Una Rijvaardig is een prima rijschool. Je word goed opgeleid voordat je de weg op mag. Ook zijn de instructeurs klantvriendelijk, alert en tonen interesse. Tevens zijn ze flexibel in de omgang van zaken. Una Rijvaardig is zeker aan te bevelen!
Una Rijvaardig is kortom een geweldige rijschool! Mijn lessen zijn leerzaam maar ook gezellig, en ik voel me op mijn gemak. Dat is zeer belangrijk. Ik heb er niks op aan te merken.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Er was altijd een prettige sfeer!
Top rijschool, vriendelijke instructeurs en in 1 keer geslaagd!
Prettige samenwerking gehad met dit lesbedrijf wat ervoor gezorgd heeft dat ik in één keer geslaagd ben voor mijn praktijkexamen.
Uitstekende lessen die er in resulteerde dat ik in een keer mijn rijbewijs kon behalen.
Mijn ervaringen met Una Rijvaardag zijn heel goed. Ik heb uitstekende rijlesbegeleiding gehad. Una Rijvaardag weet goed hoe ze leerlingen moeten begeleiden/coachen en zoeken ook telkens naar nieuwe mogelijkheden om een leerling zo goed mogelijk te begeleiden/coachen. Ze evalueren elke keer hoe het ging in de les met een leerling. Tijdens de les wordt heel duidelijk en rustig uitleg gegeven en leerlingen krijgen ook praktische tips mee waarmee ze echt wat mee kunnen. Je merkt heel goed dat de instrudteurs weten hoe ze met leerlingen moeten omgaan. Ze weten leerlingen te motiveren en het juiste te zeggen om leerlingen zo goed te mogelijk te laten rijden. Al met al is Una Rijvaardig een rijschool waar je moet wezen als je kwaliteit rijlessen wilt.
Prima rijschool, komt afspraken na.
Na een jaar en een maand om precies te zijn, nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald. En dat allemaal dankzij UNA na 5 x gezakt te zijn bij een andere rijschool toch de beslissing genomen om over te stappen, toen ben ik er achter gekomen dat ik veel heb gemist! Door una kreeg ik weer zelfvertrouwen en hun hebben mij zoveel geholpen kon niet om een betere rijschool vragen!
Een goede rijschool waar je op je eigen tempo les krijgt. Altijd een net en schone auto waarin je lest. Instructeurs die met jou meedenken van tijden van lessen enz.
Goede begeleiding tijdens de lessen,maar ook bij de theorie. flexibel en elke les is zeer nuttig en zinvol!
Zeer fijne rijschool! Super persoonlijke begeleiding, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. :) Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Super goed! Totaal geen negatieve ervaringen mee!
Fantastische begeleiding bij alles en erg goede instructeurs
Warmoeziershof 35
3342XM Hendrik-ido-ambacht