Klantgerichte service

Vriendelijke medewerker, voorruit netjes vervangen. Gewoon goed.

Slecht

Mooie auto's en wezen rijden in een auto waar ik geïnteresseerd was. Bij aankomst was er geen ruimte voor onderhandelingen, zelfs niet inruil. Puur omdat de distributie riem eraan zat te komen deden ze niks. Mij zie je daar niet meer om een auto te kopen.

Auto Huitink is een betrouwbare garage met correcte gespecialiseerde monteurs !

Ook de na-service is buitengewoon goed

Klantvriendelijke benadering en service gericht!

Ik was voor de eerste keer bij Garage Huitink, nadat het bedrijf ons door vrienden hier in het Groenlose was aanbevolen. Konden heel snel een werkplaats afspraak maken. Tevreden over de doelgerichte aanpak. Jammer dat na een week het euvel aan het bandenspanningsignaleringssysteem toch niet bleek te zijn opgelost. Daarvoor zal ik nog weer een nieuwe werkplaats afspraak moeten maken.

Helemaal top

Laatste keer een probleem met een vastzittend remschoen. Merkten ze ook dat de rechteraandrijfas wat trilde bij het optrekken. (trilling was ik vergeten te melden). Binnen een aantal dagen een goede tweedehands aandrijfas geregeld en alles goed gerepareerd. Tussendoor ook nog snel even op een zaterdagmorgen langs geweest voor een lastig te vervangen koplamp. Werd ook direct zo even tussendoor gerepareerd. Heel fijn om op zo'n bedrijf te kunnen vertrouwen.

Sinds jaar en dag klant. Top garage.

Goed op alle fronten waarop je een (garage-)bedrijf zou willen beoordelen. Ga zo door.

Top service

Snelle afhandeling en service!

Prima bedrijf, aardige en rustige mensen

Onze,auto via internet gevonden, afspraak gemaakt voor proefrit. Zeer hartelijk ontvangen en vervolgens auto aangeschaft. Aflevering precies volgens afspraak, en weer hartelijk ontvangen. Auto met veel plezier gekocht daar, wij zullen alleen gezien onze woonplaats in het westen niet zo makkelijk heen en weer rijden voor onderhoud. Ik zou het zeker doen. Kortom een echte aanrader.

60.000 km-beurt. Keurig afgehandeld volgens afspraak en vooraf opgevraagde

60.000 km-beurt. Afgehandeld volgens afspraak en vooraf opgevraagde geven prijsindicatie.

Prima service en vooraf aangenaam overleg mogelijk.

Omdat het mij interesseert denk ik bij het onderhoud altijd graag mee. Daar krijg je op een aangename manier de kans voor en tijdens het onderhoud wordt je bij belangrijke constateringen door de monteur goed op de hoogte gehouden. Dat geeft een goed gevoel.

Super bedrijf!

Werkpaats afspraak, altijd snel en goed geholpen, En een goede service van het bedrijf!

Snelle service, doen wat ze zeggen

Goede, snelle service, adequaat.

Uitstekende service, meedenkend en goede communicatie

Ondertussen weer een aantal jaren een trouwe klant. Communicatie uitstekend en er wordt gezegd wat er gedaan wordt. Altijd even overleggen over bepaalde zaken en dan aan de slag. Ook bij de aanschaf van een nieuwe auto altijd paraat om te helpen en te voorzien van informatie.

Prima Bedrijf!

Werkpaatsafspraak, altijd snel geholpen en een goed advies.

Bij auto Huitink een zo goed als nieuwe Renault Kangoo Z.E. gekocht waar ik ontzettend tblij mee ben

Heb geen slecht woord over voor auto Huitink. Ze doen wat ze beloven met een goede service!

Snel en vakkundig

Ik heb onlangs een bandenwissel laten doen en dat is zeer snel en goed gebeurd. Ook werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik een kop koffie aangeboden. Ik ben zeer tevreden.

Degelijk bedrijf

Slechts korte tijd ervaring met het bedrijf. Tot nu toe de indruk als klant behandeld te worden en niet als nummer. Vragen over de nieuwe auto b.v. worden op prettige manier beantwoord. Bij ieder bedrijf kan er zich wel wat voordoen. Belangrijk is dan hoe en op welke manier het wordt opgelost. De toekomst zal het leren.

klantvriendelijke mensen met uitstekende service

Al jaren klant met meerdere auto's. We worden altijd prima geholpen en afspraak is afspraak. Het ken je klant principe staat hier nog altijd voorop en men acteert hier ook naar.

Goed en correct geholpen

Altijd vriendelijk personeel en behulpzaam.

Prima, meedenken, oplossing uitstekend.

Goed service

Goede service en zeer klant vriendelijk, Kijken naar alle mogelijkheden!

Communicatief zwaar onder de maat

Zonder hier een lang verhaal van te maken....meerdere malen contact gezocht en door personeel beloofd te worden teruggebeld. Dan een misplaatste reactie via mail. Kom op lui. Communiceren doen wij in het westen per telefoon en niet (veel te laat) via onduidelijke mail. Geen Huiting voor mij.

Wij hadden meteen hulp bij pech

We worden altijd netjes te woord gestaan.. Prima geholpen.. Groetjes van ons

goede garage met goede service.

Al jaren klant van deze garage. Leveren goede service en kwaliteit /prijs verhouding is prima. Zijn bereid zich in te zetten om voor jou een zo voordelig mogelijke oplossing te creëren. Ben een tevreden klant.

Auto huitink eerlijk en betrouwbaar

Correct mensen fijn personeel word snel geholpen een garage waar ik graag mag komen voor onderhoud of als de auto iets mankeerd

Batterij 16

7141 JL Groenlo