4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier van lesgeven is specifiek op de leerling gericht. het sloot goed bij mij aan. het heeft voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid gezorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima samenwerking, goede lessen en een prima sfeer!-

4 sterren: goede service, goed behandeld

Una Rijvaardig is een prettige rijschool, die heel dicht bij zijn klant staat. Ik was absoluut geen nummer, maar een persoon waar ze alle energie in steken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb afgelopen zaterdag mn rijbewijs in 1 keer gehaald. Dit is mede gelukt door de lessen die ik heb gekregen. ik raad deze rijschool zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wegens o.a. vakantie les mogen krijgen van 2 instructeurs van UNA. Bij beide met een goed gevoel in de auto en leuke lessen gehad. Uiteindelijk mijn rijbewijs mogen halen, nu zelf op pad. Ik beveel dit bedrijf zeker aan! \'-\'

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima, goede begeleiding en sturing. kwamen afspraken na en waren duideelijk met wat ze van jouw verwachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een heel fijn en gezellig bedrijf om bij te lessen! Dit bedrijf raad ik zeker aan!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

UNA geeft haar leerlingen goede begeleiding, heldere uitleg en gaan voor nét dat beetje extra. Ook leerlingen die extra begeleiding nodig hebben zijn hier aan het juiste adres.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontspannen sfeer en veel vriendelijkheid. In 1 keer geslaagd dus ook heel deskundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede lesinstructeurs goede en rustige uitleg en goede adviezen en in een keer geslaagd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd van dit bedrijf. Namens van simon heb ik heel veel geleerd en ben hem erg dankbaar voor de corecte strenge manier. Ook heb ik bij Usha theorie gevolgd was erg leerzaam en het heeft mijn zeker veel geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb er 9 maanden met plezier gelest. Ik vind de instructeurs echt erg vriendelijk en je wordt op je eigen tempo begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij UNA Rijvaardig heb ik veilig en verantwoord leren autorijden van een bekwame instructeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze zijn goed en betrouwbaar en dat merk je aan hoe ze met je omgaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede, aardige instructeurs met veel verstand van autorijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd super rijles gehad bij Una!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In Februari ben ik begonnen met lessen bij rijschool UNA. Vandaag (16-7-2012) heb ik mijn rijbewijs gehaald! Usha en Simon zijn hard werkende mensen die elke keer weer zeer gedreven zijn je zoveel mogelijk te leren. Via een programma 4traffic worden al je lessen (gezamenlijk) ingepland waardoor je nooit zal worden verrast met een UNA- lesauto voor de deur. Ook kan je kijken wat je vooruitgang is.Vaak wordt er gezegd dat rijscholen je aan het lijntje houden terwijl je allang klaar bent om examen te doen en dat leraren erg ongeïnteresseerd zijn. Dit is bij UNA rijvaardig zeker niet het geval! Voor mijn gevoel moest ik nog zoveel leren, oefenen en soepeler rijden toen Simon mij al wilde opgeven om examen te doen. Daarnaast was het altijd heel gezellig in de auto en keek ik met veel plezier naar mijn lessen uit. Nu ik mijn rijbewijs heb kan ik niet wachten om de weg op te gaan. Zeker niet zenuwachtig of angstig want rijschool UNA heeft mij een zelfverzekerd gevoel gegeven dat ik een veilige chauffeur ben. Dankje Simon & Usha!

Warmoeziershof 35

3342XM Hendrik-ido-ambacht