Top service

Ik ben super tevreden! De service bij pech was ondanks het lastige tijdstip super. De zoektocht naar een andere auto was kort en ondanks de specifieke wensen kreeg ik exact de auto die ik zocht. Complimenten!

Snelle en goede service en aardige mensen

Erg tevreden!

Zeer vriendelijk personeel. Denken met je mee. Prijs kwaliteit uitstekend. Dus niet raar dat ik er al jaren trouwe klant ben.

Goed geholpen. Fijne mensen. Wij zijn tevreden.

Goede service en klantvriendelijk

Prettig bedrijf, duidelijke afspraken die worden nagekomen.

Je kan er altijd derekt terecht met je auto. Een nieuwe accu of wat anders .Top service.

Geen reactie

Donderdag 17-9 een inruilvoorstel opgevraagd via ViaBOVAG.nl, maar helaas geen enkele reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk elders gekocht, gemiste kans...

Vlot, vriendelijk en duidelijk

x

Correct en eerlijk bedrijf.

Diverse auto's gekocht, prima geregeld allemaal. Ook de APK keuringen en de beurten worden goed verzorgd.

perfect

klant vtiendelijke, behulpzaam en goede service

Klasse bedrijf!

Geweldige gastvrije ontvangst! Je voelt je welkom bij Auto Huitink! Geen "hete verkopersadem" in de nek! Men kent haar klanten goed, afspraak is afspraak .....geen bla,bla,bla!! Klasse, beste mensen van Auto Huitink daar in Groenlo!! W.Waanders,Neede.

Betrokken, oplossingsgericht

Wij hebben een VW Sharan gekocht bij autobedrijf Huitink. Tijdens onze vakantie in Frankrijk is deze helaas stukgegaan. De auto was gekocht met garantie en road assistance Europa. Daar waar road assistance ons niet correct konden helpen, heeft auto bedrijf Huitink kosten nog moeite gespaard om vervangend vervoer te realiseren en onze kappote auto weer naar Nederland te krijgen. Ook de reparatie werkzaamheden zijn snel uitgevoerd en vallen allemaal onder garantie! Dit is die eerste auto die wij daar hebben gekocht, maar er zullen nog vele volgen! Autobedrijf Huitink (Erik), bedankt voor je ondersteuning en oplossingsgerichtheid tijdens ons avontuur in Frankrijk! Wij waarderen dit enorm!

duidelijke communicatie, komen afspraken na

goede ervaring

Snel en vakkundig.

IVM STORING PARKEERSENSOREN CONTACT OPGENOMEN. KON SNEL TERECHT. BINNEN AFGESPROKEN TIJD WERD REPARATIE DESKUNDIG VERRICHT. Top.

Familie

Vriendelijk personeel met een eigenaar die zijn klanten kent bij naam. Prima aanbod auto's met acceptabele prijzen. Onderhoud wordt professioneel uitgevoerd en na afloop doorgesproken. Denken mee en doen er alles aan om de klant tevreden te houden. Inmiddels is het vervangend vervoer uitgebreid met elektrische fietsen! Oh ja, een lekker bakje koffie met een koekje.

Klantgericht, professioneel en slagvaardig.

Onderhoudsbeurten en problemen tussen de beurten worden conform afspraken respectievelijk reële verwachtingen uitgevoerd. Door de receptie wordt goed meegedacht en op een prettige wijze aan de voorkant in termen van oplossingen en kostenbeheersing.

Vlot en correct geholpen

Je wordt hier altijd goed ontvangen en naar tevredenheid behandeld.

Uitstekende service!

In de garantie periode van een half jaar van mijn pas gekochte auto kreeg ik problemen met de motor olie die veel te snel verbrand werd. Een dure reparatie als gevolg, maar dit werd keurig en netjes opgelost volgens afspraken. Top service! Dat verdiend een goeie recensie!

Duidelijke afspraken, alles correct afgehandeld

Wij zijn al vele jaren klant bij Auto Huitink. Naar volle tevredenheid.

Goede snelle services. Persoonlijke aandacht.

Tevreden.

Goede service en ben er altijd goed geholpen. Ga zo door.

Niet optimaal.

Trekhaak erop betekend o.a. Dat de uitlaat moet worden gedemonteerd en gemonteerd. Dit moet wel goed gebeuren. Dus niet een bout vergeten en de tweede maar half aandraaien. Heb dit gemeld bij U en in Hilversum de zaak in orde laten maken

Alles was prima en snel geregeld.

Offerte, afspraak alles was snel en goed geregeld. Er stond een vervangende auto klaar.

Ik heb vorige week een auto bij dit bedrijf gekocht. Ik woon er 2 uur vandaan. Van te voren afspraken gemaakt en gesproken met de eigenaar. Fantastische service en de auto was zoals beschreven aan de telefoon. Goed ontvangst. Nu genieten van de Ford Focus.

Een correct en meedenkend garagebedrijf met hele vriendelijke en behulpzame mensen.

Ik kom er al vele jaren en ben heel tevreden.

Batterij 16

7141 JL Groenlo