Toppers

Zeer deskundig en plezierig in omgang.

Goede en snelle service, klantvriendelijk en professionele dienstverlening

Een ongelofelijk mooi bedrijf waar alleen maar top mensen werken !

Recent mijn prachtige auto opgehaald bij Autobedrijf Benerink geweldig goed geholpen door pascal en zijn collega,s zowel bij verkoop en werkplaats !! Echt een bedrijf waar je elke dag wel even naar binnen wil gaan voor een praatje , rond wil kijken en een lekker bakkie koffie wil drinken .

helemaal top van begin tot eind, Luca is een topper

ik ben natuurlijk al jaren klant en had nu meest met Luca te maken. de passie van hem is enorm en de klantvriendelijkheid ook

Geweldige service

Kan niet beter, top bedrijf.

Geweldig, ongekend goede service. Ze zijn attent en vriendelijk. Een verademing in een tijd dat dit niet vanzelfsprekend is.

Altijd goede service

Altijd goede service

Betrouwbare en perfecte partner

Mooi bedrijf met fijne medewerkers. Komen afspraken na en zijn zeer kundig. Zeer betrouwbare garage

Duidelijkheid in afspraken maken en deze ook waarmaken

Fantastisch

Zeer fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto

Goede rustige aflevering van de auto. Heerlijke koffie, aardige mensen

Geweldige service

Auto is keurig opgehaald voor een onderhoudsbeurt Coen belde nog dat iets niet hoefde uitgevoerd te worden PDK olie moest wel vervangen worden Keurig telefonisch besproken Nog bedankt voor de mooie paraplu

Top service, hartelijk ontvangst en lekkere koffie.

Ik kan niet anders dan een dikke pluim geven aan Autobedrijf Benerink in Oldenzaal! Elke keer als ik er kom, word ik perfect geholpen door het vriendelijke en deskundige team. Vandaag mocht ik weer een prachtige auto in ontvangst nemen, en ik ben meer dan tevreden met de service en het vakmanschap. Het personeel neemt de tijd om te luisteren naar je wensen en biedt oprechte en betrouwbare adviezen. Of je nu komt voor onderhoud of op zoek bent naar een nieuwe auto, bij Benerink sta je altijd op de eerste plaats. Bedankt voor de geweldige service, en tot de volgende keer!

Prachtig bedrijf top geholpen

Als je binnenkomt als auto liefhebber wordt je al hebberig. Wat een prachtige auto’s. Top geholpen door Pascal en Matthijs. Auto perfect afgeleverd volledig conform afspraak en mede ook door de Coating verzorgd door van Essen Carcleaning uit Nunspeet. Mannen dank. Ik ga genieten van de top auto elke dag met een glimlach rijden.

topservice

goed en bekwaam personeel

Juiste keuze

Goed en prettig overleg met Matthijs. Aanrader.

Top bedrijf! Alles ongekend mooi en super service.

Alleen maar mooie auto’s en in top staat service uitmuntend goed een gave ervaring om daar een auto te kopen

In 1 woord gewoon top

Alles perfect geregeld dikke 10 voor mathijs en medewerkers.

Professioneel bedrijf, hartelijk personeel.

Dinsdag namiddag 27 augustus jl. mijn BMW voor onderhoud gebracht. De volgende dag gereed en zelfs gewassen! Wat een service, veel dank.

Prachtig bedrijf

De medewerkers zijn allen zeer klantgericht. De monteur is een topper met erg veel kennis. Fijn om Autobedrijf Benerink als mijn autogarage te hebben ; )

Hoog segment en toch heel normaal!.

Top bedrijf!! Niet alleen voor exclusieve auto`s en bussen, maar ook voor bedrijfswagens een perfecte partner. Ik zou zeggen doorgaan zo!!!

Goede service, correcte benadering.

Prettig

Super geholpen

Geweldig bedrijf !!!

Wat een geweldig bedrijf, van de receptie tot aan de werkplaats.

Vakbekwaam, goede servive, betrokken en vriendelijk

Vlak voor onze vakantie nog een 30.000 km beurt aan onze BMW X5 45e laten doen. Anders waren we tijdens onze vakantie ver over de kilometers heen gegaan. Een uurtje wachten en de auto was weer klaar. Een lekkere kop koffie gekregen en al het moois in de showroom bekeken. Alom het uurtje wachten was geen straf.

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal