Prima, nette service.

Prima, nette service.

Prima service.

Snel de oorzaak van de storing gevonden en opgelost.

altijd prettig in omgang, overleg en flexibel.

Zeer prettig in het gesprek, duidelijke focus op een topservice

Je wordt niet op pad gestuurd voordat ze zeker weten dat ze je een goede, betrouwbare auto verkocht hebben

Veel vertrouwen in kennis en kunde.

Prettige behandeling.

Goeie duidelijke verstandhouding no nonsense

Ik werd goed te woord gestaan goed behandeld en duidelijk onderhandeld. Ik zeg een goede garage.

Services gericht maken het stapje extra naar de klant waar

Persoonlijk en services gericht klant staat centraal bij Benerink

Zeer positieve klantvriendelijk ervaring.

Klantvriendelijkheid in de breedste zin van het woord

Altijd behulpzaam, vriendelijk en vakkundig.

Ie bovenstaand.

Perfect en keurig geholpen.

Hele vriendelijke mensen en heerlijk kopje koffie.

Zeer goede betrouwbare specialist

Benerink is een zeer goede en betrouwbare specialist waar service hoog in het vaandel staat. Ik breng mijn auto liever hier dan naar de dealer.

altijd correct, efficient en toegewijd !

hier alles mee aangegeven !

Tot nu toe goed

Eerste auto via Benerink dus nog effe afwachten

Zeer professionele garage, waar we al jaren trouwe klant zijn. Veel kennis van zaken en service gericht. Ook als er sprake is van een schade helpen ze direct. We wonen inmiddels aan de andere kant van het land maar reizen graag af om hier geholpen te worden.

uitstekend

De ontvangst is hartelijk en doeltreffend. De informatie duidelijk en snel. De status en analyse helder. Het daaropvolgend advies eveneens helder en de flexibiliteit en geboden services legio.

Als klant kun je niet beter behandeld worden als door een een vriendelijke en zeer bekwame monteur.

Door het gevoel dat je auto door een vak monteur gescreend is, rij ik het komende jaar weer met vertrouwen verder.

Een deskundig autobedrijf met aandacht voor de klant

Altijd een fijne en prettige sfeer en je wordt er deskundig geholpen! Ga zo door!

Prima behandeling

Goede ontvangst; vakkundig advies ; klantvriendelijk

Prima geholpen.

prima geholpen.

Top service!

Duidelijke afspraken en auto wordt gehaald en gebracht.

Issue naar tevredenheid opgelost

Na aankoop van een 1 jaar oude BMW waarbij we in de veronderstelling waren dat er een gedegen alarm op zat bleek dat achteraf niet het geval. Het bedrijf benaderd dat dit toch niet de bedoeling kon zijn. De verkoper wilde ons daarin niet tegemoet komen. Gelukkig werd er nadat ik een review had geplaatst waarin ik mijn ontevredenheid had geuit, contact met me opgenomen door de eigenaar en werd de zaak naar tevredenheid geschikt

prima service en ze nemen nog tijd voor de klant .

fijn geholpen. goede service houden zo !!

Alles keurig geregeld, top bedrijf

Nette vlotte service en een super schone auto bij aflevering!!

Perfecte garage !!!

Alles volgens afspraak opgelost. Ideaal een garage waar je vanuit kunt gaan. Als het klaar zou moeten zijn is het ook daadwerkelijk klaar en perfect.

Heel goed

Goed geholpen en zeer klantvriendelijk

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal