In 1x gehaald

Door Corona wat langer over gedaan, maar helemaal blij met Actief.

Goeie rijschool

Ik ben heel tevreden over rijschool actief. Ze geven goeie begeleiding. Ik ben geslaagd.

Super prettige rijschool, en instructeur!!!

Super fijne ervaring met instructeurs, flexibel en behulpzaam. Ondanks Corona veel kunnen rijden, en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

Goede lessen voor een goede prijs

Dankzij de heldere uitleg en het geduld van mijn instructeur bleef ik vertrouwen houden en ben ik geslaagd!

Rustig en kalm leren motorrijden met uitstekende uitleg

Hele goede begeleiding perfecte communicatie er. Is nooit iets teveel gevraagd heb met veel plezier me motor rijbewijs behaald met dank aan Perkas

Uitstekend rijschool

Avd en avd in een keer gehaald , alles dankzij perkash

Uitstekende motorrijles

Zojuist mijn AVB gehaald. Perkas is een uitstekende instructeur. Doortastend en streng, maar hij stelt je ook op je gemak. Prima tevreden tot dusver. Op naar het AVD! Leendert Jan

Goede en duidelijke uitleg

Zeer goede ervaring met rijschool actief gehad. Gelesd bij Linda leg het goed en duidelijk uit en aardig persoon tevens.

Ik heb veel geleerd tijdens de lessen.

Remy de beste is de Rijinstructeur. Ik heb tijdens de lessen veel van hem geleerd. Hij was heel duidelijk in het uitleggen en een aardige man.

Fijne rijschool.

Alles was goed geregeld bij Actief. Henk is een erg goede rijinstructeur.

Goede lesopbouw en ik vond het leuk om hier te rijden. Lessen plannen ging ook altijd goed.

Goede rijschool die met je meedenkt

De rijschool heeft veel aanbod in meerdere locaties met allemaal hele aardige instructeurs. De instructeur begeleidt jou op de beste manier die bij jou past. Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen en die worden ook beantwoord naar wens. Overal een hele goede rijschool!

Heb gereden bij Henk. Top!

Lange weg maar dan heb je ook wat.

Ondanks het corona jaar heeft actief goed geholpen om mijn rijbewijs te behalen.

Ik werd uitstekend begeleid tijdens mijn lessen.

Mijn rijinstructeur Henk legde alles duidelijk uit en was ook erg vriendelijk. Ik zou hem en deze rijschool zeker aanraden.

Goeie rijlessen, mijn rij instructeut was Sathy, aanrader!

Ik werd goed gecoacht en werd met de juiste aanpak examenklaar gemaakt. Sathy liet mij goed mijn fouten inzien en ervan te leren. Waardoor ik mijn rijbewijs in 1 x heb gehaald!

Top rijschool, alles in 1 keer gehaald!

Goede rijschool, erg professioneel. En fijne rijinstructeur.

Heel relaxed, fijne manier van lesgeven.

Ik had les van Remy, topgozer. We hebben samen altijd een leuk praatje, of het nu over voetbal of andere dingen gaat. Zijn manier van lesgeven is top, lekker rustig aan, laat me goed van mijn fouten leren. Examen heb ik in één keer gehaald. Niks te klagen.

Perfect begeleid door mijn instructeur!

Rijschool actief vind ik een goede rijschool! De instructeurs zijn erg vriendelijk en vooral erg behulpzaam. De keren dat mijn vertrouwen wegzakte was mijn instructeur er om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurde. Een erg goede service.

Als ik m’n rijscholen consistenter had ingeroosterd had ik het nog eerder gehaald!

Bally is streng, maar zeker rechtvaardig. Als zijn methode bij je past kom je zeker snel aan je rijbewijs. Bij mij was daar af en toe wat moeite maar desalniettemin geslaagd! Ook al zal Bally er alles op alles zetten om voor jou opnieuw een les in te roosteren als jij hem daarmee soms ook uit de brand helpt. Ik ben blij met rijschool actief.

Super!!

De lessen waren erg fijn met rijinstructeur Shaif!! Hij heeft mij alles geleerd om het op het examen goed af te leggen!

Je krijgt hele goede uitleg, je leert veel. Ik had moeite met bepaalde dingen en daar heeft ze me goed mee geholpen door middel van het laten zien en het tekenen.

VIKASH GEWELDIGE INSTRUCTEUR RIJBEWIJS IN 1 KEER GEHAALD

Vikash is een geweldige instructeur. Hij heeft zoveel geduld gehad en mij zo goed leren auto rijden dat ik in 1 keer ben geslaagd. De eerste rijles was ik zo onzeker op de weg durfde niet mijn kansen te pakken koppelen schakelen zelfs remmen was een drama. Hij heeft mij staps gewijs alles geleerd. Ik had noooit maar dan ook nooit verwacht mijn rijbewijs zo snel te halen. Ik heb echt zoveel aan hem en zijn manier van les geven te danken. Ik durf nu alleen de weg op. Als je een keus krijgt beveel ik Vikash aan hij is nie 5 maar 10 sterren waard

In één keer geslaagd, niet verwacht, wel gehoopt.

Mijn rij-instructeur had een duidelijk doel voor ogen, mij laten slagen voor mijn praktijkexamen en het liefst in één keer. Ze was gezellig, heeft humor, was gefocust, soms streng maar zeker rechtvaardig. Voor mij blijkbaar precies de juiste aanpak, want ik heb vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb voor rijschool Actief gekozen omdat mijn broertje en schoonzusje ook hun rijbewijs hebben gehaald met behulp van deze rijschool en ik heb zeker geen spijt van mijn keuze.

een hele fijne rijschool

ik vind het een hele fijne rijschool omdat je de keus hebt in welke rij instructeur je wilt. de kosten per les zijn niet al te duur. er is elke weer wel plek voor een les. ik heb omdat ik een hele fijne rijinstructeur had, die veel geduld heeft en goed uitlegt, me tussentijdse toets en praktijk in 1x gehaald

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam