Veel geleerd en goede aanwijzingen gehad.

Sathy geeft goede aanwijzingen en heeft het beste met je voor. Hij is duidelijk naar jou toe. Voor de rest is hij sociaal en kan je leuke en gezellige praatjes met hem maken.

Super en leerzaam.

Ik heb rijlessen gehad van Remi. Remi gaf goede feedback op mijn fouten, waardoor ik makkelijk kon zien waaraan ik moest werken. Ik vond het ook fijn lessen bij Remi wat goed heeft uitgepakt tijdens het voorbereiden van mijn examen.

Helemaal top

Goede ervaring top instructeur flexibel leg alles goed uit

Een hele fijne en leerzame ervaring

Zeer leerzame en fijne lessen gehad van rij-instructeur Vikash. Ik was nogal onzeker maar met zijn geduld, technieken, inlevingsvermogen en humor ben ik zeker op mijn gemak gaan voelen en heb ik ook meer zelfvertrouwen in mezelf gekregen. Hij neemt alle tijd en geduld om alles goed en helder uit te leggen, dit doet hij op een leuke manier, waardoor elke les een leuke les wordt ! Hij kan zich goed inleven in zijn leerlingen waardoor hij verbeterpunten snel inziet en je de juiste technieken en tips geeft om dit te verbeteren! Dankzij zijn succesvolle lessen heb ik mijn rijbewijs met trots en zelfvertrouwen in the pocket !

Top rijschool

Hi Heb motorrijles gehad van picas goeie instructeur heel duidelijk, veel geduld, Zeker een aanrader, als je snel je rijbewijs wil halen , ben heel goed geholpen ! Heb nu me rijbewijs !voor de zomer net zo als af gesproken! Bedankt ! Gr K .Hennessy

In 1 keer geslaagd dankzij Remy van Actief!

Dankzij de goede lessen van Remy, ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Bedankt voor de fijne lessen!

Top rijschool en instructuer

Na jaren twijfelen toch aan m'n motorrijbewijs begonnen bij deze rijschool, aardige, vaardige en eerlijke instructeur. Laat je niet aan je lot over tijdens de lessen en heeft goede tips om het beter te leren, heb met veel plezier de lessen gevolgd al was ik op een gegeven moment wel klaar met 8-jes draaien, haha. In 1 keer geslaagd voor AVB en gisteren in 1 keer voor m'n AVD, Perkas bedankt voor alles wat je me geleerd hebt.

Wat een avontuur, in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

Wat een avontuur, in één keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs!

Fijne leraren en fijne rijschool!

Ik heb verschillende rij-instructeurs gehad vanwege verhuizingen. En van alle drie heel veel geleerd!

Eerlijk en rechtvaardig

Een hele goede instructeur, rechtvaardig en streng als het nodig is maar altijd vriendelijk en zal er altijd alles aan doen om te zorgen dat je slaagt. Vertelt je precies waar het op slaat en waar je aan moet werken. Zowel AVD en AVB in één keer gehaald. Perkas bedankt!!

Ask for insturctor Dew

When I came to the Netherlands, I already had 10 years of experience driving. Unfortunately, the Dutch law required me to pass the exam again in order to get a Dutch license. Frankly, I was annoyed since I was already confident in my driving skills, and taking the theory and practical exam again was just a tedious thing to do next to all my other responsibilities. But boy oh boy did I not regret it. From the first day, instructor Dew made it clear that his goal is not to change my way of driving but to help me improve and be ready for the CBR requirements. He is a very experienced instructor, so much that sometimes I felt like he was reading my mind when I would make a certain decision on the road. He also never failed to spot a mistake and give feedback to fix it, no matter how small or big it was. He made sure we covered all points CBR would look for, but also went beyond that and made sure I improve any other points I asked for or he noticed I might need. Do not underestimate CBR, they ask some very specific behavior from drivers that might not be always how most people drive in reality. Thus, I encourage anybody to get lessons in order to successfully pass the exam in one go. For me personally, not only did I correct some "unacceptable" behavior, but I've also built my confidence to a significantly higher point, something I did not even know was possible after so many years of driving. Now I can comfortably say I can drive anywhere without any fear or stress. Oh, did I mention I passed in one go with an almost perfect score? Yup, all thanks to instructor Dew and Rijschool Actief!

Duidelijke begeleiding en vriendelijke ervaring

Ik ben op 05/01/2022 in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs B in Rotterdam. Het examen ging mij zo goed af door de begeleiding van Rijschool Actief, met name door mijn instructeur Bally. Hij zorgde niet alleen voor een duidelijke uitleg en opbouw van het rijden, maar bracht dit ook op een vriendelijke manier waardoor ik ook daadwerkelijk zin en vertrouwen kreeg in het leerproces. Verder was het contact met Rijschool Actief makkelijk en helder. Het inplannen van de proefles, tussentijdse toets en het rijexamen zelf verliep soepel en zonder onvoorziene problemen.

Leerzaam op de juiste manier

In een aantal lessen is het mij in 1x gelukt. Mijn instructeur heeft alles op alles gezet om mij in 1x te laten slagen en heb zojuist m’n rijbewijs gehaald!

Top rijinstructeurs, Zijn erg geduldig en stellen je op je gemak

Ik had een hele Fijne instructeur die echt de tijd voor me nam en mij een goed gevoel tijdens het lessen.

Lessen gevolgd bij sathy, heel veel van geleerd, altijd gezellig en op mijn gemak gesteld !!

Remy was goed, in een keer geslaagd.

Vriendelijk, opmerkzaam en meedenkend

Dew is opmerkzaam en denkt met je mee over wat jij als persoon nodig hebt om van de lessen en het examen een succes te maken. Toen ik begon had ik een automaat-rijbewijs en raakte ik snel gestresst in achter het stuur. Als het even kon, dan vermeed ik de stad en inparkeren. Door deze lessen in Rotterdam in één keer geslaagd voor mijn schakelrijbewijs, en straks met veel meer vertrouwen de weg op!

Veel gelachen en geleerd met vikash

Vandaag geslaagd voor de motor na een intensieve tijd met lessen. Voor mijn was het de perfecte rijschool leraar, veel gelachen en geleerd. Soms hard maar altijd on point, precies wat ik nodig had! Bedankt rijschool actief met speciale dank aan vikash!

Zowel AVB als AVD (motor) in 1x gehaald.

Goede instructeur die zegt waar het op staat. Legt uit wat je verkeerd doet en geeft aan hoe het wel moet. Je wordt klaargestoomd om op te gaan voor je examens.

Zeer een goede rij instructeur en zeer goede rijschool

Topper rijschool

In 1 keer geslaagd!

Duidelijke en heldere begeleiding, daarom in 1 keer geslaagd.

Saif

Altijd leuke rijlessen waarbij ik me op me gemak voelde en ondertussen veel heb geleerd. Op de momenten dat het moest was hij streng wat mij heel erg heeft geholpen! Zeker een aanrader

Goede relaxte samenwerking!

Samen met de instructeur een goede klik. Duidelijke lessen met veel informatie als daar om wordt gevraagd. Goede sfeer en erg aan te raden!

Top rijlessen

Dankzij de leerzame lessen van Kavita heb ik mijn rijexamen gehaald. Door de manier van strenge lessen en de duidelijke uitleg van Kavita heb ik goed mijn rij ervaring op kunnen doen. Ik heb dankzij Kavita zelf vertrouwen gekregen tijdens het rijden. Tijdens de lessen was er ruimte voor leuke gesprekken wat ik erg fijn vond.

In één keer geslaagd!

Ik heb rijles gehad van Bally, hij legt alles rustig en goed uit. Ik ben zeer tevreden!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam