Geweldig bedrijf met uitstekende service!

Een mooi en gemoedelijk bedrijf! Zeer klantvriendelijk en denkt echt met je mee!

zeer net bedrijf onlangs mijn nieuwe auto opgehaald alles weer top geregeld door Benerink!

zeer net bedrijf onlangs mijn nieuwe auto opgehaald alles weer top geregeld door Autobedrijf Benerink!

Top mensen in fantastisch bedrijf

Wat is service, wat is klantgerichtheid? BENERINK!! Dank Matthijs en medewerkers!

Uitstekend bedrijf met topservice!

Ik kwam binnen als nieuwe klant bij Benerink met een zeer vriendelijk onthaal en als gevolg daarvan heb besloten om daar over te gaan tot aankoop van mijn Audi. Top personeel in een mooi bedrijf!

Excellent service + excellent cars

Excellent cars combined with excellent service. I was helped by Leon Heerink, and the moment I engaged with them I knew from the start we are talking about high quality cars backed by high quality service. As such I decided to buy my car from them!

Geweldige service

Zeer goed geholpen in het vinden van mijn nieuwe auto met de juiste specificaties.

Correct bedrijf.

Vriendelijke, bekwame medewerkers. En, als je even moet wachten heerlijke koffie!

fijne omgang

top

Een top service resulteerde voor ons in een top auto!

Een goede service en klantgerichtheid van Matthijs en zijn team resulteerde voor ons in een fantastische auto, volledig naar wens. Erg tevreden! Okke & Dorien Dickhoff

Een man een man, een woord een woord!

Een 3echte specialist die meedenkt en daarbij denkt aan de portemonnee van de klant. Hulde!

Heel prettig en persoonlijk contact

De sfeer is zo bijzonder, je voelt je altijd welkom als klant. En de koffie is top. Er wordt sltijd even tijd voor je gemaakt.

UItstekend, prima service en goede afhandeling!

UItstekend, prima service en goede afhandeling!

Super snelle service erg tevreden .

Breng en haal service

Vriendelijke ontvangst .op tijd klaar.

Vakwerk

Schade aan dak en zijkant opgelopen door een vliegende parasol in de vakantie. Perfect gerepareerd en gespoten. Als nieuw!

Top service, kundige en aardige medewerkers

Erg tevreden over Benerink: telefonisch altijd goed bereikbaar, duidelijke website, nettte en schone showroom met mooie en nette auto’s. Ook zijn alle medewerkers vriendelijk en ze kennen je bij naam. 100% tevreden

Je wordt er netjes geholpen

En ook nog attent

Auto terug op afgesproken tijd. Kom direct afrekenen. Vriendelijke bediening

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Goede service, aardig personeel

Zoals gebruikelijk efficiënte en goede service van Benerink.

Mooi dat in de avonduren de remmen van de 740D vakantieklaar gemaakt konden worden. Geeft een veilig gevoel tijdens de vakantie. Top heren!! Mvg Laurens Wytzes

Geweldige service

De BMW640 cabrio voor een zomercheck gebracht. Duidelijke afspraken en zeer gastvrij. Je merkt dat alles in het teken van goede service staat waarvoor veel lof.

Afspraak = afspraak en meer dan dat

Heel normaal en persoonlijk door het hele Benerink Team.....

Mijn 4e auto bij Benerink gekocht. (Dat zegt dan al genoeg) Goed geholpen en luisterend naar mijn wensen. Heel persoonlijk en vriendelijk door het hele team van verkoop tot planning tot monteurs. Super tevreden bij dit professionele bedrijf. Elke vraag komt wel een antwoord op. Denken met je mee over allerlei zaken die aan de orde komen bij aanschaf van een auto. Dik tevreden......

Zeer goed bedrijf.

Vriendelijke, correcte en vakkundige medewerkers, die ik al vaak bij anderen heb aanbevolen.

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal