ze doen wat ze zeggen

Auto Huitink is een eerlijk en goed auto bedrijf. Omdat ze duidelijk zijn en ze doen wat ze zeggen. wijkt er iets af van een beurt ofzo dan wordt dat gemeld zoals dat hoort,

Slordig in de communicatie

Als boven

Prima garage

Goede service, vriendelijke bediening. Vakgarage.

Vriendelijk, positief meedenken en bereidwillig.

Uitstekend. Zeer tevreden.

Prima service.

Vriendelijke mensen. Bij extra kosten wordt je keurig gebeld.

goed en vriendelijk geholpen

er was een probleempje aan het frame. eerst overleg geweest. daarna verholpen

goede service en heldere afspraken die nagekomen worden

goede service en heldere afspraken die nagekomen worden

Vriendelijke vakbekwame medewerkers

Wordt altijd prima geholpen, alles goed doorgesproken , wij zijn al jaren lang zeer tevreden.

Als er iets aan de hand is met je auto is een belletje vaak genoeg en je wordt verder geholpen.

Niet erg tevreden

Richting aanwijzer spiegel! Kap van spiegel werd niet goed gedemonteerd waardoor klipjes werden afgebroken werd op een manier hersteld dat mij niet beviel !! Had er liever een nieuw kapje op gekregen. Maar kan misschien een volgende keer worden vervangen. Door een nieuw kapje.?

Er heeft een zeer goede monteur aan mijn auto gewerkt

Zeer tevreden over uw behandeling

Fijne betrouwbare garage met persoonlijke aandacht en snelle, goede service.

Ik laat mijn auto met vertrouwen keuren en onderhouden bij Auto Huitink. Transparante communicatie, snelle service en goed advies. Betrouwbare partij met degelijke Achterhoekse service.

Top garage

Wij worden altijd snel en correct geholpen

Goed, zoals altijd.

Huitink is al jarenlang mijn garage. Ze zijn correct, goed en betrouwbaar. Niets als lof.

trekhaak is gemonteerd

hij zit er goed aan en de elektronica werkt goed dus goed werk geleverd.

uitstekend

uitstekende service, uitstekende vriendelijkheid en vakkennis uitstekende after-sail uitstekende behandeling, ook als je alleen komt kijken!

Snelle levering van de trekhaak en professionele montage.

betrouwbare garage

Ik heb het volste vertrouwen in deze garage. Gelet op de korte voorgeschiedenis met de sleutels, had ik echter verwacht dat dit uitgelezen zou worden om wellicht met elkaar te kijken naar een oplossing. Wel is er een correcte APK keuring geweest, met de nodige vervangingen, echter werd er geen aandacht aan de sleutels gegeven, naar mijn mening. Het is wel vreemd dat er op enig moment geen reserve auto beschikbaar was/is. Op goed geluk en met de nodige spanning naar station Lievelde gereden om de trein te halen.

Deskundig en klant vriendelijk

Tevreden

Wegdraaibare trekhaak laten monteren, kreeg gratis vervangend vervoer. Prima montage!

Zoals gewoonlijk prima geholpen

Auto op tijd klaar Uitleg bij ophalen was duidelijk Er wordt netjes gebeld bij meerkosten

Goede vertrouwensrelatie.

Terug kijkend naar de jarenlange relatie met uw bedrijf, ben ik zeer tevreden. Uw personeel is bijzonder prettig in de omgang met de klant. Onderhoudsbeurten worden prima uitgevoerd. Nooit geen klachten.

Heel goed

Prettige uitleg en behandeling door de chef werkplaats.

Fijne mensen en service

Nette mensen