Uitstekende rijschool. Met enige onzekerheid om te rijden heeft de instructrice mij super les gegeven en heb hierdoor mijn rijbewijs in 1x gehaald. De lessen zijn heel erg fijn en persoonlijk. Er wordt goed gekeken en geluisterd naar de leerling. Ik zou deze rijschool ten alle tijden aanraden!

Super fijne ervaring.

Alles word zo duidelijk uitgelegd. Er wordt echt goed gelet op jou tempo van lessen.

Professionele, rustige en gezellige instructrice

Rijles met hand bediening gehad en is erg goed bevallen. Met een paar lessen kon ik al rijtest doen. Ze is geduldig en begripvol en denkt met je mee en ook de lesauto was erg prettig om in te rijden. Werd ook goed geïnformeerd over de rijlessen en status via de e-mail.

Heel erg fijne rijschool!

Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen! Wat ook zeker het vermelden waard is, is dat ook vrijwel alle aanpassingen in een auto bij Una Rijvaardig mogelijk zijn voor mindervaliden! Usha is een hele gezellige vrouw, die je heel erg goed kan begeleiden, motiveren maar ook corrigeren waar nodig!

top leert in een korte tijd veel

goede ervaring, aanrader leert veel in een korte tijd.

Was heel goed en nuttig, ik heb heel veel geleerd

Fantastisch

Rustig lessen, snel leren.

Goede rijschool! Ze hebben geduld en nemen de tijd voor je.

Fijne instructeurs, ik volg de lessen met plezier en ik waardeer het geduld van de insreucteurs

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk Fijne les

In mijn beleving is UNA zeer professioneel.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: 1. De rij-instructeurs van UNA zijn deskundig en beheerst. 2. Zo nu en dan is er ruimte voor humor. 3. De rijschool zet voldoende digitale middelen in. Deze zijn van hoge kwaliteit. 4. De betaling verloopt snel en soepel.

Prettig rijlessen gehad bij Usha!

Fijne en relaxte rijlessen gehad bij Usha en in een keer geslaagd!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden omdat alles goed word uitgelegd en in de auto een goede sfeer hangt

Professioneel en streng maar resultaat gedreven en uiteindelijk relatief snel resultaat bereikt.

Prettige rijlessen

Goede rustige instructeur. Prima lesauto.

Een strenge maar fijne omgeving

Je word op de goede manier op je vingers getikt als je het ook echt verkeerd doet maar alsnog voel je je heel erg op je gemak, en leer je heel veel

Leerzame lessen op je eigen tempo.

Stapsgewijs door de lessen heen gegaan. Voor het examen ook goede voorbereiding gekregen.

Goede ondersteuning waardoor ook ik ben geslaagd!

Hele fijne lessen gehad van Simon. Ik was aan het begin van de rijlessen heel zenuwachtig in de auto, maar door de goede ondersteuning is het helemaal goed gekomen!

geweldig rijschool

Rustig wordt je alles geleerd, en je krijgt duidelijke uitleg,

Duidelijk en eerlijk

Tijdens de lessen wordt de stof duidelijk uitgelegd, je leert van de lessen, omdat ze je ook fouten laten maken, waardoor je het beter onthoudt. Als je vraagt om hun mening, zullen ze altijd eerlijk zijn, zodat jij jezelf weer kunt verbeteren. Kort om zeker aan te raden!

Super rijschool!

Ik ben overgestapt naar deze rijschool omdat ik liever automaat wilde gaan rijden. Bij de eerste paar lessen heb ik al zoveel meer geleerd dan bij de vorige rijschool. Hier word alles goed en rustig uitgelegd. Zeker een aanrader!

Zeer professionele informele manier van lesgeven

De instructrice is een vriendelijk persoon die continu op een duidelijke ontspannen manier correcties geeft. Zeer aan te bevelen.

Ik ben vriendelijk maar duidelijk begeleid.

Usha is vriendelijk maar geeft ook duidelijk aan wat niet goed gaat. Ik kan nog een tijd met haar feedback aan de slag. De berichtgeving via de mail verloopt goed: snel en ook alweer duidelijk. Er wordt goed met je mee gedacht.

Zeker een aanrader

Fijne rijles gehad van Usha ook na de twee maanden stop door Corona bedankt voor je. Vertrouwen in me En hoe je me op een rijexamen voor berijd hebt

Aanrader, in 1x keer geslaagd!

Simon heeft mij perfect klaargestoomd voor mijn examen! Bedankt voor alles!

Hele goeie lessen

Zeker een aanrader om hier te lessen!

Warmoeziershof 35

3342XM Hendrik-ido-ambacht