor jullie geweldige medewerking! Geniet van jullie welverdiende taart!

Niet eerlijk voel me echt bedonderd

Zeer slechte ervaring mee. Qashqai 13 maanden geleden gekocht, wil ik hem inruilen is dat niet mogelijk. Word met een dom verhaal opgescheept dat ik er 3 jaar in moet rijden, dan pas kan ik hem inruilen. Meneer wist dat de Qashqai een hele slechte automaat had en wilde hem perse niet terug. Bij garage Winkelhorst in Winterswijk een hele mooie mazda cx5 gekocht en uiterst vriendelijk behandeld. Huitink bedankt!

Service is altijd top.

Ik vind dat je altijd goed word geholpen. Ook een afspraak kan meestal over een week, en als je zo langs komt wordt je ook goed geholpen door de balie en daarna een monteur, top.

Goed en vertrouwd

Altijd goed behandeld en niet te duur

Veel klachten in korte tijd

Bespreek ik liever nader met dhr. Huitink

Waar nodig helpen ze direct! Denken met je mee over aanschaf en onderhoud. Koffie staat altijd klaar !

klachten goed verholpen en onder hout goed uitgevoerd

Klantvriendelijk en deskundigheid

Correct terug gekoppeld bij apk keuring over noodzakelijke reparatie

Prima bedrijf.

Goede afspraken.

Altijd snel en correct geholpen

Of het nu een bandewissel is of een onderhoudsbeurt: altijd netjes geregeld. Één keer de eigen pechservice nodig gehad, dan leer je echte service kennen: geen ticketsysteem maar iemand die direct komt helpen. Zo hoort het, chapeau!

Top Service

Zolang als ik al klant ben hier heb ik alleen maar positieve fibes. Ik ga echt niet weg hier. Super service en klantgericht.

Correcte service

Goede ervaringen

Positief na werkzaamheden door prettig en vakkundig personeel

Prettige ontvangst met koffie in een fijne ontspannen sfeer Tijdafspraak keurig nagekomen Wzh netjes verricht. Kom graag terug bij volgende wzh

Uitstekende service

Auto gebracht in de ochtend, en 's middags al snel weer kunnen ophalen. Leenauto prima!!!

Zeer prettig

Via de Bovag-site hier terechtkomen. Zeer prettig geholpen zowel bij de aankoop als uitleg bij ophalen. Auto zag er netjes uit bij aflevering. Iets lekkers bij de koffie en een bloemetje maakte het extra feestelijk. Complimenten, een keurig en betrouwbaar bedrijf, hart voor de zaak en de klanten, dat voel je.

Prima garage, je wordt correct behandeld.

Je krijgt duidelijke uitleg wat er tijdens een onderhoudsbeurt aan de auto is uitgevoerd. Kortom open en transparant.

Heel goed

Alles netjes volgens afspraak. Vriendelijk personeel.

Super(zoals gewoonlijk)

Doordat ik een lelijke beschadiging aan de zijkant van mijn auto had, moest hij ter reparatie. Afspraak gemaakt en 2 dagen later weer opgehaald. Alles was perfect gerepareerd. Van de beschadiging is niets meer te zien. Kleine opmerking: de opel grandland heb ik niet meer, inmiddels is dat een Ford Kuga geworden.

Goed en fijn bedrijf

Komt afspraken na.

snel en vriendelijk contact en deskundig geholpen

Een gedegen garagebedrijf.

gewoon goed

snel en goed

vervanging stabilisatorstangen conform afspraak en koffie bij het wachten.

Batterij 16

7141 JL Groenlo