Friendly staff, comfortable driving

Vikash was my driving instructor, he makes you feel comfortable to be yourself and sometimes make mistakes. Lessons go by quickly and before you know it you are having your driving exam. I really recommend him and the school, specially if you are an expat they make it very easy for English speakers :) I passed my exam in the first trial!

Super goed!

Mijn ervaring met de rijschool was heel erg fijn! Ik had een fijne duidelijke instructeur die me goed hielpen alles. Duidelijke en motiverende feedback na elke les. Ik vond het heel fijn en het heeft mij erg geholpen.

Shaif

Ik vond super leuk en gezellig bij Shaif hij coacht me op de goede momenten en veel van hem geleerd. Hij komt altijd optijd en het is altijd leerzaam.

Listen and you will pass

Vikash is strict but fun and if you do as he says you can even pass first time like me!

Directe communicatie

Ik heb mijn AVB en AVD bij Vikash gedaan. Ik heb geen referentie met andere instructeurs maar wat ik fijn vond is dat de communicatie heel direct is. Als je iets fout doet hoor je dat gelijk. Om te slagen is het daarom wel belangrijk om goed te luisteren naar wat hij zegt. "ja maar" heeft geen zin.

Leuke lessen en top instructeur!

Ik wou zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Ookal was er veel vertraging door Corona, de lessen waren leerzaam en leuk waardoor ik het snel te pakken kreeg. De rij-instructeur was gezellig en deed het erg goed naar mijn mening. Alles was duidelijk en ik kon altijd een berichtje sturen wanneer ik iets niet begreep. Fijne rijschool!!

Lekker flexibele rijschool

Vikash is gewoon een chille instructeur. Geeft goed aan waar de verbeterpunten zijn en waar je op moet letten. Daarnaast kun je lekker je eigen snelheid en frequentie van lessen plannen. Vikash is ook in de weekenden beschikbaar voor lessen, ben er steeds met plezier naar toe gegaan. AvB en AVD in 1x gehaald.

Top instructeur

Zeer leuke, informatieve en veilige manie van lesgeven! Aanrader.

Goed en snel

Goed en snel rijbewijs gehaald. Rij lessen waren super goed. Alle vragen die ik had kon de rij-instructeur Shaif beantwoorden waardoor ik een betere beeld had van het verkeer.

Vakkundig en snel geslaagd

Heel relaxed maar adequaat les gekregen van Vikash, binnen twee maanden mijn motor rijbewijs gehaald.

De vriendelijk maar duidelijke lessen

De lessen hebben een duidelijk doel. Aan het eind van de les krijg je opbouwende feedback op hoe je hebt gepresteerd naar het doel. De instructeur is vriendelijk en hebben er begrip voor als er een onverwacht situatie is.

duidelijk zeer professioneel

Vikash is een zeer kundige instructeur die duidelijk en eerlijk is, ik raad iedereen aan om hier motorles te nemen, ik heb de avb en avd in 1 keer gehaald.

Ideale rijschool om te leren motorrijden én je examen te halen.

Perkas is rustig, duidelijk en makkelijk in de omgang. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad tijdens het lessen en voelde me goed voorbereid. Aanrader!

Dankzij Perkas mijn motorrijbewijs in 1x!

Uitstekende rijlessen gehad van Perkas! Uiteraard gestart met AVB waar hij mij bij alle oefeningen duidelijk uitlegde hoe ik ze het beste kon uitvoeren. Tips en tricks kreeg ik mee. Vervolgens de AVD lessen waar hij mij geweldig op getraind heeft door te demonstreren hoe bepaalde acties gedaan moeten worden of hoe ik het beter had kunnen doen. De aandachtspunten die Perkas benoemt zijn ook echt punten waar je aan moet werken. Zo krijg je effectief les. Bovendien ben ik blij met de lesmotoren van Perkas. Ik ben kort, maar gelukkig heeft hij een verlaagde motor heerlijk rijdt. Bedankt Perkas!

Shaif

Hij heeft me alles duidelijk uitgelegd en als ik dingen niet snapte was het voor hem geen probleem om het duidelijk uit te leggen en ook schriftelijk. En ik vond het heel gezellig als ik elke keer bij hem in de auto zat.

Mijn ervaring is heel positief

Contact met de rijschool is altijd goed en duidelijk verlopen. Zeer prettige en vriendelijke rij-instructeur die goed en helder uitlegt en helpt bij het leren autorijden.

Flexible and always trying to help

Easy to get started with the process Always having flexibility to arrange the classes and the exams Very friendly treatment

• Would you recommend us? Yes

Zou zo weer gaan....

Na geslaagd te zijn, paar dagen gewacht op rijbewijs..... En toen was het zover. Voor het eerst op stap zonder Perkas, EINDELIJK (sorry Perkas). Nu merk ik hoeveel ik aan zijn tips heb, en verbeterpunten die hij me 'influisterde'... Heb dankzij Perkas mijn zelfvertrouwen kunnen opbouwen, zodat ik ontspannen kan rijden. Thanks!

Top motorrijlessen gehad van Perkas

Heel veel afgeleerd en ondanks dat ik eigenwijs ben veel geleerd en daardoor in 1x geslaagd voor avb en avd Perkas geeft motorrijles zonder gelul als je doet wat hij zegt en uitlegd ga je vertrouwd en heel goed voorbereid de weg op Nogmaals bedankt Perkas voor de fijne rijlessen

Good driving school!

Perkas prepares you well for the exams and makes to look out for you. Came for my A license and passed it! No problem to do without Dutch skills!

Goede rijschool

Ik kwam hier voor mijn getrapte A rijbewijs en ben goed voorbereid door Perkas. Altijd gezellige lessen en mijn examen in een keer gehaald!

Goede rijschool

Goede ervaringen. Perkas is een erg ervaren instructeur. Je word zo goed voorbereid dat je met je er met je examen meer dan klaar voor bent!

Betrouwbare rijschool

Super fijne lessen gehad met Remy! Altijd goede communicatie en in 1x geslaagd!

Heel goed

Goede vriendelijke instructeurs en direct lesgeven

Goede leraren die goed uitleg geven!

De instructeur geeft goed les met behulp van voorbeelden, daardoor begrijp ik de situatie beter

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam