Leuke, fijne en leerzame lessen (en in 1x geslaagd)
Ik ben mijn motorrijlessen begonnen een half jaar geleden. In die tijd heb ik veel gelest, het ging me niet allemaal even makkelijk af. De instructeur (Vikash) is altijd geduldig gebleven (zelfs tijdens de duizendste poging tot uitleg). De uitleg was fijn en duidelijk, en er werd goed opgelet wat er beter kon en zo ook besproken. De serieusheid van de les werd afgewisseld met een grapje om nog wel lol te hebben in al het gefaalde, maar hij bleef eerlijk en oprecht en hielp altijd. Er werd ook altijd gevraagd of ik nog vragen had, en nooit raar opgekeken van een (mogelijk domme) vraag.
De data voor de examens werden in overeenstemming besloten, en er was plek genoeg hiervoor waardoor ik niet onnodig lang heb hoeven wachten. En daarbij ben ik voor en mijn vaardigheden en mijn praktijk in één keer geslaagd!
Ik heb veel tijd erin gestoken, maar ook ontzettend genoten van mijn lessen. Ga ze zelfs een beetje missen. Ik wil Vikash graag ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame lessen! En zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!